Dodaj do ulubionych

BARTOSZCZE

26.01.06, 20:08
kto jest administratorem GW w Katowickim wydaniu--ale niy zmyślej bo prowda i
tak wyjdzie na wiyrch
Obserwuj wątek
    • gospodyni_glywickego_forum Re: BARTOSZCZE 26.01.06, 20:13
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=35691492
    • gospodyni_glywickego_forum Re: BARTOSZCZE 26.01.06, 20:15
      co odpowiesz na te pytanie? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=35691492
    • settembrini Re: BARTOSZCZE 26.01.06, 20:47
      co prawda pytanie nie jest skierowane do mnie, jednak odpowiem nieproszony. nie
      ma nikogo takiego jak administrator forum z ramienia katowickiej redakcji gw.
      administratorami ogolnoforumowymi sa jabbur i tebe, wszystkie pozostale osoby
      tylko moderuja forum spolecznie, np. na fk to bartoszcze i ja. ogladales
      ostatnio 'teorie spisku'?
      • sloneczko1 settembrini 26.01.06, 21:18
        to wyjaśnij mi te pytanie które zadał Ballest na forum, i nie oglądałam teorii
        spisku tylko chca wiedzieć,nic wiyncyj
        • settembrini Re: settembrini 26.01.06, 21:25
          przeczytalem. skoro forum g-g-g jest forum otwartym, to moze na nim pisac
          kazdy, a Ty jako wspolmoderatorka tego forum mozesz jego watki wycinac wedle
          upodobania, skoro to prywatne forum. natomiast nie wiem dlaczego uwazasz, ze ma
          on jakies nadzwyczajne uprawnienia? pewnym wyjsciem jest tez zmiana statusu
          waszego forum na zamkniete, wowczas zadna osoba, uwazana przez was za intruza,
          nie bedzie miala nawet prawa wgladu.
        • bartoszcze Re: settembrini 27.01.06, 00:06
          Drogie Słoneczko,
          celem rozwiania Twoich wątpliwości powiem tylko, że nie mam żadnego wpływu na
          fora prywatne, takie jak Wasze, chyba że sam takie forum założę lub jego
          właściciel przydzieli mi jakieś prawa. Tak że nie mam też wpływu na możliwość
          banowania lub niebanowania kogokolwiek u Was.
          A ze znanych mi potencjalnych przyczyn - gdzieś mi się obiło o uszy, że
          zabanowanie działa od momentu ponownego zalogowania się przez zabanowanego. Ale
          nie wiem, czy o to właśnie chodzi.
          A na przyszłość, napisz maila.
          pozdr
          bartoszcze
          • sloneczko1 Re: settembrini i bartoszcze 27.01.06, 09:22
            dziękuję Panom za wyczerpującą odpowiedź,na przyszłość napiszę maila;)
            • sloneczko1 Re: settembrini i bartoszcze 21.02.06, 07:30
              sloneczko1 napisała:

> dziękuję Panom za wyczerpującą odpowiedź,na przyszłość napiszę maila;)

zmiyniyłam zdanie i tu chca odpowiydź,właściwie niy wiym czymu mi tego
              od razu niy napisaliście
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=639&w=35363463&wv.x=1&a=35375803
              forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2451884.html
              • sloneczko1 Re: settembrini i bartoszcze 21.02.06, 07:31
                i czego on je ekspertym?
                • broneknotgeld Słoneczko 21.02.06, 08:09
                  Jeronie, przeca chyba wiysz, że jak ktosik cosik tympi, co prawie tyż niy
                  pasuje Administracyji, to zostaje "ekspertym".
                  W kożdym bońdź razie jest to jedna z drog "awansu".
                  Administracyjo tako "umywo rynce", a wszysko kulo se dali po jeji myśli.
                • settembrini Re: settembrini i bartoszcze 21.02.06, 13:35
                  sloneczko, uczynic ekspertem mozna kazdego forumowicza, ktorego opinia przez
                  moderatora nadajacego jego postowi taki status, uwazana jest za szczegolnie
                  wazna wazna i merytoryczna.
                  • sss9 Re: settembrini i bartoszcze 21.02.06, 13:42
                    settembrini napisał:

> sloneczko, uczynic ekspertem mozna kazdego forumowicza, ktorego opinia przez
                    > moderatora nadajacego jego postowi taki status, uwazana jest za szczegolnie
                    > wazna wazna i merytoryczna.

próżny trud. i tak nie dotrze.
                    spisek, klika, mafia, itp. ;)
                  • sloneczko1 Re: settembrini i bartoszcze 21.02.06, 22:24
                    settembrini napisał:

> sloneczko, uczynic ekspertem mozna kazdego forumowicza, ktorego opinia przez
                    > moderatora nadajacego jego postowi taki status, uwazana jest za szczegolnie
                    > wazna wazna i merytoryczna.
                    Settembrini----czyli nie można mieć zbyt dobrego zdania o tym
                    moderatorze:),mam nadzieję,że nie jest to Bartoszcze;) albo Ty:)
                    trudno jest odbudować raz straconego zaufania
              • builder Re: settembrini i bartoszcze 22.02.06, 00:31
                sloneczko1 napisała:

> sloneczko1 napisała:
                >
                > > dziękuję Panom za wyczerpującą odpowiedź,na przyszłość napiszę maila;)
                >

> zmiyniyłam zdanie i tu chca odpowiydź,właściwie niy wiym czymu mi
                tego
                > od razu niy napisaliście
                > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=639&w=35363463&wv.x=1&a=35375803
                > forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2451884.html

przepraszam, z`e sie wtracam:),
                ballest jest nadwraz`liwy i przewraz`liwiony i szczego`lnie zwiazanymi z
                pewnymi zagadnieniami a to, z`e inni to wykoz`ystuja to nie wina
                moderatoro`w=on wie, z`e nie popelnil bledu, kto`ry to blad naruszyl by prawa
                FK-S,
                dlatego wedle prawa nie jest eliminowany,

the builder,

• eichendorff Re: settembrini 21.02.06, 10:06
            bartoszcze napisał:

> A ze znanych mi potencjalnych przyczyn - gdzieś mi się obiło o uszy, że
            > zabanowanie działa od momentu ponownego zalogowania się przez zabanowanego.

Czy to oznacza, że kogoś kto nie wyłącza kompa i jest zalogowany 24/24 nie
            można zabanować?
            • somepoint210 Re: settembrini 21.02.06, 10:47
              eichendorff napisał:

> Czy to oznacza, że kogoś kto nie wyłącza kompa i jest zalogowany 24/24 nie
              > można zabanować?

Nie da rady, system Cie wyrzuci po jakims czasie bezczynnosci i bedziesz sie
              musial znow zalogowac. Chyba ze siedzisz i machasz myszka przez 24 na dobe:)
              Innym wyjsciem sa programy imitujace "prace" na komputerze, wtedy byc moze
              bylbys zalogowany na 24/24, ale znajac niedoskonalosci portalu (czeste krachy
              serwera), nawet to nie pomogloby w permanentnym logowaniu:)
    • sss9 Re: BUUUAAAHAHAHAHAHAHAHAHA..!!! 21.02.06, 08:28
      wirus ballestozy się rozprzestrzenia...
      • sloneczko1 Re: BUUUAAAHAHAHAHAHAHAHAHA..!!! 21.02.06, 12:11
        sss9 napisał:

> wirus ballestozy się rozprzestrzenia...
        Ty sie dziecko niy wymondrzej bo widza,że niy mosz nic mondrego do
        powiedzynia
        • sss9 Re: BUUUAAAHAHAHAHAHAHAHAHA..!!! 21.02.06, 12:36
          sloneczko, ja wiem, że ty masz misję od miszcza, ale wystarczyłoby poczytać
          odpowiedzi na forum o forum żeby nie robić z siebie krańcowej łajzy dodatkowo na
          FK.
          mi to tito, ale nie wystarczy wam, że ośmieszacie się na fggg?
          • sloneczko1 Re: BUUUAAAHAHAHAHAHAHAHAHA..!!! 21.02.06, 22:21
            sss9 napisał:

> sloneczko, ja wiem, że ty masz misję od miszcza, ale wystarczyłoby poczytać
            > odpowiedzi na forum o forum żeby nie robić z siebie krańcowej łajzy dodatkowo n
            > a
            > FK.
            > mi to tito, ale nie wystarczy wam, że ośmieszacie się na fggg?

po tej wypowiedzi --Drogie Dziecko---nadal jestem ciekawa,który to Tatuś
            zrobił Cię ekspertem i w jakiej to dziedzinie?
            • sss9 Re: HAHAHA.!!! 21.02.06, 22:47
              przecież to oczywiste ochwiaro! link podał ci sam miszcz. :)))
              • rico-chorzow Re: HAHAHA.!!! 21.02.06, 23:15
                sss9 napisał:

> przecież to oczywiste ochwiaro! link podał ci sam miszcz. :)))

Znowu popełnił Pan wpis godny Pana:)
    • jimmyjazz Szanowana Pani/Panie 21.02.06, 08:39
      gospodyni_glywickego_forum napisała:

> kto jest administratorem GW w Katowickim wydaniu--ale niy zmyślej bo prowda i
      > tak wyjdzie na wiyrch

Słyszała Pani/Pan o e-mailach? Takie śmiecące posty to raczej nie są związane z
      tematyką forum. Jeśli macie jakieś urojenia to piszcie do kogoś z gazety.

Nie podobają mi się jakies prywatne sprawki i wojenki na forum, które nie jest
      waszą własnościa.
      • sloneczko1 Re: Szanowana Pani/Panie 21.02.06, 11:59
        jimmyjazz napisał:

> gospodyni_glywickego_forum napisała:
        >
        > > kto jest administratorem GW w Katowickim wydaniu--ale niy zmyślej bo prow
        > da i
        > > tak wyjdzie na wiyrch
        >
        > Słyszała Pani/Pan o e-mailach? Takie śmiecące posty to raczej nie są związane z
        >
        > tematyką forum. Jeśli macie jakieś urojenia to piszcie do kogoś z gazety.
        >
        > Nie podobają mi się jakies prywatne sprawki i wojenki na forum, które nie jest
        > waszą własnościa.
        Szanowny Panie ---pytanie nie było do Pana skierowane,czytać chyba Pan
        umie?chyba ,że ma Pan coś konkretnego do powiedzenia
        • jimmyjazz Re: Szanowana Pani/Panie 21.02.06, 12:32
          sloneczko1 napisała:

>Szanowny Panie ---pytanie nie było do Pana skierowane,czytać chyba Pan
          > umie?chyba ,że ma Pan coś konkretnego do
          powiedzenia

Własnie - skoro pytanie jest do jednej osoby to można skorzystać z ciekawego
          wynalazku zwanego e-mailem. A jak się pisze na forum to się trzeba liczyć że
          ktoś do przeczyta (zresztą na to pewnie liczycie skoro nie piszecie na priva).

Troszkę dziwne jest takie załatwianie prywatnych spraw. Kwestia (n)etykiety.
          • sloneczko1 Re: Szanowana Pani/Panie 21.02.06, 22:19
            jimmyjazz napisał:

> sloneczko1 napisała:
            >
            >
            > >Szanowny Panie ---pytanie nie było do Pana skierowane,czytać chyba Pan
            > > umie?chyba ,że ma Pan coś konkretnego do
            > powiedzenia
            >
            > Własnie - skoro pytanie jest do jednej osoby to można skorzystać z ciekawego
            > wynalazku zwanego e-mailem. A jak się pisze na forum to się trzeba liczyć że
            > ktoś do przeczyta (zresztą na to pewnie liczycie skoro nie piszecie na priva).
            >
            > Troszkę dziwne jest takie załatwianie prywatnych spraw. Kwestia (n)etykiety.
            Szanowny Pan się myli--to nie jest prywatna sprawa--
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka