Gość: Meriam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 14:33 Pilnie poszukuje notariusza z Katowic lub Siemianowic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
settembrini Re: Notariusz 20.11.05, 16:56 polecam panorame firm. poza tym jesli przymierzasz sie do powazniejszej umowy, to warto sie blizej zainteresowac i ponegocjowac stawki, rzadko udaje sie cos utargowac, ale teoretycznie sie da :) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Notariusz 23.11.05, 10:54 przejdź się do katowickiego sądu wydział ksiąg wieczystych, ul. Sokolska 32 - tam jest wykaz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Notariusz IP: 62.233.185.* 23.11.05, 12:59 polecam Panią notariusz na Młyńskiej (na przeciwko UM), ale w kierunku dworca PKP. Dwie panie tam "urzędują", ale obsługa sprawna, a i z ceny zapewne coś da sie uszczknąć, bo nie zapominajmy, że np. stawki, które wszędzie na dzieńdobry są tak samo wysokie, są stawkami MAKSYMALNYMI jakie przewiduje ustawa, tak więc nic nie stoi na przeszkodzie zaproponować niższą cenę, zwłaszcza jeśli chodzi o grubszą sumę np. przy zakupie domu. Z doświadczenia wiem, że jeśli nie pierwszy, czy drugi, to trzeci lub czwarty notariusz spuści z ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Notariusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 13:01 Kancelaria Grajner, na ul. Gliwickiej 14 lub 15 chyba, po prawej od ronda Wolnosci.Szybka i sprawna obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
6le Re: Notariusz 20.05.14, 16:53 Wprawdzie wątek założony już jakiś czas temu, ale może się komuś przyda to osobiście mogę polecić bardzo fajną kancelarię notarialną w Katowicach notariusz24.com . Trochę się naszukałem notariusza, który by nie zastosował maksymalnej stawki. Odpowiedz Link Zgłoś