Dodaj do ulubionych

Piłkarska III liga: GKS Katowice - Raków Często...

IP: *.dip.t-dialin.net 05.09.06, 22:20
JESTESMY Z WAMI GKS JESTESMY Z WAMI
Obserwuj wątek
    • Gość: GKS K-CE -DORTMUND gks katowice banik ostrava bvb borussia IP: *.dip.t-dialin.net 05.09.06, 22:21
      ZWYCIESTWA NA WYJEZDZIE TEGO NAM TRZEBA!! BO INACZEJ TRZEBA BEDZEI PRZELKNAC
      GORYCZ GRY W 3 LIDZE NA PRZYSZLY SEZON
    • Gość: Łojciec 6500 widzów we wtorek !! Brawo !!!! IP: *.altec.pl 05.09.06, 23:12
      Kibicowsko GKS to je richtih Meister Liga !!
      • Gość: Robson Krółem Śląska był i jest Katowicki GKS !!! IP: *.zaw9.1000lecie.pl 05.09.06, 23:52
        Mecz był super chociaż szkoda punktó ! Ale to co bede pamietał długo to to co
        działo się na trybunach ! Wspaniała postawa kibiców GieKSy i Rakowa, wzajemne
        podziękowania i współne śpiewy ! Super atmosfera i 6500 tysiąca osób ! To było
        super ! Już wcześniej pisałem że z Rakowem można się dogadać bo to nie
        śmierdziele czy warszawska ścierka i miałem rację ! SZACUNEK GKS SZACUNEK tak
        śpiewali kibice Rakowa na zakończenie a GieKSiarze bili im brawo i klaskali
        piłkarzom RAkowa ! Oby więcej takich meczy !!! Pozdrowienia dla wszystkich w
        Katowicach i Częstochowie !
        • Gość: TOMEK Re: Krółem Śląska był i jest Katowicki GKS !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 00:10
          KRÓLEM ZAGŁĘBIA JES ZAGŁĘBIE BYŁO JEST I BĘDZIE A GIEKSA NIEŹLE SIE
          ZPOUCHWALIŁA Z MEDALIKAMI
          • Gość: Alex A co to jest zagłębie ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 08:33
            A co to jest zagłębie ?? Umowna nazwa komunistów !!! Znajdz mi taką kraine
            geograficzną jak zagłębie !!! Mieszkasz na Śląsku czy tego chcesz czy nie !!! A
            to że jesteś gorolem czyli przesiedleńcem pewnie z pod kielc lub innej dziury to
            już inna sprawa !
          • Gość: Dog Re: Krółem Śląska był i jest Katowicki GKS !!! IP: *.net 06.09.06, 19:06
            Wal sie stary na cycki z zagłębiem(czerwonym).Epoka Gierka sie skończyła 26 lat
            temu i zagłębie odchodzi w niepamięć.
        • Gość: Antygks robson matole nie śnij IP: 195.94.208.* 06.09.06, 08:13
          hanysy 4 liga palanty,ZAGŁĘBIE THE BEST
          • Gość: Bytom Zaorać sosnowiec !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 08:31
            Co mnie obchodzi jakieś pedalskie zagłębie sosnowiec !!! Wchodzę na stronę
            GieKSy by poczytać o niej a nie o jakiś zakompleksionych dewiantach. Spadaj
            jeden z drugim z tej strony bo jak my zaczniemy włazić na waszą to was mamy
            zaczną bać się puszczać na te wasze mierne mecze !!!
        • Gość: garowy Re: Krółem Śląska był i jest Katowicki GKS !!! IP: *.opole.internetia.pl 06.09.06, 11:45
          Brawo GKS!! Chociaż jestem kibicem Rakowa, to nie można nie zauważyć wspaniałej
          postawy Fanów gieksy. Duża klasa. Tak trzymać!!! Raków i Gieksa w drugiej lidze!
    • Gość: Kibic z Katowic Piłkarska III liga: GKS Katowice - Raków Często.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 00:36
      Bylem na meczu GKS-Rakow i mam wrazenie ze sprawozdawca Gazety ogladal inny mecz.
      Po tym co widzielismy na Bukowej na pewno nie mozna pokusic sie o swtierdzenie
      ze GKS przewazal przez cale spotkanie. O ile w drugiej polowie przewage
      posiadala istotnie ekipa GKS-u, to pierwsza polowa nalezala zdecydowanie do
      druzyny Rakowa.
      Nie wspominajc juz faktu ze Rakow pilkarsko przynajmniej o klase przewyzszal
      gospodarzy.
      • Gość: Alex Katowice Katowice GKS !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 08:36
        Ja też byłem na tym meczu i było dokładnie tak jak napisała GW ! To że w 2
        połowie przewaga była większa to się zgadzam ale w pierwszej połowie tez
        mieliśmy przewagę jak masz zaćmienie umysłu to odsyłam do protokołu meczowego !
        Tylko GieKSa oo Tylko GieKSa oo.....
        PS Szacunek dla Kibiców Rakowa i GieKSy !!!
        • Gość: KIBIC Re: Katowice Katowice GKS !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 10:16
          POMALUTKU AŻ DO SKUTKU TYLKO TO JEST WAŻNE GKS
          • Gość: Ślązak Nasze Miasto Nasza Krew Nasze Życie GKS !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 15:35
            MECZ BYł NAPRAWDE SUPER A KIBICE JAK ZAWSZE NAJLEPSI !!!
            • Gość: Robson Re: Nasze Miasto Nasza Krew Nasze Życie GKS !!! IP: *.zaw9.1000lecie.pl 06.09.06, 23:41
              Liczy się tylko GieKSa !!!
    • 43asek Re: Piłkarska III liga: GKS Katowice - Raków Częs 07.09.06, 18:22
      W meczu dwóch głównych faworytów do awansu do drugiej ligi padł bezbramkowy remis. Niestety wynik ten o wiele bardziej satysfakcjonuje częstochowskich gości.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka