Dodaj do ulubionych

Torbiel na jajniku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 11:23
Bardzo proszę o numer telefonu do jakiegoś ginekologa-endokrynologa który
zajmuje się torbielami. najlepiej na kase chorych
Obserwuj wątek
    • lianeska Re: Torbiel na jajniku 16.08.06, 11:35
      polecam Jerzeego Świtałe:)
    • leli1 Re: Torbiel na jajniku 16.08.06, 14:27
      a gdzie Switała przyjmuje oprocz Superjednostki? (mają tam fatalny sprzęt do USG)
      • Gość: sonia Re: Torbiel na jajniku IP: *.telpol.net.pl 16.08.06, 17:51
        polecam Jerzego Sikore ktory urzeduje na ul. Lisieckiego tylko żę prywatnie ale
        może warto
        • Gość: magda C Re: Torbiel na jajniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 12:29
          Dzięki też mi go ktoś polecił ale bierze 200 zł za wizytę a ja już nie mam kasy
          bo Częstocgowscy lekarze wszystko ze mnie wydoili nic nie robiąc. Pozdrawiam
          • Gość: pacjentka Re: Torbiel na jajniku IP: *.aij.pl 17.08.06, 19:29
            Ja też mam podobne problemy.Możesz spróbować w Katowicach na Osiedlu Kukuczki
            /ulica Wrocławska/jest prywatna poradnia ginekologiczna,ma umowę z kasą
            chorych, więc nic nie zapłacisz,a mają dobre USG.Najlepsi lekarze przyjmują
            w poniedzialek i wtorek.Podam ci nr telefonu-0322030603.
            • ortisana Re: Torbiel na jajniku 17.08.06, 20:45
              ja akurat z czystym sumieniem polecam switale ,i bardzoooo duzo kobiet chodzi do niego i tez sa zadowolone:))
            • Gość: magda C Re: Torbiel na jajniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 22:33
              Dzięki pacjentce za namiary, Jutro dzwonie i umawiam się na wizytę bardzo się
              cieszę za na kasę. Czy wiesz może jak długo czeka się na wizytę?
              • Gość: pacjentka Re: Torbiel na jajniku IP: *.aij.pl 19.08.06, 18:39
                Poczekasz kilka dni.Przekonasz sie sama jacy tam są lekarze.Wizyta darmowa,a
                jak będziesz niezadowolona, zawsze możesz iśc prywatnie gdzie indziej.
          • Gość: sili Re: Torbiel na jajniku IP: *.ds2-k.us.edu.pl 19.08.06, 09:44
            nie wiem czy ten lekarz sie akurat specjalizuje w torbielach ale na pewno jest
            genialnym ginekologiem. Chodzi o prof. Cekańskiego który przyjmuje prywatnie w
            Bytomiu. nie pamiętam niestety adresu ale to niedaleko dworca - moze ktoś z
            forumowiczów zna dokładny adres. z tego co mi wiadomo to porzadny lekarz i nie
            "zdziera" (opłata jest symboliczna). podobno to sława polskiej ginekologii wiec
            chyba warto sie do niego udać.
            Ps. ginekologiem jest też jego syn - chyba zreszta jest on ordynatorem jakiegoś
            szpitala ale nie dam sobie głowy uciąć (z tego wniosek że może udałoby się
            dostac do syna na kasę chorych)
            • Gość: magda C Re: Torbiel na jajniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 15:29
              Dzięki Sili być może ktos zna do niego adres?
            • Gość: kinga Re: Torbiel na jajniku IP: 83.238.176.* 21.08.06, 12:59
              Prof. Cekański przyjmuje w Bytomiu przy ul. Estraichera . Jest to naprawdę
              sława ginekologii polskiej .
              Syn nie jest lekarzem , lekarzami też nie sa córki .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka