Dodaj do ulubionych

kasowanie postów

IP: *.orange.pl 29.04.06, 17:51
dlaczego na tym forum kasowane sa posty dotyczace p. Świątczak i Michała
Wiśniewskiego.
Obserwuj wątek
    • braineater Re: kasowanie postów 29.04.06, 18:02
      bo cokolwiek niewiele mają wspólnego z Katowicami?
      Pozdrawiam
      • Gość: harc mistrz Re: kasowanie postów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 18:58
        KATOWICE słuchajom,
        czy mody, cy stary,
        melodyje i szlagiery
        ..."Radyja Piekary"!
        (HKP)
        • terminal_slawkow Re: kasowanie postów 01.05.06, 08:31
          Nie rozumiem wpisu braineatera.
          Czy na tym forum można mówić tylko o psich kupach, na terenie Katowic?
          Katowice są miastem, uniwersyteckim, stolicą wielokulturowego regionu.
          Funkcją amina powinno być niedopuszczanie do obrażania bez powodu jednych przez
          drugich. Jeżeli ktoś nie czuje się np. Ślązakiem, to nie ma ochoty pisać na
          silesianie.
          Jeżeli chcę napisać na przykład o marszu gejów w Krakowie, to gdzie mam pisać?
          Na forum towarzyskie? Przecież jest to niemożliwe. Gazeta o przeciwnikach w
          Krakowie pisze”
          „Do pochodu Młodzieży Wszechpolskiej szybko przyłączyły się grupki skinów,
          pseudokibiców, przedstawiciele Narodowego Odrodzenia Polski z
          transparentami "Zakaz pedałowania", a nawet neofaszyści ze skrajnie prawicowej
          organizacji Blood&Honour. Ci ostatni nie kryli symboli swastyk na smyczach od
          komórek i koszulach”

Ja do tego towarzystwa nie nalezę i dlatego na towarzyskim nie chcę o tym
          pisać. Gazeta pisze o przeciwnikach, jak o dewiantach. I dlaczego np. mam pisać
          na forum towarzyskie.

Mogę oczywiście dać np. tytuł, „KIEDY IKEA ZROBI W KATOWICACH PROMOCJE DLA
          GEJÓW I LEZBIJEK?”
          Będę oczywiście względem amina w porządku, Napiszę o Katowicach i podwójnej
          moralności tej firmy w naszym mieście. Wiadomo, przecież, że IKEA w państwach,
          gdzie tolerancja dla pedałów jest większa, prowadzi dla nich akcje reklamowe i
          na nich zarabia. Jednak jest to obrzydliwe. Dlaczego stosują oni podwójną
          moralność w Polsce i na świecie? Czemu już teraz nie robią promocji, dla gejów
          i lesbijek?
          Chciałbym np. dowiedzieć się, co o takim zakłamaniu myślą katowiczanie i
          mieszkańcy województwa.
          Tylko czy braineater to zrozumie?
          • settembrini Re: kasowanie postów 01.05.06, 09:55
            masz racje, na forum jest miejsce rowniez na watki niedotyczace bezposrednio
            katowic, ale namolnie wklejanie fragmentow kolorowego szmatlawca dotyczacych
            spraw osobistych niejakiego michala wisniewskiego, jego naloznic i dzieci nie
            mieszczasie nawet w szerokiej formule FK
            • terminal_slawkow Re: kasowanie postów 01.05.06, 11:16
              Cieszę się z powyższego wpisu. Faktycznie wątku o Wiśniewskim nie czytałem i
              nie do tych konkretnych postów była moja uwaga.
              Niekiedy wskazana jest reakcja admina. Można coś napisać, a dopiero potem
              pomyśleć i jest już za późno by się z tego wycofać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka