Gość: sołtys IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.03, 17:53 "warszawa to wiocha" hehehe poezja! gosciu, jestes bogiem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jahoo Re: Jan Żebrowski - nadworny jubiler Wiśniewskieg IP: 217.97.128.* 22.02.03, 18:20 chcę dodać że snobistyczna wiocha!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tDT Re: Jan Żebrowski - nadworny jubiler Wiśniewskieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.03, 00:45 jaki klient taki jubiler. zalosne po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall Re: Jan Żebrowski - nadworny jubiler Wiśniewskieg IP: *.lagow.sdi.tpnet.pl 23.02.03, 12:07 Gość portalu: tDT napisał(a): > jaki klient taki jubiler. zalosne po prostu Popieram. Ale jakie zapędy....Chylińska,Kwaśniewska,Paryż. Nie dla.......,kiełbasa. Jak Wiśniewski popłynie jak "disco polo", to znowu będzie się trzeba przerzucić na odpustowe medaliki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaK Re: Jan Żebrowski - nadworny jubiler Wiśniewskieg IP: 80.85.228.* 27.02.03, 10:45 Bardzo panu zazdroszczę choćby kontaktów z państwem Wiśniewskimi.Proszę robić dla nich najpiękniejszą biżuterię jaką pan potrafi, taką żeby miała w sobie to cos co przynosi szczęście.W pełni im sie należy.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: Jan Żebrowski - nadworny jubiler Wiśniewskieg IP: 80.51.16.* 23.02.03, 09:50 Ja też uważam, że Wiśniewski jest to człowiek wrażliawy i ma do sprzedania dużo wiecej niż wrzaski i skandale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anim Wiśniewski i biżuteria IP: *.man.poznan.pl 23.02.03, 11:45 Żeby tylko przestał nosić bizuterię przy oczach, wargach, nad brodą i nadmiar w uszach - a ograniczył się do miejsc typowych jak szyja i ręce, to przynajmniej zacząłby wyglądać tak, że byc może pomyślało by się, że jest mężczyzną. A śpiew i inne dokonania artystyczne to już kwestia upodobań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faraon Re: Wiśniewski i biżuteria IP: *.cvx.algx.net 23.02.03, 14:13 jubilerze-tobie sie ceny pomylily ,za taki dziament w hurtowni w USA zaplacisz 150000.00 dolarow to jest realna cena Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Re: Wiśniewski i biżuteria 24.02.03, 22:17 Gość portalu: faraon napisał(a): > jubilerze-tobie sie ceny pomylily ,za taki dziament w hurtowni > w USA zaplacisz 150000.00 dolarow to jest realna cena SYNU! Policz ile kosztuje platyna do całkiem sporego krzyża! Chodzi o venę całkowita wyrobu, a nie kamienia wg. wagi karatowej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keram Re: Wiśniewski i biżuteria IP: *.cvx.algx.net 01.03.03, 14:23 jest troche drozsza niz zloto dlatego ze jest twardsza i mniej plastyczna, sprawdz ile kosztuje na gieldzie zloto a ile platyna do tego dodaj robocizne i zarobek to wyjdzie okolo 170000.oo a nie 500000.00 jubiler chce wyrabac;idola; na jakies 300000.oopapieru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbiciel Re: Wiśniewski i biżuteria IP: *.bc.hsia.telus.net 23.02.03, 16:09 Wisniewski moze bys wyjal jeden kolczyk z nosa sprzedal a zarobione pieniadze dal matce ktora zbiera puszki po smietnikach.Poza tym bedziesz bardziej podobny do ludzi krostowata malpo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Jan Żebrowski - nadworny jubiler Wiśniewskieg IP: *.arkonskie.v.pl 23.02.03, 14:01 Szkoda mówić i to ma być idol hahaha. Napewno nie będę oglądać chłamu w TVN z wiśniewskim i jego rodziną . I bardzo mnie dziwi kto mógł wymyśleć tak potwornie głupi program . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRZY Re: Jan Żebrowski - nadworny jubiler Wiśniewskieg IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.03, 02:54 Gość portalu: max napisał(a): > Szkoda mówić i to ma być idol hahaha. > Napewno nie będę oglądać chłamu w TVN z wiśniewskim i jego > rodziną . I bardzo mnie dziwi kto mógł wymyśleć tak potwornie > głupi program . Idola pewnie z palcem w gebie ogladales:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaja Re: Jan Żebrowski - nadworny jubiler Wiśniewskieg IP: *.wola-justowska.sdi.tpnet.pl 23.02.03, 14:57 BRAWO!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izzy Re: Jan Żebrowski - nadworny jubiler Wiśniewskieg IP: *.visp.energis.pl 24.02.03, 12:35 Zebrowski to dopiero wiesiek. Sloma z butow wychodzi, ze az hej. Jakie rozeznanie artystyczne! Paryz mu sie marzy, Wisniewski to wielki artysta, wiele sie od siebie uczymy, Jola Kwiasniewska... Piekne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gruby64 Re: Jan Żebrowski - nadworny jubiler Wiśniewskieg IP: *.gdi.pl.zaba.gdi.pl / 172.30.13.* 24.02.03, 14:15 DEBILE!!!jeden i drugi.A ty wiśniewski to idż se wstawić nowy mózg bo ten co go niby masz się przepalił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pete Chlopek jelopek IP: *.verona01.nj.comcast.net 24.02.03, 16:07 Zal dupe sciska.Czytam i mam lzy w oczach. "mierze dalej...Paryz","Prawdziwy artysta". Taki z jubilera artysta jak i z Wisniewskiego. Pozal sie Boze. Jaki mamy gust. A tak nawiasem mowiac, to w Paryzu lepiej sie nie chwalic skad mamy "referencje". Radzil bym raczej zaczac od "Wiochy", tu mozna sie nauczyc jak przetrwac na rynku, potem mozna pomazyc..." Pozdrawiam chlopka artyste jelopka z "Psiej Wolki" ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Jan Żebrowski - nadworny jubiler Wiśniewskieg IP: *.client.attbi.com 24.02.03, 18:06 Kazdy robi szmal jak umie...a ze mowi glupstwa?? Tyle sie tego nasluchamy np. z obrad Sejmu!!!! "...podatek od gruntu pod woda...ha,ha....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: Jan Żebrowski - nadworny jubiler Wiśniewskieg IP: proxy:* / 10.45.1.* 25.02.03, 10:20 ty buraku dupolizie wiocha to jestes ty ps. Chciałbyś mieć w Warszawie pracownię ale ten kicz który produkujesz możesz sprzedać w krajach trzeciego świata, spróbuj może w innym zawodzie np: pogotowie ratunkowe w łodzi, frajer.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bacca Re: Jan Żebrowski - nadworny jubiler Wiśniewskieg IP: *.acn.pl 25.02.03, 11:14 Ty marny rzemieślniku kretynów...Jeśli Warszawa to wiocha a Wiśniewski to wielki artysta proponuję ci odwiedzić najbliższego psychiatrę ( tylko, że u ciebie w mieście może być z tym problem...)Twoja "biżuteria" jest równie marna jak i brzydka - nie dorastasz innym nawet do pięt a do takiego Radka Szweda który robił branzolete choćby dla Rickiego Martina brakuje ci i talentu i feelingu...a Jolante Kwaśniewską to sobie możesz co najwyżej w telewizji pooglądać...Giń przepadnij niedorozwinięty mitomanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reni Re: Jan Żebrowski - nadworny jubiler Wiśniewskieg IP: *.chello.pl 25.02.03, 21:04 o rany!!! ale wieje tu nudą, nic ciekawego i ten wywiad - pożal się Panie Boże.A Warszawa to może i wiocha ale dobrze mi tu a jak komuś się nie podoba to niech spada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Jan Żebrowski - nadworny jubiler Wiśniewskieg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.03, 23:44 HEHE ale ich pojechał facet nie musi wchodzić nikomu do tyłka tak jak większość z was ani się płaszczyć przed innymi więc mówi co myśli i dobrze Warszawa to może nie wieś ale wieśniaków tam pełno a zwłaszcza wśród polityków i "artystów" np: demono pozdrawiam jubilera to ze srebrem dla dziennikarki było dobre:P fajnie zobaczyć jak warszawiacy się frustrują i obrzucają innych błotem hehe więcej takich wywiadów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy brawo dla tego pana:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.03, 23:46 HEHE ale ich pojechał facet nie musi wchodzić nikomu do tyłka tak jak większość z was ani się płaszczyć przed innymi więc mówi co myśli i dobrze Warszawa to może nie wieś ale wieśniaków tam pełno a zwłaszcza wśród polityków i "artystów" np: demono pozdrawiam jubilera to ze srebrem dla dziennikarki było dobre:P fajnie zobaczyć jak warszawiacy się frustrują i obrzucają innych błotem hehe więcej takich wywiadów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Jan Żebrowski - nadworny jubiler Wiśniewskieg IP: *.um.poznan.pl 26.02.03, 10:44 Tak to już jest w naszym kraju... Jak tylko o czymś marzysz i do tego dążysz wszyscy Cię zgnoją... Nie można marzyć, a już na pewno nie można o tym głośno mówić. Tu króluje zazdrość! Brawo za opinie! Szkoda, że w tym kraju nie można być po prostu szczerym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚKA_LIBIĄŻ Re: Jan Żebrowski - nadworny jubiler Wiśniewskieg IP: *.libiaz.net 26.02.03, 18:25 WARSZAWA TO WIOCHA-ZGADZAM SIĘ W PEŁNI!!! ALE WIŚNIEWSZKIEGO NIELUBIĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Jan Żebrowski - nadworny jubiler Wiśniewskieg IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.02.03, 18:54 co to za jubiler ?? ja pierwsze slysze , jakis dlubak z prowincji , udaje potentata do ktorego brakuje mu lata swietlne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gohha A MichaL.... IP: *.centrume.krakow.pl / 192.168.1.* 26.02.03, 19:47 A Michał W. jest gópi i ja jego nie lubię i pewno wygra tą Eurowizję bo moda na kicz ciągle ZZZZZZywa :) I jubiler mu nie pomoże :( Odpowiedz Link Zgłoś
krzys1231 nie wiem, kto to jest Wisniewski... 27.02.03, 00:38 ...ale hasla Zebrowskiego rzucily mnie na kolana. No i milo bylo popatrzec jak kmioty ze stolycy sie wkurwiaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Jan Żebrowski - nadworny jubiler Wiśniewskieg IP: 146.110.50.* 27.02.03, 12:03 Panie Zebrowski, prosze nie wygadywac glupot, takich jak: "Nie ukrywajmy, każdy chciałby ubierać Wiśniewskiego. " Ja znam co najmniej jedna osobe - siebie - ktora nie chcialaby ubierac Wisniewskiego. A nawet nie chce zeby on mnie ubieral. to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danny przykro, Warszawa to naprawdę wiocha IP: 81.15.234.* 27.02.03, 17:22 Też kiedyś nie lubiłem krzywiących się estetów którzy wzdrygali się na widok tej socrealistyczno-chaotycznej zbieraniny paskudnych budynków, no bo pewne wstydliwe rzeczy należy przemilczeć, a taką jest fakt, że stolicę mamy najbrzydszą w Europie. Ale może teraz należy mówić o tym głośno, może coś się zmieni? Kiedy w końcu jakiś wolontariusz uderzy samolotem w Pałac kulltury ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PolskiCukier Re: Jan Żebrowski - nadworny jubiler Wiśniewskieg IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.02.03, 18:08 Haha, ale jej powiedział - srebro i koral! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: youtka Re: Jan Żebrowski - nadworny jubiler Wiśniewskieg IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.03, 19:30 Spoko rób chłopie swoje. A tak na marginesie to ludzie są coraz mniej tolerancyjni. Jeśliktośą ma lepiej to trzeba go zgnoić. A przecież świadczy to o naszej kulturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danahjak Re: Jan Żebrowski - nadworny jubiler Wiśniewskieg IP: *.na.21stcentury.net 27.02.03, 22:31 gratuluje cierpliwosci redaktor Iwonie, lepiej kupic jakas dobra bizuterie w Warszawie, polecam sklep firmowy Polsrebra, wybor duzy, a obsluga uprzejma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRZY Re: Jan Żebrowski - nadworny jubiler Wiśniewskieg IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.03, 03:01 Gość portalu: danahjak napisał(a): > gratuluje cierpliwosci redaktor Iwonie, lepiej kupic jakas dobra > bizuterie w Warszawie, polecam sklep firmowy Polsrebra, wybor > duzy, a obsluga uprzejma. Tylko czy pasowac bedzie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka KOMPLEKSY PROWINCJI???????? IP: *.chello.pl 28.02.03, 10:09 ...a ja uważam ,że polskie miasta są OK...są NASZE i już ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka L. Re: Jan Żebrowski - nadworny jubiler Wiśniewskieg IP: 194.134.219.* 28.02.03, 22:01 Temat mógłby być ciekawy, ale poziom tego wywiadu mnie przeraził... i niestety jest to "zasługa" przeprowadzającego wywaid. Czy ta pani jest dziennikarką? Spaliła całkiem miły temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: Czy Wiśniewski to pirat.???????? IP: *.tsi.tychy.pl / 10.14.38.* 01.03.03, 09:33 Ciekawe czy pan Wisniewski rozłiczy się zpanem B.za wykorzystanie jego "textow" do swoich utworow.Zarobil miliony a zaplacić nie chce.Jest to piractwo czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś