madzialenka82 11.12.05, 12:27 Wpisujcie się kto siedzi w sun-necie i jak wam sie podoba ta siec? Plus za te filmy...ale transfer ze stronek to tylko 20KB gdzieś w porywach:/ Ktoś wie, czy bedzie zwiekszenie transferu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robert.szymos Re: Kto jest w Sun-Net?? 02.05.06, 20:17 Straszła chała. Akurat sie probuje tam dostac do sieci głownej i nie idze. Filmy czasem nie mają napisów a jak załaczm komputer i internetu nie ma to mnie krew zalewa. Oczywiście oni ci później nie odliczają tego z abonamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenka82 Re: Kto jest w Sun-Net?? 03.05.06, 09:34 Że internetu nie ma często to wiem:( Albo gg działa a strony www nie:/ A to że filmy nie mają napisów to już najmniejszy problem dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
robert.szymos Re: Kto jest w Sun-Net?? 03.05.06, 18:55 a umiesz sie teraz dostac do Barmana? Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenka82 Re: Kto jest w Sun-Net?? 04.05.06, 09:30 Tak, wczoraj o tej porze umiałam:) Dziś też. Ale pare dni temu nie było to możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
robert.szymos Re: Kto jest w Sun-Net?? 04.05.06, 21:27 od tygodnie sie nie umiem tam dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenka82 Re: Kto jest w Sun-Net?? 05.05.06, 09:14 Moze masz zew IP? Bo coś tam kazali włączyć. Odpowiedz Link Zgłoś
robert.szymos Re: Kto jest w Sun-Net?? 05.05.06, 21:25 dzisiaj sie w końcu dostałem ale za to żadnych nowości nie było. jak chcesz miec swoje IP to trzeba chyba bulić jakąs kase Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenka82 Re: Kto jest w Sun-Net?? 05.05.06, 23:13 No trzeba dodatkowo zapłacić. Ja czekam na lostów:) Ale narazie nie ma 20 odcinka. Teraz chcą by zmienić nazwe grupy roboczej na SUN-NET. Ale gdzie to się zmienia?? Nooo nie powiem. Jak sciągam z www to idzie po 400kb Odpowiedz Link Zgłoś