Dodaj do ulubionych

Za duzo RASistow w administracji

09.04.06, 18:46
sss9,bartoszcze,arnoldus,sett,ricus.
moze farum tez rzadzi szaro eminencjo z ras = Slezanek !
Obserwuj wątek
    • slezan Re: Za duzo RASistow w administracji 09.04.06, 18:51
      Heheheh. Z wymienionych chyba tylko jeden jest w RAŚ. Ale Ciebie oczywiście RAŚ
      osacza. Nie bądź pewien dnia ani godziny:-).
      • willi2 Re: Za duzo RASistow w administracji 09.04.06, 19:00
        sss9 ! ?
        • slezan Re: Za duzo RASistow w administracji 09.04.06, 19:02
          Nie, sss9 jest w mniejszości niemieckiej.
          • Gość: van deer Marzyciele czarno-bialego swiata sa wsrod nas IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.04.06, 19:56
            slezan napisał:

> Nie, sss9 jest w mniejszości niemieckiej.

A ja to pewnie holenderskiej, czyli prawie jakby niemieckiej:)

Mnie ballest imputowal germanskie korzenie tylko ze wzgledu na strukture
            jezykowa mojego niku, choc nie wiedzial, ze germanskiego pochodzenia imie nosze.
            Tacy to przypna kozuch do guzika, byleby im wszystko ladnie do siebie pasowalo:)
            • slezan Re: Marzyciele czarno-bialego swiata sa wsrod nas 09.04.06, 19:59
              Ty jesteś Afrykanerem, zwolennikiem apartheidu:-).
              • Gość: van deer Re: Marzyciele czarno-bialego swiata sa wsrod nas IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.04.06, 20:03
                Buro to widze, ale zgoda:)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=639&w=39995441&a=40023842
    • Gość: m824 Re: Za duzo RASistow w administracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 21:07
      nie wiem czy oni z RAS czy nie, ale za duzo tu ludzi ktorzy pisza po slasku.
      zalozcie sobie prose forum, na ktorym bedziecie tylko gwara pisac, a tu po
      polsku prosimy :-)
      • arnold7 Re: Za duzo RASistow w administracji 09.04.06, 21:39
        Spieprzaj gadzie za Brynice, tam jest homonogicznie pod wzgledem jezykowym.
        • slezan Re: Za duzo RASistow w administracji 09.04.06, 21:41
          A co to znaczy "homonogicznie"?:-)
          • sss9 Re: Za duzo RASistow w administracji 09.04.06, 21:44
            slezan napisał:

> A co to znaczy "homonogicznie"?:-)

to znaczy, że łykend siem arniemu wydłużył i procenty czytej promile jeszcze buzują.
            • arnold7 Re: Za duzo RASistow w administracji 09.04.06, 21:46
              sss9 napisał:

> slezan napisał:
              >
              > > A co to znaczy "homonogicznie"?:-)
              >
              > to znaczy, że łykend siem arniemu wydłużył i procenty czytej promile jeszcze
              bu
              > zują.

Jo niy chleja w niydziela, jak gliwicki yjlymynt napuywowy:)
              • sss9 Re: Za duzo RASistow w administracji 09.04.06, 21:50
                gratuluję "wiedzy". element odpływowy ma kaca giganta. :)
                • arnold7 Re: Za duzo RASistow w administracji 09.04.06, 21:55
                  Nie wroz z fusow gorolu, a moze dostaniesz szanse na asymilacje.
                  • sss9 Re: Za duzo RASistow w administracji 09.04.06, 22:01
                    tak ją jak i ciebie mam w d. nie potrzebne to ani mnie, ani milionom innych
                    Ślązaków. bredzisz w malignie czy to zwykły kac, to jest podobno uleczalne więc
                    nie trać nadzieji. :)
                    • arnold7 Re: Za duzo RASistow w administracji 09.04.06, 22:04
                      Tracisz sie jak miszcz, to wplyw wieku, czy moze na Slasku pan sie zle czuje?
                      • sss9 Re: Za duzo RASistow w administracji 09.04.06, 22:08
                        :))) ja, w przeciwieństwie do ciebie czuję się pysznie. jak pączek w maśle. ty
                        nieustannie cierpisz, leki źle dobrane?
                        • arnold7 Re: Za duzo RASistow w administracji 09.04.06, 22:10
                          Jakos twoje szczekanie na to nie wskazuje:)
                          • oppelner_os Re: Za duzo RASistow w administracji 10.04.06, 00:21
                            Brawo Arni.
                            Niy dej siy gorolom:)
                          • sss9 Re: Za duzo RASistow w administracji 10.04.06, 08:10
                            to nie moje szczekanie arni, to echo twojego wycia do księżyca. ja naprawdę
                            czuję się tutaj świetnie, czego sam o sobie powiedzieć nie możesz i to też w
                            jakiś sposób mnie cieszy. :)
                • builder Re: Za duzo RASistow w administracji 10.04.06, 00:05
                  sss9 napisał:

> gratuluję "wiedzy". element odpływowy ma kaca giganta. :)

czamu tys` jes takiy niyupszejmy dlou porzondnych Go`rnos`loonzokouw, eee?,
                  mosz jakies` problemy sy wlasnom wyobraz`nioum abou jestes` pszesionknienty
                  zabardzo wiedzom i mniemaniem uo sobie?,

• oppelner_os Re: Za duzo RASistow w administracji 10.04.06, 00:23
                    Wiedzom napewno niy ale mniemaniem to na sicher jest przesiakniety ten sssisisiak

bye builder i niy dej siy:)
          • arnold7 Re: Za duzo RASistow w administracji 09.04.06, 21:46
            To znaczy, ze mi sie klawiatura w ciemnosciach zle oddaje:)

homogenicznie mialo byc, ale zobocza, jak sie wyswietli:)
            • stefan_ems Re: Za duzo RASistow w administracji 09.04.06, 21:47
              arnold7 napisał:

> To znaczy, ze mi sie klawiatura w ciemnosciach zle oddaje:)
              >
              > homogenicznie mialo byc, ale zobocza, jak sie wyswietli:)

Hmm, a może "homologicznie"?
              • arnold7 Re: Za duzo RASistow w administracji 09.04.06, 21:51
                A moze czas na bryle:)
                • stefan_ems Re: Za duzo RASistow w administracji 09.04.06, 21:52
                  arnold7 napisał:

> A moze czas na bryle:)

Hehe, chyba jednak czas, by po naszymu szkryflać ;-)
                  • arnold7 Re: Za duzo RASistow w administracji 09.04.06, 21:55
                    Ja, sam mosz recht Stefan:)
                  • Gość: . Re: Za duzo RASistow w administracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 23:07
                    a jak jest "homogenicznie" po naszymu?
                    :))
                    • stefan_ems Re: Za duzo RASistow w administracji 09.04.06, 23:43
                      Gość portalu: . napisał(a):

> a jak jest "homogenicznie" po naszymu?
                      > :))

Nierozmaite ;-P
      • Gość: m824 o postach po sląsku c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 01:01
        słuchajcie. ja tam nie mam nic przeciwko RAŚ. w końcu to organizacja
        dobrowolna, więc jak ktoś nie chce wstępowac nie musi zgadzać się z nimi tez
        nie. ja nie jestem fanką RASiu, ale mam paru znajomych, ktorzy do RAŚ należą i
        sa to na prawdę fajni ludzie. wierza w to co robią i ok.

co do postów po sląsku. fajni by było, gdyby było oddzielne forum, ewentualnie
        podforum po śląsku. na tematy rózne - społeczne, polityczne, także językowe a
        nawet niech będzie i towarzyskie. byłoby to miejsce do rozwijania swoich
        gwarowych umiejętności gwarowych. a na forum katowice, jak się czyta tematy,
        ktore mają po kikadziesiat postów, a polowa z nich jest po ślasku, z czego 75%
        to jakieś prywatne dyskusje i komentarze "prawdziwcyh slonzokow" nt goroli, to
        to nie ma sensu.

a tak w ogole gdyby admin tu zajrzal, to moze rozwazy zalozenie podforum o
        ktorym pisalam wyzej.

pozdrawiam was wszystkich.
        a co do niektorych - za brynice to ja sie wyproawdzac zamiaru nie mam. katowice
        moje miasto :-)
        • Gość: eee Re: o postach po sląsku c.d. IP: *.dip.t-dialin.net 13.04.06, 00:41
          no ja nie wiem, ale calki czas mi sie wydawalo ze to jest wlasnie to forum po
          slonsku;) przeciez nie chcesz slonce zabraniac ludziom pisac tak jak czuja ?
          przeca to juz by bola cenzura, niy?
          a kontrola jest , o to sie nie boj , jakby jej ni ebolo to tu by sie juz nieraz
          wirtualna krew polala:):):)
          dobrej nocy fyskim zyca
        • Gość: kirstof Re: o postach po sląsku c.d. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 17:14
          i want talk in english :) can i ?
        • Gość: Adek Re: o postach po sląsku c.d. IP: *.novos.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 20:56
          a może na opak. Osobne forum do Poloków, a reszta po Śląsku? Bo w końcu to je
          forum katowicki, a Katowice zawsze były Śląskie, przez 653 lata tu Polski nie
          było. Powiym tak - jest tako naturalno zasada, ze to gość dostosowywuje sie do
          gospodorza a nie na opak.U nas goscie(Poloki) narzucają gospodorzom(Ślonzokom)
          jako majom godac i pisac w swoij ojczyźnie , jakby nie było.Pyrsk
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka