IP: 213.186.78.* 23.12.02, 13:36
Kupilem dzisiaj na poczcie dwie:

republika.pl/silesia2/pocztowki.html
Ciekawe, ze sa tam miasta ze wschodniej czesci Gornego Slaska, a nie ma
nieslaskich miast z tzw. woj. slaskiego.I slusznie.

Obserwuj wątek
    • arnold7 Re: Pocztowki 23.12.02, 23:59
      Macie jakies inne aktualnie wydane pocztowki z G. Slaska?

arnold7@gazeta.pl
    • Gość: hans Re: Pocztowki IP: *.starnet.katowice.pl / 172.16.33.* 24.12.02, 00:47
      nie otwierają się,ciekawe dlaczego?
      • Gość: Arnold Re: Pocztowki IP: 213.186.78.* 25.12.02, 19:57
        Mozno ja, mozno niy. :)
    • Gość: Niklot Re: Pocztowki IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 20:43
      Arnold zboju widzialem Cie na pomorskim forum tylko nie probuj u nas szerzyc
      folksdojczowskiej propagandy.
      Sława!!!
      • arnold7 Re: Pocztowki 25.12.02, 20:47
        Niklot udowodnij to!
        • Gość: Niklot Re: Pocztowki IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 20:50
          Widzialem Cie na forum Koscierzyny!!!!!!!!!
          • arnold7 Re: Pocztowki 25.12.02, 20:52
            Zacytuj:))))))))
        • arnold7 Re: Pocztowki 25.12.02, 20:51
          Wesolych Swiont Niklot. Co Ci Dziecionko przynioslo?
          • Gość: Niklot Re: Pocztowki IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 20:55
            Szukales informacji o Słowincach ciekawe co udalo Ci sie znalezc ,bo ich raczej
            juz nie ma na Pomorzu.Nic nie dostalem taki bezboznik ,jak ja raczje nie
            dostaje prezentow zreszta bylme niegrzeczny.
        • Gość: Niklot Re: Pocztowki IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 21:05
          arnold7 napisał:

> Niklot udowodnij to!
          I co łobuzie udowodniłem chyba ,ze zagladasz na Pomorze .Gdzie Ty sie
          zapusciles to nie Twoj teren.Widzialem Cie tez na forum Bielska,Opola,SOSnowca
          i kilku innych lae,ze az na Pomorze Cie zanioslo jestme w szoku
      • Gość: Niklot Re: Pocztowki IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 21:27
        Nawet nie probuj numerow z tego forum nic nie wskurasz.Kaszubi zawsze byli
        wierni Polskiej Ojczyznie i tak zostanie na wieki obok Gorali to najwieksi
        patrioci.
        • Gość: Niklot do Arnolda i jego folksdojczowskiej załogi IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 23:25
          Oj nieładnie Arnoldzk Ty taki wielki Slazak tyle mowisz ,zeby gorole trzymali
          sie od was z daleka ,a sam robisz wycieczki na znienawidzona gorolowszyzne i to
          na Kaszuby do Koscierzyny.Wiesz Arnold w tym niewielkim miasteczku urodzil sie
          autor naszego hymnu Jozef Wybicki tego hymnu,ktory Twoj kolega 1795 ostatnio
          zniewazyl.Naprawde jestem bardzo ciekawy gdzie Cie jeszcze spotkam zapraszam
          na Kujawy.Widzisz my nacjonalisci uwaznie obserwujemy wasze posuniecia i nie
          damy sie wiecej zaskoczyc.
          • willi2 Re: do Arnolda i jego folksdojczowskiej załogi 25.12.02, 23:27
            Cierpisz na manie pszesladowczom
            • Gość: Niklot Re: do Arnolda i jego folksdojczowskiej załogi IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 23:29
              Po prostu Arnol chcial,zebym mu udowodnil jego wyprawy na Pomorzei spelnilem
              jego zyczenie.
              • willi2 Re: do Arnolda i jego folksdojczowskiej załogi 25.12.02, 23:31
                Udowodnieles ze Nas szpiegujesz i donosisz moderatowi aby moje posty kasowal =
                sprytny szpaku
                • Gość: Niklot Re: do Arnolda i jego folksdojczowskiej załogi IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 23:34
                  willi2 napisał:

> Udowodnieles ze Nas szpiegujesz i donosisz moderatowi aby moje posty kasowal
                  =
                  > sprytny szpaku
                  Nigdy na nikogo nie donosilem ,a to ,ze wypatrzylem Arnolda na forum
                  Kosicerzyna to czysty przypadek po prostu czasami wpadam tam ina inne
                  pomorskie fora.
                  • willi2 Re: do Arnolda i jego folksdojczowskiej załogi 25.12.02, 23:35

aha
                • Gość: Niklot Re: do Arnolda i jego folksdojczowskiej załogi IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 23:35
                  Moje posty tez moderator kasuje chocby ten na Ciebie
                  • willi2 Re: do Arnolda i jego folksdojczowskiej załogi 25.12.02, 23:36

Jaki ??
                    • Gość: Niklot Re: do Arnolda i jego folksdojczowskiej załogi IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 23:38
                      ten w ktorym pisalem ,zebys uwazal na budowie ,bo mozesz sie znalezc z rura w
                      d...e
                      • willi2 Re: do Arnolda i jego folksdojczowskiej załogi 25.12.02, 23:40

I TY tak napisales na mnie ?? = Skandal
                        • Gość: Niklot Re: do Arnolda i jego folksdojczowskiej załogi IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 23:41
                          Wiesz narwany jestme chlopak ,ale podbno z wiekiem to przechodzi
                          • willi2 Re: do Arnolda i jego folksdojczowskiej załogi 25.12.02, 23:43
                            Fajnie.A dlaczego mnie nie lubisz ??
                            • Gość: Niklot Re: do Arnolda i jego folksdojczowskiej załogi IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 23:46
                              A kto powiedzial,ze Cie nie lubie po prostu nie zgadzam sie z Toba inaczej
                              czujesz pewne sprawy jak ja.
                              • willi2 Re: do Arnolda i jego folksdojczowskiej załogi 25.12.02, 23:47
                                OK
                                • Gość: Niklot Re: do Arnolda i jego folksdojczowskiej załogi IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 23:51
                                  Ja was nie rozumiem taki Wehrwolf pisze,ze musial sie uczyc naszej wstretnej
                                  mowy ,zeby skonczyc technikum tyle ,ze ta szkole skonczyl dzieki temu
                                  znienawidzonemu przez niego panstwu ,bo wtedy jeszcze szkolenictwo bylo
                                  calkowicie bezplatne,a ta wstretna mowa poslugiwal sie gdy rozmawial z kolegami
                              • willi2 Re: do Arnolda i jego folksdojczowskiej załogi 26.12.02, 00:06
                                Pogadamy kiedy indziej = mam grype i musze lezec :)

• Gość: Niklot Re: do Arnolda i jego folksdojczowskiej załogi IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 26.12.02, 00:11
                                  gute Nacht
                • Gość: mrW Re: do Willi2 IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 26.12.02, 00:20
                  willi2 napisał:

> Udowodnieles ze Nas szpiegujesz i donosisz moderatowi aby moje posty kasowal
                  =
                  > sprytny szpaku

-trafila kosa na kamien = aby kogos oskarzac!, samemu trzeba byc uczciwym!
    • Gość: Niklot Re: Pocztowki IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 20:58
      Gość: Arnold IP: 213.186.78.*
      Data: 30-08-2002 00:22 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------
      Pozdrowienia ze Slaska. Bardzo podoba mi sie wasz jezyk i, co ciekawe jest dla
      mnie dosc zrozumialy. A wpadlem tu przy okazji szukania informacji o Slowincach.
      Moze pomozecie? Pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego.

• Gość: piotr965 Re: Pocztowki IP: *.mikolow.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 23:00
      www.emikolow.pl/modules/My_eGallery/gallery/historia/mikolow3/historia_drukarnia01.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka