Gość: Wojtek IP: *.dsl.mtry01.pacbell.net 10.02.03, 04:15 Gratulacje Myslowicznoje!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jonaszko Prezydent OSRA nas! IP: *.myslowice.artcom.pl 10.02.03, 07:15 Przepraszam ale tak mi się kojarzy! Przezylismy komune, samobójce, to i przeżyjemy człowieka który z raną 1,5 cm stracił by życie! A naszym krajanom dedykuję cytat z piosenki naszego Myslovitz " nie mogę zrobić nic sterowany jestem wciąż ". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logiczny Re: Prezydent OSRA nas! IP: *.imz.gliwice.pl 10.02.03, 09:38 Jak na razie to Mysłowice kojarzą mi się z głęboką prowincją opanowaną przez księży ( 78 tysięcy ludzi 12 kościołów), dewoty i ludzi z klapami na oczach. Widać już nawet Bóg nie chciał kolejnego prawicowego oszołoma na ten stołek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeb Re: Prezydent OSRA nas! IP: 213.77.21.* 10.02.03, 09:51 Prezentujesz typowe poglądy prawicowe. (notabene komunistyczne - przeczytaj o kształtowaniu się komunizmu - zrozumiesz) "Srasz" (sam tak piszesz) na demokrację. Wszyscy, którzy wygrają (jak to nie my) to sterowanie. Żal mi Ciebie. Jesteś typowym objawem postkomunizmu. Tak, tak powtarzam postkomunizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonaszko Re: Prezydent OSRA nas! IP: *.myslowice.artcom.pl 11.02.03, 07:38 Przyjacielu!!! Jak byś nazwał fakt kiedy pan Osra startując na radnego zdobywa ok 200 głosów i nie zostaje radnym, a pare miesięcy póżniej ok 11.000 ? Sterowanie? No dobra manipulacja!!! O odnosnie pana Boga- widocznie żal mu się zrobiło pana Osra, iż może się wreście dziabnąć nożykiem i zrobić sobie większą krzywdę! Niech se chłop porządzi przez te 3 lata! A koscioły nie były budowane z podatkowych pieniędzy i jeżeli ludzie uważają ze jest ich mało to niech powstanie ich nawet 1000. Pax vobiscum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Re: Mysłowice mają prezydenta z SLD-UP IP: *.dsl.mtry01.pacbell.net 10.02.03, 16:48 Ha, ha,ha,ha......Job twaja mac. Kalinka, Kalinka, Kalinka maja.................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Mysłowice mają prezydenta z SLD-UP IP: *.infobit / 192.168.1.* 10.02.03, 22:03 Kurde jak ja kiedyś wystartuję też się dziabnę nożem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mes Ta panna 2 od prawej IP: *.starnet.katowice.pl / 172.16.1.* 11.02.03, 00:16 Na zdjeciu 2 od prawej jest dziewczyna ktora jest b. podobna do kogos czy ktos ja zna?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takasobie Re: Mysłowice mają prezydenta z SLD-UP IP: *.pkesa.com 11.02.03, 08:17 ja tez uwazam że to sie należy Panu Osyrze w koncu to nie każdy robi taka kampanie sam sie pochlastac żywic mętow pijanych za nasze pieniadze straz miejska nie dba o bezpieczeństwo mieszkańcow bo ma za zadanie pilnowanie tego namiotu taką dostałam odpowiedz jak poszlam żeby sie zajeli napadającymi psami na nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) [...] IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 19:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś