Gość: BB IP: *.prenet.pl 16.09.06, 21:29 czy ktoś ze studentów moze mi udzielic informacji jakie tak naprwde sa warunki w akademikach UŚ?? na zdjęciach nie prezentuje się to ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lulu Re: akademiki UŚ IP: *.ds2-k.us.edu.pl 17.09.06, 18:20 Hmmm, różnie bywa. Teraz większość pokoi jest już wyremontowana, ale nadal zdarzaja sie takie w masakrycznym stanie. Nie ma robali, ale sa wspólne koedukacyjne łazienki. Pokoiki są małe, dwusobowe, ale jak sie trafi na milego współspacza czy współspaczkę to można spokojnie w tym samym składzie przemieszkać pięć lat. Okolica jest piekna i ona wynagradza niewygody akademickie. Wkoło lasy, dziki za oknem, czyste powietrze. Brać studencka dopisuje, można zdobyć przyjacioł na całe życie. Nic tylko żyć, nie umierać!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: akademiki UŚ IP: *.ds2-k.us.edu.pl 17.09.06, 18:25 Acha. W pokoju są dwa tapczany, meble w zależności od pokoju różne ale juz w wiekszości nowe, można się pomieścić. Duże plastikowe okna,w niektórych pokojch są balkony. W w przedpokoiku-garderobie jest kącik łazienkowo-kuchenny.Jest lusterko i umywalka,szafeczka i często nowa szafa komandor. Ogólnie da sie mieszkać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: akademiki UŚ IP: *.prenet.pl 18.09.06, 12:46 mówisz o DS 2 jak mam rozumieć?? (->IP: *.ds2-k.us.edu.pl ) tam mnie właśnie przydzielili...mam nadzieję, że będzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: akademiki UŚ IP: *.ds1-k.us.edu.pl 18.09.06, 13:31 jest całkiem nieżle, liczba odremontowanych pokoi stale wzrasta (od miesiaca stale słychac warkot wiertarek i harczenie robotników). sa nowe okna, nowe mebelki, w kazdym pokoju kacik kuchenno łazienkowy (umywalka i szafka)... kontakt z natura zapewniony (dziki spacerujace pod okanami to normalka) no i blisko na piwo...:) Odpowiedz Link Zgłoś
brain_bitch_project Re: akademiki UŚ 18.09.06, 13:27 W DS 1 tez jest niezle chociaz mniej odremontowanych pokoi niz w 2.Ale generalnie OA Ligota fajnym miejscem jest:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: akademiki UŚ IP: *.prenet.pl 18.09.06, 14:08 ej, a te łazienki koedukacyjne?? zapewniają minimum higieny i prywatności?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: akademiki UŚ IP: *.ds2-k.us.edu.pl 19.09.06, 12:47 Hmmmm. powiedzmy.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: akademiki UŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 14:51 ja również w tym roku zaczynam studia i zdecydowałam się na akademik (DS7) tam warunki są najlepsze(łązienka przypada na 2 pokoje (czyli tylko4os)oglądałam tam pokoje i najgorsza wersja pokoju nieodremontowanego okazałą się OK:) teraz jeszcze trzeba trafić na "normalnego" współlokatora;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: akademiki UŚ IP: *.prenet.pl 20.09.06, 21:19 mam rozumieć, ze dali Ci do wyboru?? ja dostałam dwójkę..po prostu Odpowiedz Link Zgłoś