Gość: Arnold IP: 213.186.78.* 23.12.02, 13:36 Kupilem dzisiaj na poczcie dwie: republika.pl/silesia2/pocztowki.html Ciekawe, ze sa tam miasta ze wschodniej czesci Gornego Slaska, a nie ma nieslaskich miast z tzw. woj. slaskiego.I slusznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arnold7 Re: Pocztowki 23.12.02, 23:59 Macie jakies inne aktualnie wydane pocztowki z G. Slaska? arnold7@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: Pocztowki IP: *.starnet.katowice.pl / 172.16.33.* 24.12.02, 00:47 nie otwierają się,ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: Pocztowki IP: 213.186.78.* 25.12.02, 19:57 Mozno ja, mozno niy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niklot Re: Pocztowki IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 20:43 Arnold zboju widzialem Cie na pomorskim forum tylko nie probuj u nas szerzyc folksdojczowskiej propagandy. Sława!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niklot Re: Pocztowki IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 20:50 Widzialem Cie na forum Koscierzyny!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Pocztowki 25.12.02, 20:51 Wesolych Swiont Niklot. Co Ci Dziecionko przynioslo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niklot Re: Pocztowki IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 20:55 Szukales informacji o Słowincach ciekawe co udalo Ci sie znalezc ,bo ich raczej juz nie ma na Pomorzu.Nic nie dostalem taki bezboznik ,jak ja raczje nie dostaje prezentow zreszta bylme niegrzeczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niklot Re: Pocztowki IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 21:05 arnold7 napisał: > Niklot udowodnij to! I co łobuzie udowodniłem chyba ,ze zagladasz na Pomorze .Gdzie Ty sie zapusciles to nie Twoj teren.Widzialem Cie tez na forum Bielska,Opola,SOSnowca i kilku innych lae,ze az na Pomorze Cie zanioslo jestme w szoku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niklot Re: Pocztowki IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 21:27 Nawet nie probuj numerow z tego forum nic nie wskurasz.Kaszubi zawsze byli wierni Polskiej Ojczyznie i tak zostanie na wieki obok Gorali to najwieksi patrioci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niklot do Arnolda i jego folksdojczowskiej załogi IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 23:25 Oj nieładnie Arnoldzk Ty taki wielki Slazak tyle mowisz ,zeby gorole trzymali sie od was z daleka ,a sam robisz wycieczki na znienawidzona gorolowszyzne i to na Kaszuby do Koscierzyny.Wiesz Arnold w tym niewielkim miasteczku urodzil sie autor naszego hymnu Jozef Wybicki tego hymnu,ktory Twoj kolega 1795 ostatnio zniewazyl.Naprawde jestem bardzo ciekawy gdzie Cie jeszcze spotkam zapraszam na Kujawy.Widzisz my nacjonalisci uwaznie obserwujemy wasze posuniecia i nie damy sie wiecej zaskoczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: do Arnolda i jego folksdojczowskiej załogi 25.12.02, 23:27 Cierpisz na manie pszesladowczom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niklot Re: do Arnolda i jego folksdojczowskiej załogi IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 23:29 Po prostu Arnol chcial,zebym mu udowodnil jego wyprawy na Pomorzei spelnilem jego zyczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: do Arnolda i jego folksdojczowskiej załogi 25.12.02, 23:31 Udowodnieles ze Nas szpiegujesz i donosisz moderatowi aby moje posty kasowal = sprytny szpaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niklot Re: do Arnolda i jego folksdojczowskiej załogi IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 23:34 willi2 napisał: > Udowodnieles ze Nas szpiegujesz i donosisz moderatowi aby moje posty kasowal = > sprytny szpaku Nigdy na nikogo nie donosilem ,a to ,ze wypatrzylem Arnolda na forum Kosicerzyna to czysty przypadek po prostu czasami wpadam tam ina inne pomorskie fora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niklot Re: do Arnolda i jego folksdojczowskiej załogi IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 23:35 Moje posty tez moderator kasuje chocby ten na Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niklot Re: do Arnolda i jego folksdojczowskiej załogi IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 23:38 ten w ktorym pisalem ,zebys uwazal na budowie ,bo mozesz sie znalezc z rura w d...e Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: do Arnolda i jego folksdojczowskiej załogi 25.12.02, 23:40 I TY tak napisales na mnie ?? = Skandal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niklot Re: do Arnolda i jego folksdojczowskiej załogi IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 23:41 Wiesz narwany jestme chlopak ,ale podbno z wiekiem to przechodzi Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: do Arnolda i jego folksdojczowskiej załogi 25.12.02, 23:43 Fajnie.A dlaczego mnie nie lubisz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niklot Re: do Arnolda i jego folksdojczowskiej załogi IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 23:46 A kto powiedzial,ze Cie nie lubie po prostu nie zgadzam sie z Toba inaczej czujesz pewne sprawy jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niklot Re: do Arnolda i jego folksdojczowskiej załogi IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 23:51 Ja was nie rozumiem taki Wehrwolf pisze,ze musial sie uczyc naszej wstretnej mowy ,zeby skonczyc technikum tyle ,ze ta szkole skonczyl dzieki temu znienawidzonemu przez niego panstwu ,bo wtedy jeszcze szkolenictwo bylo calkowicie bezplatne,a ta wstretna mowa poslugiwal sie gdy rozmawial z kolegami Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: do Arnolda i jego folksdojczowskiej załogi 26.12.02, 00:06 Pogadamy kiedy indziej = mam grype i musze lezec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niklot Re: do Arnolda i jego folksdojczowskiej załogi IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 26.12.02, 00:11 gute Nacht Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: do Willi2 IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 26.12.02, 00:20 willi2 napisał: > Udowodnieles ze Nas szpiegujesz i donosisz moderatowi aby moje posty kasowal = > sprytny szpaku -trafila kosa na kamien = aby kogos oskarzac!, samemu trzeba byc uczciwym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niklot Re: Pocztowki IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 20:58 Gość: Arnold IP: 213.186.78.* Data: 30-08-2002 00:22 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Pozdrowienia ze Slaska. Bardzo podoba mi sie wasz jezyk i, co ciekawe jest dla mnie dosc zrozumialy. A wpadlem tu przy okazji szukania informacji o Slowincach. Moze pomozecie? Pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr965 Re: Pocztowki IP: *.mikolow.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 23:00 www.emikolow.pl/modules/My_eGallery/gallery/historia/mikolow3/historia_drukarnia01.jpg Odpowiedz Link Zgłoś