Dodaj do ulubionych

Pomocy-Freelotto!

IP: *.acn.waw.pl 11.11.06, 16:53
Przeglądając stronę internetową wyskoczyła mi wiadomość -yuor are 999,999th visitor. Congratulations you won! Następnie każą mi
wypełnić formularz z adresem, gdzie mają przesłać czek, ale wcześnie chcą bym się zapoznał z regulaminem-wj.angielskim. Czy ktoś
zna Freelotto, bym się nie wpakował.
Obserwuj wątek
    • Gość: van deer A o forum humorum nie slyszal? IP: *.icm.edu.pl 11.11.06, 17:26
      Gość portalu: carry napisał(a):

> Przeglądając stronę internetową wyskoczyła mi wiadomość -yuor are 999,999th
      > visitor.

Everyone is 1,000,000th visitor, dupe:)

> Congratulations you won!

No bullshit, no credit card verification, just registration and earn money now.

> Następnie każą mi wypełnić formularz z adresem, gdzie mają przesłać czek, ale
      > wcześnie chcą bym się zapoznał z regulaminem-wj.angielskim.

Yeah, just call, it's your money!

> Czy ktoś zna Freelotto, bym się nie wpakował.

Smialo, nie wpakujesz sie. Przeciez tak zaczynali czolowi z list Forbes'a:)
    • Gość: Gość Re: Pomocy-Freelotto! IP: *.hotspot.1000lecie.pl 11.11.06, 17:47
      To już kolejne forum, na którym pojawia się to pytanie. Wynika z tego, że nie
      jesteś pierwszą osobą, która zajrzała na stronkę jako 999,999...(czyżby stronka
      youtube?).
      Nie czarujmy się - nikt w dzisiejszych czasach nic za darmo nie rozdaje, za to
      Twoja skrzynka mailowa z pewnością szybko zapełni się spamem.
      Pozdrawiam i mimo wszystko życzę wygranej!
      • Gość: Gosciu Re: Pomocy-Freelotto! IP: *.dip.t-dialin.net 11.11.06, 17:59
        no chyba ze:podasz im nr konta,oplacisz wpisowe,kupisz kota w worku itd itd
        itd.Czlowieku,za friko to juz ciezko w pape dostac.
        • Gość: carry Re: Pomocy-Freelotto! IP: *.acn.waw.pl 11.11.06, 18:29
          dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Jednak Wy tam na Śląsku wszystko wiecie. Piszę z W-wy, bo na warszawskim forum nie odpowiedziano mi. Pozdrawiam Katowice i życzę Wam dobrego prezydenta.
          • Gość: czuczi24 Re: Pomocy-Freelotto! IP: *.polanet.pl 11.11.06, 19:26
            Mi też ostatnio coś takiego wyskoczyło ,ale najzwyczajniej zamknęłam to okienko
            bo nie wiedziałam cóż to takiego może być .A więc morał z tego taki ,że dobrze
            zrobiłam bo nie byłam jedyną osobą,która wygrała.
    • Gość: dawid Re: Pomocy-Freelotto! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 09:02
      czesc

nie znam sie .. ale podalem dane.
      potem meczyli mnie mailami z tydzien abym sie zweryfikowal.. potem jednak chcac
      sie zweryfikowac to okazalo sie ze ten serwis freelotto jest platny 30 pln /
      miesiac.. zaplacilem im i czekam co bedzie.. wczesniej tez ustalasz sobie liczby
      jakie ma system typowac dla ciebie kazdego dnia.

tyle wiem narazie.. ..

pozdro
      • Gość: van deer Za darmo dawno umarlo, kredyt umarl i nie zyje... IP: *.icm.edu.pl 18.11.06, 11:58
        Gość portalu: dawid napisał(a):

> czesc
        >
        > nie znam sie .. ale podalem dane.
        > potem meczyli mnie mailami z tydzien abym sie zweryfikowal.. potem jednak
        chcac
        > sie zweryfikowac to okazalo sie ze ten serwis freelotto jest platny 30 pln /
        > miesiac.. zaplacilem im i czekam co bedzie.. wczesniej tez ustalasz sobie
        > liczby jakie ma system typowac dla ciebie kazdego dnia.

Mniej wiecej w ten sposob dzialaja totalizatory sportowe, ale te przynajmniej
        nie kaza placic za wirtualne skreslanie cyfr, tylko obiecuja wygrana z twoich
        wlasnych wplaconych na kupon pieniedzy - wraz z tymi, uiszczonymi przez innych.

To nawet logiczne jak free jest platne, wszak zydowski kunszt kupiecki na tym
        polegal, ze jak jest darmocha to ten, ktory ja "daje" najwiecej korzysta, ten
        zas, ktory w nia wierzy - jest jej sponsorem. Naiwnosc jest szalenie niezmienna.
        • gryfny Re: Za darmo dawno umarlo, kredyt umarl i nie zyj 18.11.06, 13:01
          no tos 30 zlociszy wtopiol,ale najgorsze przed toba:jak z tego wylesc?
      • Gość: caprimk1 Re: Pomocy-Freelotto! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 00:02
        a jesli tylko wypelnilem formularz zgloszeniowy-z mailem i adresem bez
        typowania lioczb-to czy moge spac spokojnie-bo troche mnie to martwi teraz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka