spenser1 19.11.05, 18:22 dzisiaj bylem w SCC bylo tak duzo aut i ludzi ze nie moglem tam wjechac slyszalem ze w najbilzsze dni spodziewają sie po okolo 100 000 ludzi a przeciez jeszcze sa swięta! co to będzie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Olo Stać godzinę w korku, żeby pochodzić po sklepach.. IP: 62.233.185.* 19.11.05, 19:44 nie wiem co to będzie, ale dzisiaj wyjeżdżając z domu i jak zwykle jadąc Oblatów i Steślickiego mimo, że sobota wieczór, stałem w korku, aby skręcić ze Stęślickiego, na DTŚ w kierunku Chorzowa. Z powrotem sytuacja była analogiczna. Skręt z DTŚ na Stęślickiego zapchany. Jeśli to nie przejsciowa sytuacja, to bardzo dziękuje, bo jeśli dojdxie do tego ruch w powszednie dni, to bedzie pięknie. Jak dla mnie żałośnie to wygląda. Jak spęd baranów. Ludzie stoją w korkach, żeby po sklepach pochodzić. Tak jakby jakieś embargo na sklepy w regionie było. Chore to wszystko. I chyba naprawdę panuje jekieś społeczne ogłupienie, że ludzie to lubią i praktykują. Istne święte miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadeusz Poczekaj aż zluzują - masz inne markety. IP: *.kg.net.pl / *.kg.net.pl 19.11.05, 23:04 Które co sam widziałem po otwarciu SCC były puste. Odpowiedz Link Zgłoś