Gość: roro68 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 13:35 A może Donald Tusk by się dał namówić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: atheix_mail Re: Platforma Obywatelska może nie wystawić kandy IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 22.06.06, 15:26 Już Donald Tusk byłby lepszym prezydentem niż Bochenek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro68 Re: Platforma Obywatelska może nie wystawić kandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 19:46 Na pewno byłby, tylko że musiałby jeszcze wygrać wybory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Platforma Obywatelska może nie wystawić kandy IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.06, 21:36 Dobrze, że nie będzie Bochenek - przecież ona nie ma szans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Cieniasy IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 03.07.06, 00:27 Marcinkiewicz mial racje, niestety. W takim miescie, w takim srodowisku...Wam kury szczac prowadzac a nie polityke robic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: politolog Unia Wolności BIS!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 07:04 Róbie tak dalej! UW nie wystartowała z własnym kandydatem na Prezydenta w 2000 roku, od tego czasu UW-PD demokarci.pl, osiągają w sondażach zawrotne 0,001%...Tak samo może być z PO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taak Re: Platforma Obywatelska może nie wystawić kandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 09:38 Jak to jest mozliwe zeby w stolicy wojewodztwa, PO nie miała wlasnego kandydata na prezydenta miasta? Co zescie robili przez ostatnie 4 lata i caly rok od wyborow parlamentanych? Wasz poprzedni kandydat na prezydenta i byly posel dzis w PIS, drugi tez juz nie w PO. Nikt nie powiedział, że urzędujący prezydent musi wygrać, ale najlepiej położyć się już na starcie wyścigu i odpuścić. Tylko czy wtedy jesteście jeszcze partią, którą popiera 30% wyborców? Nie można z góry odpuszczać, trzeba wyjść na plac i walczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Dziwią mnie wysokie sondaże PO w tym regionie IP: 83.238.88.* 03.07.06, 11:06 Jeżeli partia ma takie trudności z wyłonieniem chciażby kandydata na prezydenta Katowic, to na miłość Boską kto w tej partii zasiada ??????? Najwidoczniej po za małymi wyjątkami (p. K. Bochenek), reszta to zwykła banda aparatczyków i karierowiczów. Dziwią mnie zatem te wysokie sondaże. Ludzie chyba nieświadomie głosują na kogoś, kogo nie ma. Potem niestety wychodzi jakość tego "rządzenia" - najczęściej JUŻ PO FAKCIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: Platforma Obywatelska może nie wystawić kandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 12:06 Niech wystartuje Pani Bochenek.Jest to napewno lepszy wybór od tego nieudacznika Uszoka, który tylko mysli o południu Katowic.Za jego kadencji nastapił odpływ mieszkańców z miasta a kulturalnie staliśmy sie pustynia Slaska.Inwestorzy uciekaja jak słysza słowo uszok.Brak nowego dworca Pkp i autobusowego miejskiego i miedzynarodowego to tylko niektóre jego porazki.Zal mi tych gosci którzy przejezdzaja przez nasze miasto i maja ta watpliwa przyjemmnosc zatrzymac sie na dworcu.Niech uszok sam zrywa azbest ze scian na dworcu pkp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: Platforma Obywatelska może nie wystawić kandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 16:57 k..a nie wierzę to na kogo ja mam głosować nie wystawia kandydata ,z takim podejsciem to ja dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: Platforma Obywatelska może nie wystawić kandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 23:51 ja zagłosuje na kogokolwiek byle nie nazywał sie Uszok. Mam dosyć stagnacji i pozornych zmian. 8 lat naprawde wystarczy. Prawda jest jednak taka, że jaśnie urzedujący doskonale sie dogaduje zarówno z lokalnym PISem jak i PO (wystarczy spojrzeć z jakich obozów startował do każdej z kadencji). Więc dalej bedziemy zdani na dziurawą ul. Gliwicką, konkursy na wizje architektoniczne rynku (ile ich już było - ktos pamięta ?? ), kompletne pomijanie sportu w mieście i zamykanie Spodka dla niewygodnych artystów (Marylin Manson), za to Kostuchna i Podlesie beda nam rosły w siłe a ich mieszańcom będzie żyło się dostatnio ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mejlmi U--SZOK !! 04.07.06, 08:04 Czyli preydent Uszok nie musi juz nawet udawac i obiecywac nowego dworca i rynku, po co, jak i tak wygra. Dobrze, przynajmniej bedzie mniej obludy. Odpowiedz Link Zgłoś