Dodaj do ulubionych

Forum w dobre ręce..

16.09.03, 16:12
..oddamy...
Zapraszam do konkursu, komu możemy oddać administrowanie forum Siemiatycze.
Proszę w tym wątku o zgłoszenia i typy - Waszym zdaniem - odpowiednij osoby,
która przejmie uprawnienia administratora.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ralston Re: Forum w dobre ręce.. 22.09.03, 15:57
      Osobą, która najbardziej dba o to, żeby to forum nie umarło i wkłada w to
      najwięcej wysiłku jest bez wątpienia Holender2 Jak się zgodzi, to niech
      adminuje...
      • holender2 Re: Forum w dobre ręce.. 23.09.03, 07:15
        Dziękuję za poparcie, ale moją intencją było od początku założenie Forum
        Siemiatycze jako ogólnodostępnego forum regionalnego, tak jak to miało miejsce
        w przypadku wielu innych miast. Pod względem liczby wpisów wyprzedziliśmy już
        większość z nich - 90 ze 158 (pomijając miasta wojewódzkie).

Liczyłem raczej na "dowartościowanie" tego forum, a nie jego degradację do roli
        zupełnie prywatnego forum zarządzanego przez jakąś pojedynczą osobę, która
        mogłaby być dla niektórych forumowiczów kontrowersyjna. Tak więc propozycję
        redakcji.bialystok odebrałem z tzw. mieszanymi uczuciami. Redakcja jako
        założyciel forum umywa po prostu ręce. A dla mnie przynajmniej firmowanie tego
        forum przez Redakcję to też pewna wartość. Zapewnia to swoistą "neutralność"
        tego forum.

Jeśli nie jest możliwe przeniesienie Forum Siemiatycze na ogólnodostępne forum
        regionalne, to proponowałbym rozważenie innej opcji - przeniesienie tego forum
        jako podforum na Forum Białystok, tak jak to miało miejsce z sąsiednim Tea Time
        (i zdaje się, że stało się to nawet wbrew woli większości jego uczestników). W
        przypadku Forum Siemiatycze myślę, że nikt by nie oponował przeciwko takiemu
        rozwiązaniu. A przyczyniłoby się to z pewnością do zwiększenia liczby
        forumowiczów i ożywienia dyskusji na naszym forum.

Pozdrawiam ralstona i forum Tea Time !
        • jagh Re: Forum w dobre ręce.. 23.09.03, 18:31
          Bialystok, jak zwykle dla Siemiatycz, zbyt daleko
        • ralston Re: Forum w dobre ręce.. 23.09.03, 19:49
          Istotnie podpięcie pod FB chyba miało pewien wpływ na zwiększenie liczby
          uczestników. Ale i pewne ryzyka się z tym wiążą - mianowicie przenikanie różnej
          maści podszywaczy, którzy lubią sobie porozrabiać. Zanim nie zostaliśmy
          podpięci, nie musiałem korzystać z narzędzi admina, potem było już gorzej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka