adzi25 18.12.05, 15:42 Gdzie kupić stojak na wino??z wikliny lub z drewna?Ma być to stojak do przechowywania wina-nie do nalewania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: market Re: Gdzie kupić?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.05, 18:47 w markecie widzialem ostanio :) Odpowiedz Link Zgłoś
adzi25 Re: Gdzie kupić?? 18.12.05, 18:57 OOO a którym??Byłam w tesco, w obi, nomi, i sklepach meblowych i nic:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Gdzie kupić?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 19:31 ja kiedys widzialem w obi :) mozesz zobaczyc w teczy chyba na II pietrze jest takie stoisko albo w sklepie z winami na Staszica :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede Re: Gdzie kupić?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 20:35 Poszukaj w jakimś sklepie ze stojakami do wina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suchanski Zrob sobie sam IP: 195.56.123.* 18.12.05, 21:01 Czy ty baranie nie umiesz trzech desek zlozyc? Odpowiedz Link Zgłoś
adzi25 Re: Zrob sobie sam 18.12.05, 21:11 Po pierwsze jakbyś umiał czytać to pewnie byś zauważył, że piszę z końcówkami żeńskimi. Po drugie mimo, że jestem kobietą, młotkiem itp. reczami umiem posługiwać się lepiej, niż niejeden mężczyzna. Po trzecie rzecz na prezent i to dla sooby "poważnej", więc musi wyglądac lepiej niz z domowego warsztatu.Po czwarte-zadałam pytanie-nie jest to wątek byś popisał się tym, że umiesz pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajnik Re: Zrob sobie sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 21:29 > czwarte-zadałam pytanie-nie jest to wątek byś popisał się tym, że umiesz pisać. pytania się zadaje w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
adzi25 Re: Zrob sobie sam 18.12.05, 21:36 Tak właśnie-pytanie zadałam w temacie wątku który założyłam:))Taki był tok mojego myślenia:))Ale nie chcę się czepiać, tylko po prostu zauważyłam pewną przypadłość tego forum, że po pewnym czasie zaczyna się czepianie, wpisywanie czegoś ot tak, by sobie wpisać. Nie podoba mi się taka akurat specyfika forum Kielce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: Zrob sobie sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 21:47 POPIERAM to co napisałaś o czepianiu się, a stojaki na wino można kupić w IKEI Odpowiedz Link Zgłoś
adzi25 Re: Zrob sobie sam 18.12.05, 21:55 Jutro pójde i poszukam..do IKEI nieco daleko:) ale pójdę na Staszica-choć tam ostatnio jakis inny sklep-kolonialny czy cos??W kazdym razie dzieki za rady i mam nadzieje, że cos znajde.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopi Re: Zrob sobie sam IP: 194.83.70.* 18.12.05, 21:58 poszukaj sobie przy okazji mlotka i walnij sie w ten pusty leb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopi Re: Zrob sobie sam IP: 194.83.70.* 18.12.05, 21:57 A ja mam w dupie twoj stojak, twoj tok myslenia i twoj deebilny watek. Bo tylko debil moze zalozyc taki watek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajnik Re: Zrob sobie sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 22:33 > Tak właśnie-pytanie zadałam w temacie wątku który założyłam:))Taki był tok > mojego myślenia:)) ale trza się zapytać "gdzie kupić stojak do winia" a nie "gdzie kupić" - nie szanujesz Forumowiczów, a potem się dziwisz, że Ci docinają... Odpowiedz Link Zgłoś