Dodaj do ulubionych

Czy są tu osoby które kupują kosmetyki...

03.07.06, 00:21
Avon i Oriflame??? Jako że jesteście z mojego terenu chciałabym poznać ile osób tutaj sprzedaje te kosmetyki? Czy jesteście zadowoleni z usług waszych konsultantek? Czy na Koszutce sąjakieś obrotne dziewczyny, z którymi ewen mogę zawrzeć spólke? Sama sprzedaje Avon i Oriflame, ale każda pomoc jest dobre.
Co sądzicie o tych kosmetykach? Jeżeli nie mieliśce okazji ich wypróbować to zapraszam do mnie.
Obserwuj wątek
    • un1 Re: Czy są tu osoby które kupują kosmetyki... 03.07.06, 15:05
      Czy aby nie mamy tu do czynienia z komercyjnym ogłoszeniem...? Tak się tylko
      zastanawiam:-).
      • dziad_borowy Chyba jednak mamy / nołnoł 03.07.06, 16:24
      • madzialenka82 Re: Czy są tu osoby które kupują kosmetyki... 03.07.06, 19:31
        wcale nie:P Chciałabym wiedziec czy w tak małej społeczności jakim jest koszutka jest jeszcze ktoś z Avon czy Ori?
        • darkuss niekomercja 04.07.06, 04:05
          Pragnę jedynie grzecznie zapytać:
          Co więc oznacza zdanie "Co sądzicie o tych kosmetykach? Jeżeli nie mieliśce okazji ich wypróbować to zapraszam do mnie."??? - Tak tylko pytam , z ciekawości...
          Poza tym to:
          Serdecznie pozdrawiam ;)
          • madzialenka82 Re: niekomercja 04.07.06, 09:17
            Pierwsza częśc znaczy: co o nich sądzicie - używacie, raczej nie, nie mam dostępu, super są, badziewie.
            A druga cześc to juz faktycznie mala reklama. Jeśli nie macie gdzie spróbowac i przetestowac to zapraszam do mnie. Przecież nie trzeba od razu kupować.
            • un1 Re: niekomercja 04.07.06, 09:59
              Madzialenko, to takie miłe forum, szkoda go dla geszefcików, nawet jeżeli
              reklamują się z wdziękiem, naprawdę...
    • yunia Re: Czy są tu osoby które kupują kosmetyki... 04.07.06, 12:17
      Proponuje skasowac ten wątek, już człowiek nigdzie się nie może ruszyć, żeby
      się nie znaleźli "uprzejmi" sprzedający. Ja też jestem konsultantką, ale nikomu
      się nie narzucam, a są i takie, że jak raz u nich zamówisz to CI potem żyć nie
      dają. A już Oriflame to jest gigantem, strasznie uciążliwe są stamtąd osoby, bo
      to jest taka piramida i na siłę sobie tam budują swoje siatki. A madzialenki
      wątek to typowe ogłoszenie... No chyba, że faktycznie są tu zainteresowani, to
      sie może czepiam :-)
      • madzialenka82 Re: Czy są tu osoby które kupują kosmetyki... 04.07.06, 18:42
        yunia ja sobie wypraszma takie teksty. Nie znasz mnie, nie wiesz kim jestem i jaki mam cel.
        Szukam kogoś z Koszutki kto jest też konsultantką lub chciał by być bo czasem brakuje mi pare zlotych do wyższego opustu, a we dwie to zawsze łatwiej. Ja jestem w obu firmach i w obu na równi można spotkać upierdliwe osoby. Wątek można wykasowac jak wam ta kstrasznie przeszkadza.
        • un1 Re: Czy są tu osoby które kupują kosmetyki... 05.07.06, 08:36
          Było tak miło póki nie wkradła się kaska. Madzialenko, proszę,zauważ to i
          zaprzestań.
    • jimmyjazz A to Ci się zebrało :-) 06.07.06, 09:47
      widać forum koszutki jest strefą wolną od handlu i wszelkiej komercji :-)))
      • un1 Re: A to Ci się zebrało :-) 06.07.06, 10:08
        Chciałbym:-).
        • support.agent Re: A to Ci się zebrało :-) 06.07.06, 12:04
          Drodzy Forumowicze,

Jako ze temat musial sie wczesniej czy pozniej pozwolcie ze nakresle Wam
          optymalne moim zdaniem rozwiazanie.
          Jako ze sam wyznaje zasade ze kazda okazja do zrobienia biznesu to dobra okazja
          a biblia nie zakazuje sie bogacic, znajac Wasze reakcje, staram sie podchodzic
          do tematu z duza ostroznoscia.

Moze zrobmy tak: linki w sygnaturkach, do Waszych biznesow, geszeftow i profili
          w serwisach aukcyjnych TAK, wszelkie wątki poświęcone sprzedaży, współpracy i
          tak dalej NIE... no chyba że zrobie jeden wyeksponowany i przyklejony temat
          "gieldowy" Kupie/Sprzedam/Zamienie/Oddam... mysle ze nie byłoby to głupie. Co o
          tym sądzicie?
          Forum ma służyć użytkownikom więc Wasze głosy są dla mnie rozstrzygającymi.

Pzdr,
          SA
          • un1 Re: A to Ci się zebrało :-) 06.07.06, 12:24
            No to mam taki głos rozstrzygający:-):
            - jestem przeciwny zasadzie że każda okazja do zrobienia biznesu to dobra okazja
            - jestem za propozycją Support.agenta
            - z tą modyfikacją że bez "tematu giełdowego".
            - no bo czy mało ich wszędzie?
            - niech to forum będzie taką małą, świecką oazą:-).
            - łączę pozodrowienia.
            • support.agent Re: A to Ci się zebrało :-) 06.07.06, 12:33
              > - z tą modyfikacją że bez "tematu giełdowego".
              > - no bo czy mało ich wszędzie?
              > - niech to forum będzie taką małą, świecką oazą:-).

Tak jak pisałem, poczekajmy na więcej opinii i w tym duchu będziemy rozwijać forum.
              Podam taki przykład: kuzyn z WWA chciał sprzedać regał z IKEA na allegro, dzięki
              ichniemu lokalnemu forum sprzedał regał sąsiadowi obok ;) Wszyscy byli zachwyceni :)

Pzdr,
              SA
              • un1 Re: A to Ci się zebrało :-) 06.07.06, 12:38
                Wystarczyłoby dać ogłoszenie "Regał sprzedam" oldskulowo, w realu, tj. w
                postaci kartki gdzieś na drzwiach:-).
              • jimmyjazz Ogłoszenia w stopkach 06.07.06, 14:16
                i będzie git. Zakładanie osobnego wątku - nie - bo zaraz pojawią się osoby
                niezainteresowane forum leczy tylko zamieszczeniem ogłoszenia.

Swoją drogą - szukam wózka dla dziecka :-))) Traktujmy to jak stopkę.
      • darkuss ale się porobiło... 07.07.06, 04:12
        Wystarczył jeden wątek, by zgubić harmonię ducha.
        NIe potępiam Madzialenki. Poprostu wydaje mi się, że popełniła błąd - i tyle... Dlaczego od razu "hura bura" na Nią ? Moja propozycja jest taka:
        Tego tematu nie było i już... Podjęty temat jest drażliwy. Ciągnięcie go jest wbrew temu, co SupportAgent napisał w "statusie" forum.
        Oczekuję więc "szefie" konsekwencji. Nie mamy zamiaru się tu sprzeczać, ani obrażać prawda ???
        P.S. przecież dalej może być miło - prawda Madzialenko (i inni)???
        Serdecznie pozdrawiam.
        • support.agent Re: ale się porobiło... 24.07.06, 17:04
          Witam,

Otóż mysle że nikt nie potepia Madzialenki... szukajmy zlotego srodka, mam
          nadzieje ze Madzialenka nie poczula sie urazona..

Pozdrawiam,
          SA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka