Gość: GKS KATOWICE FRONT IP: *.dip.t-dialin.net 05.09.06, 22:20 JESTESMY Z WAMI GKS JESTESMY Z WAMI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GKS K-CE -DORTMUND gks katowice banik ostrava bvb borussia IP: *.dip.t-dialin.net 05.09.06, 22:21 ZWYCIESTWA NA WYJEZDZIE TEGO NAM TRZEBA!! BO INACZEJ TRZEBA BEDZEI PRZELKNAC GORYCZ GRY W 3 LIDZE NA PRZYSZLY SEZON Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łojciec 6500 widzów we wtorek !! Brawo !!!! IP: *.altec.pl 05.09.06, 23:12 Kibicowsko GKS to je richtih Meister Liga !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robson Krółem Śląska był i jest Katowicki GKS !!! IP: *.zaw9.1000lecie.pl 05.09.06, 23:52 Mecz był super chociaż szkoda punktó ! Ale to co bede pamietał długo to to co działo się na trybunach ! Wspaniała postawa kibiców GieKSy i Rakowa, wzajemne podziękowania i współne śpiewy ! Super atmosfera i 6500 tysiąca osób ! To było super ! Już wcześniej pisałem że z Rakowem można się dogadać bo to nie śmierdziele czy warszawska ścierka i miałem rację ! SZACUNEK GKS SZACUNEK tak śpiewali kibice Rakowa na zakończenie a GieKSiarze bili im brawo i klaskali piłkarzom RAkowa ! Oby więcej takich meczy !!! Pozdrowienia dla wszystkich w Katowicach i Częstochowie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMEK Re: Krółem Śląska był i jest Katowicki GKS !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 00:10 KRÓLEM ZAGŁĘBIA JES ZAGŁĘBIE BYŁO JEST I BĘDZIE A GIEKSA NIEŹLE SIE ZPOUCHWALIŁA Z MEDALIKAMI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex A co to jest zagłębie ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 08:33 A co to jest zagłębie ?? Umowna nazwa komunistów !!! Znajdz mi taką kraine geograficzną jak zagłębie !!! Mieszkasz na Śląsku czy tego chcesz czy nie !!! A to że jesteś gorolem czyli przesiedleńcem pewnie z pod kielc lub innej dziury to już inna sprawa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dog Re: Krółem Śląska był i jest Katowicki GKS !!! IP: *.net 06.09.06, 19:06 Wal sie stary na cycki z zagłębiem(czerwonym).Epoka Gierka sie skończyła 26 lat temu i zagłębie odchodzi w niepamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antygks robson matole nie śnij IP: 195.94.208.* 06.09.06, 08:13 hanysy 4 liga palanty,ZAGŁĘBIE THE BEST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bytom Zaorać sosnowiec !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 08:31 Co mnie obchodzi jakieś pedalskie zagłębie sosnowiec !!! Wchodzę na stronę GieKSy by poczytać o niej a nie o jakiś zakompleksionych dewiantach. Spadaj jeden z drugim z tej strony bo jak my zaczniemy włazić na waszą to was mamy zaczną bać się puszczać na te wasze mierne mecze !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garowy Re: Krółem Śląska był i jest Katowicki GKS !!! IP: *.opole.internetia.pl 06.09.06, 11:45 Brawo GKS!! Chociaż jestem kibicem Rakowa, to nie można nie zauważyć wspaniałej postawy Fanów gieksy. Duża klasa. Tak trzymać!!! Raków i Gieksa w drugiej lidze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic z Katowic Piłkarska III liga: GKS Katowice - Raków Często.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 00:36 Bylem na meczu GKS-Rakow i mam wrazenie ze sprawozdawca Gazety ogladal inny mecz. Po tym co widzielismy na Bukowej na pewno nie mozna pokusic sie o swtierdzenie ze GKS przewazal przez cale spotkanie. O ile w drugiej polowie przewage posiadala istotnie ekipa GKS-u, to pierwsza polowa nalezala zdecydowanie do druzyny Rakowa. Nie wspominajc juz faktu ze Rakow pilkarsko przynajmniej o klase przewyzszal gospodarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Katowice Katowice GKS !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 08:36 Ja też byłem na tym meczu i było dokładnie tak jak napisała GW ! To że w 2 połowie przewaga była większa to się zgadzam ale w pierwszej połowie tez mieliśmy przewagę jak masz zaćmienie umysłu to odsyłam do protokołu meczowego ! Tylko GieKSa oo Tylko GieKSa oo..... PS Szacunek dla Kibiców Rakowa i GieKSy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Katowice Katowice GKS !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 10:16 POMALUTKU AŻ DO SKUTKU TYLKO TO JEST WAŻNE GKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ślązak Nasze Miasto Nasza Krew Nasze Życie GKS !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 15:35 MECZ BYł NAPRAWDE SUPER A KIBICE JAK ZAWSZE NAJLEPSI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robson Re: Nasze Miasto Nasza Krew Nasze Życie GKS !!! IP: *.zaw9.1000lecie.pl 06.09.06, 23:41 Liczy się tylko GieKSa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
43asek Re: Piłkarska III liga: GKS Katowice - Raków Częs 07.09.06, 18:22 W meczu dwóch głównych faworytów do awansu do drugiej ligi padł bezbramkowy remis. Niestety wynik ten o wiele bardziej satysfakcjonuje częstochowskich gości. Odpowiedz Link Zgłoś