Dodaj do ulubionych

Platforma Obywatelska może nie wystawić kandyda...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 13:35
A może Donald Tusk by się dał namówić?
Obserwuj wątek
    • Gość: atheix_mail Re: Platforma Obywatelska może nie wystawić kandy IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 22.06.06, 15:26
      Już Donald Tusk byłby lepszym prezydentem niż Bochenek.
      • Gość: roro68 Re: Platforma Obywatelska może nie wystawić kandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 19:46
        Na pewno byłby, tylko że musiałby jeszcze wygrać wybory...
    • Gość: M Re: Platforma Obywatelska może nie wystawić kandy IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.06, 21:36
      Dobrze, że nie będzie Bochenek - przecież ona nie ma szans
    • Gość: wyborca Cieniasy IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 03.07.06, 00:27
      Marcinkiewicz mial racje, niestety. W takim miescie, w takim srodowisku...Wam
      kury szczac prowadzac a nie polityke robic...
    • Gość: politolog Unia Wolności BIS!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 07:04
      Róbie tak dalej! UW nie wystartowała z własnym kandydatem na Prezydenta w 2000
      roku, od tego czasu UW-PD demokarci.pl, osiągają w sondażach zawrotne
      0,001%...Tak samo może być z PO!!!
    • Gość: taak Re: Platforma Obywatelska może nie wystawić kandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 09:38
      Jak to jest mozliwe zeby w stolicy wojewodztwa, PO nie miała wlasnego kandydata
      na prezydenta miasta? Co zescie robili przez ostatnie 4 lata i caly rok od
      wyborow parlamentanych? Wasz poprzedni kandydat na prezydenta i byly posel dzis
      w PIS, drugi tez juz nie w PO. Nikt nie powiedział, że urzędujący prezydent
      musi wygrać, ale najlepiej położyć się już na starcie wyścigu i odpuścić. Tylko
      czy wtedy jesteście jeszcze partią, którą popiera 30% wyborców? Nie można z
      góry odpuszczać, trzeba wyjść na plac i walczyć.
    • Gość: tolek Dziwią mnie wysokie sondaże PO w tym regionie IP: 83.238.88.* 03.07.06, 11:06
      Jeżeli partia ma takie trudności z wyłonieniem chciażby kandydata na prezydenta
      Katowic, to na miłość Boską kto w tej partii zasiada ??????? Najwidoczniej po
      za małymi wyjątkami (p. K. Bochenek), reszta to zwykła banda aparatczyków i
      karierowiczów.
      Dziwią mnie zatem te wysokie sondaże. Ludzie chyba nieświadomie głosują na
      kogoś, kogo nie ma. Potem niestety wychodzi jakość tego "rządzenia" -
      najczęściej JUŻ PO FAKCIE.
    • Gość: Lukas Re: Platforma Obywatelska może nie wystawić kandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:06
      Niech wystartuje Pani Bochenek.Jest to napewno lepszy wybór od tego nieudacznika
      Uszoka, który tylko mysli o południu Katowic.Za jego kadencji nastapił odpływ
      mieszkańców z miasta a kulturalnie staliśmy sie pustynia Slaska.Inwestorzy
      uciekaja jak słysza słowo uszok.Brak nowego dworca Pkp i autobusowego miejskiego
      i miedzynarodowego to tylko niektóre jego porazki.Zal mi tych gosci którzy
      przejezdzaja przez nasze miasto i maja ta watpliwa przyjemmnosc zatrzymac sie na
      dworcu.Niech uszok sam zrywa azbest ze scian na dworcu pkp.
    • Gość: tony Re: Platforma Obywatelska może nie wystawić kandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 16:57
      k..a nie wierzę to na kogo ja mam głosować
      nie wystawia kandydata ,z takim podejsciem to ja dziekuje
    • Gość: eve Re: Platforma Obywatelska może nie wystawić kandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 23:51
      ja zagłosuje na kogokolwiek byle nie nazywał sie Uszok. Mam dosyć stagnacji i
      pozornych zmian. 8 lat naprawde wystarczy. Prawda jest jednak taka, że jaśnie
      urzedujący doskonale sie dogaduje zarówno z lokalnym PISem jak i PO (wystarczy
      spojrzeć z jakich obozów startował do każdej z kadencji).
      Więc dalej bedziemy zdani na dziurawą ul. Gliwicką, konkursy na wizje
      architektoniczne rynku (ile ich już było - ktos pamięta ?? ), kompletne
      pomijanie sportu w mieście i zamykanie Spodka dla niewygodnych artystów
      (Marylin Manson), za to Kostuchna i Podlesie beda nam rosły w siłe a ich
      mieszańcom będzie żyło się dostatnio ;)
    • mejlmi U--SZOK !! 04.07.06, 08:04
      Czyli preydent Uszok nie musi juz nawet udawac i obiecywac nowego dworca i
      rynku, po co, jak i tak wygra. Dobrze, przynajmniej bedzie mniej obludy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka