Dodaj do ulubionych

Portret Witka zranionego pod skłotem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 13:13
Nie znam chlopa i nic do niego nie mam, ale ten gość ma jakis niedorozwoj
umyslowy, powinien porzadnie jeszcze raz przejsc zlobek, przedszkole itd.
Jezeli to taka "postac", to u niektorych ludzi musi wzbudzac agresje, dzis
szanse maja ludzie zdecydowani a nie sieroty, spokojni, z lisciem marychy w
klapie. Nie popieram rozwiazan silowych, cenie spokoj i „normalność”,
imprezy, zabawa, jak najbardziej, ale takie miękkie, bezużyteczne, darmozjady
nikomu w życiu nie pomogą.
Co ten geniusz chce w życiu robić? Słuchać zwierzeń i się przytulać?
Obserwuj wątek
    • Gość: grzes Re: Portret Witka zranionego pod skłotem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 13:58
      Mam w sobie cos z geja - ty to powiedziales i dziwisz sie ze w ryj dostales?
    • Gość: LLCOOLR Re: Portret Witka zranionego pod skłotem IP: *.c29.msk.pl 27.01.06, 15:00
      chyba chlopie z Toba cos jest nie tak - imprezy meskie?!?!?! - jestes homo?? nic
      nie mam do gejow ale moglbys precyzyjniej dobierac slowa.
      moze sam miales problemy w zlobku, przedszkolu i teraz probujesz jeszcze tymi
      bzdurami ktore sa zakodowane w Twojej glowie zarazic innych.
      jeszcze jedno nie znasz kolesia i gowno mozesz powiedziec jaki jest i jaka ma
      motywacje do dalszego egzystowania.
      dla mnie jestes skonczonym tepakiem i marnym czlowieczkiem piszac takie bzdury
      pewnie sam sie utozsamiasz z czlowiekiem ktory nigdy nic nie osiagnie
      ZAL MI CHLOPAKA, BO ZYCIE OD LEKARSTWA DO LEKARSTWA JEST UDREKA
      PZDRW
      • Gość: mundekkk Re: Portret Witka zranionego pod skłotem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 15:09
        zgadzam sie z llcoolr :p pozdro
    • jimmyjazz Myśli: "To już lepiej niech stanie się mi". 27.01.06, 15:15
      Bosszzz coza tendencyjny artykuł.

- Myśli: "To już lepiej niech stanie się mi".
      - O Agnieszkę ciągle się zamartwiał
      a w tle powiewa amerykańska flaga...

Dziennikarz mógłnby troszkę spróbować powstrzymać swoją stronniczość. O gościu
      ciężko cokolwiek powiedzieć, zwłaszcza po takim artykuliku.
      • Gość: :) Re: Myśli: "To już lepiej niech stanie się mi". IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 15:35
        Fajny chłopak,ten Witek.
    • Gość: 123+ Re: Portret Witka zranionego pod skłotem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 16:16
      zgadzam sie ze sronniczoscia pismaka ale ten witek to czubek nawet jesli 10% z
      tego to prawda powinien wyladowac w zakladzie psychiatrycznym bo jest
      niebezpieczny dla siebie.
    • Gość: Grajcar Re: Portret Witka zranionego pod skłotem IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 27.01.06, 16:18
      Dickens frajerze, ciekawe czy to samo byś powtórzył na żywo, bo za klawiaturką
      wszyscy są madrzy, a po twojej wypowiedzi stwierdzam ze jesteś zakompleksionym
      cycem w okularkach zrobionych z denek po słoikach, masz pryszcze i wogóle jesteś
      brzydki. Polska Południowa Rules
    • Gość: roro68 Re: Portret Witka zranionego pod skłotem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 16:19
      Wzruszyłby się, cholera, tylko czegoś mi tu brakuje... Acha! Rozumiem, że za
      tydzień przeczytamy obszerny "Portret Rafała zranionego na przystanku"?
      Przeczytamy o jego ideałach, marzeniach, dziewczynie, rodzeństwie, dowiemy się,
      ile kosztuje komplet sztucznych przednich zębów i jak to okropnie boli, kiedy
      są wybijane. Rafał opowie, jak odruchowo rzucił się na pomoc bitemu drewnianą
      deską szczupłemu koledze. Dowiemy się oczywiście też tego, jaką zawartość
      alkoholu we krwi miał wtedy Witek i dlaczego Rafał nie ciąga go pozwami o
      pieniądze na rehabilitację... Tylko błagam, niech ten drugi portret napisze
      ktoś z jajami, bo red. Goślińska raczej ich nie ma;-)
      • Gość: mundekkk Re: Portret Witka zranionego pod skłotem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 16:29
        roro68 duzy szacunker za ten post :) ogladalnosc wzrasta :)
    • Gość: Dikens Re: Portret Witka zranionego pod skłotem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 16:29
      Do Llcoolr i Grajcar, Panowie jeżeli go znacie to trudno, opieram moja opinie o
      artykul, to pewnie nie do końca prawda. Chcialbym jednak powiedziec, że nie
      lubie ludzi, którzy przedstawiaja sie z aureolą, co ta "panna" wygaduje.
      Przemyślcie to. Pzdr
    • Gość: siwy Re: Portret Witka zranionego pod skłotem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 16:34
      alleluja
    • Gość: nieboman Re: Portret Witka zranionego pod skłotem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 02:13
      znam kola z widzenia bo bywam w knajpach .to niestety zwykly pijaczek nic
      wiecej.po co wpychac w niego niesamowity humanitaryzm.ludzie!!!!rozejrzyjcie
      sie.jakie idealy?jakie wyniosle cele i słowa?co wy wogole piszecie?co
      probujecie udowodnic? ze kolesia trzeba wniesc na piedestał??/?to fest
      przesadzacie.jest mnostwo osob ktore na to zasuguja ale na pewno nie on....
      przestan człowieku chlac wez sie za siebie dopiero wtedy o cos zawalcz.narazie
      jestes poniżej poziomu.pod kazdym wzgledem...
    • foreston żółć 30.01.06, 11:16
      Do wszystkich którzy obrażają Witka na tym forum!!! Oby żaden z Waszych
      przyjaciół nigdy nie musiał tak cierpieć jak On pod tym skłotem i oby żaden z
      Waszych przyjaciół nigdy nie przeczytał na necie tyle bzdur o sobie. Chociaż
      sądząc po żółci jaką macie w sobie, pewno w ogóle przyjaciół nie macie.
    • Gość: nieboman Re: Portret Witka zranionego pod skłotem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 23:51
      anarchiści z morskiej pianki......
      • foreston Re: Portret Witka zranionego pod skłotem 31.01.06, 14:52
        Jak jesteś taki kozak "Niebomenie", to się przyznaj kim jesteś bo na pewno cię
        znamy.
        • Gość: nieboman Re: Portret Witka zranionego pod skłotem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 09:15
          ale ja nie chce was poznać.nie pomyslales o tym?
          • Gość: foreston Re: Portret Witka zranionego pod skłotem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 12:13
            To nie gadaj głupot o ludziach których nie znasz.
    • palec1 Re: Portret Witka zranionego pod skłotem 31.01.06, 23:00
      Co mieszkaniec Katowic
      szukol za Brynicom ?
      Ciekawych przezyc ??
      Kultury???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka