Dodaj do ulubionych

Pies Kuba nie żyje

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 21:42
Natychmiast zawiadomic ministra Ziobro i powołac komisje śledcza - przeciez
psa WYRZUCONo ZE STACJI PKN ORLEN
Obserwuj wątek
    • Gość: igor Pies Kuba nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 21:43
      Malinowska, czy cię pogieło? Podobnie jak tych matołków z Animalsa... Sekcja
      zwłok kundla????
      • Gość: sqro Re: Pies Kuba nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 21:51
        to było zywe stworzenie prymitywie!!! Zaszczute, prawdopodobnie otrute przez
        pewną okrutna francę, która zasłuzyła na to żeby zrobić jej koło dupy, szkoda że
        w takich przypadkach sądy orzekają wyroki w zawiasach. Pozostaje mieć nadzieję
        że nacisk społeczy coś zmieni.
      • Gość: ja Re: Pies Kuba nie żyje IP: *.rybnet.pl 24.11.06, 22:37
        ciesz się ze nie twoja Igorze
      • Gość: justa Re: Pies Kuba nie żyje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 23:27
        igor ty jestes kundel i to z malym ptakiem !!!!!!!!!!!!!
        • Gość: adam Re: Pies Kuba nie żyje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:47
          kolega od francy jest franca - to ciG LOGICZNY
      • Gość: ewa Re: Pies Kuba nie żyje IP: *.kat.3s.pl 25.11.06, 10:49
        igor jestes nieczulym jelopem
        • Gość: ADAM Re: Pies Kuba nie żyje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:49
          PRYMITYWIE PIES LEPIE ZNAŁ JEZYK POLSKI NIZ TY ZASPYZIAŁY KUNDLU OD FRANCY
      • Gość: Biedronka Re: Pies Kuba nie żyje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 13:41
        > Malinowska, czy cię pogieło? Podobnie jak tych matołków z Animalsa... Sekcja
        > zwłok kundla????

Nie moge sie doczekac na Twoją sekcję zwłok, wiesz? :))))))))))

>>lepiej sie zajmijcie dziećmi z biednych domów co wpieprzają tylko kluski

Pomysl ze tysiace psów nawet KLUSEK NIE WPIEPRZAJĄ!
        • Gość: wir Re: Pies Kuba nie żyje IP: *.siec2000.pl 26.11.06, 01:32
          A CZY TY SIE ZAJMUJESZ BEZDOMNYMI LUDZMI????

skoro nam to proponujesz, to wnioskuje, iz jestes wolontariuaszem i co tydzien
          gotujesz bezdomnym obiady na dworcu
        • Gość: ADAM Re: Pies Kuba nie żyje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 21:50
          BIEDRONKA WYJEDZ DO iRLANDI JAK NI KUMASZ TO BEDZISZ ŻABA N ZIELONYM LADZIE
          pOZDRÓW KOLEZANKE france
        • Gość: magda Re: Pies Kuba nie żyje IP: *.zamosc.mm.pl 01.12.06, 20:36
          dobrze mówiszone czasami o kluskach mogą tylko pomarzyc
      • Gość: XXXXX Re: Pies Kuba nie żyje IP: *.zamosc.mm.pl 01.12.06, 20:38
        TY IDIOTO CO TY PISZESZ TAKICH DURNI JAK TY NIE POWINNI DOPUSZCZA DO
        SPOłECZENSTWA.PUSTAKU
        • Gość: xxxxx Re: Pies Kuba nie żyje IP: *.zamosc.mm.pl 01.12.06, 20:40
          TAKICH PUSTAKóW JAK TY IGORKU JęZOREM CENTRALNY CZYSCI DO TEGO SIę NADAJESZ
    • Gość: qwert bojkot orlenu IP: *.sti.net.pl 24.11.06, 22:11
      już nigdy nie zatankuje na jakiejkolwiek stacji tego zasranego koncernu, a pani
      zasranej ajentce życze tego samego co spotkało Kube!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Gosc Re: bojkot orlenu IP: 217.116.110.* 24.11.06, 22:36
        Ludzie to jednak potwory....Nie tankujcie na orlenie!!!A na tej stacji powinno
        sie zrobic w godzinach szczytu jakas blokade.Powinni przyjsc wlasciciele ze
        swoimi psami,ludzie kochajacy zwierzeta.Zrobic tam tlum,rozdawac jakies ulotki.
        • Gość: AAA Re: bojkot orlenu IP: *.chello.pl 25.11.06, 08:14
          czas na wysylanie emaili do wszystkich z najomwych w kraju, zeby poznali los
          Kubusia i zaprzestali tankowania na tych bezdusznych stacjach!!!
          Niech ORLEN WYDA 10% swoich zyskow na zwierzeta!!!
        • Gość: KUBA Niech ORLEN WYDA 10% swoich zyskow na zwierzeta!!! IP: *.chello.pl 25.11.06, 08:15
        • Gość: CPN Naga (smutna) prawda o PKN ORLEN :( IP: *.chello.pl 25.11.06, 09:10
          Zwracam sie z uprzejma prosba o bojkotowanie wszystkich stacji PKN ORLEN i ich
          produktow! To jest korporacja, ktora nie ma serca wiec czas, zeby poczuli to na
          slupkach i wykresach. Oni podobnie traktuja ludzi (pracownikow) jak i
          zwierzenta podobnie - wyrzucaja ich!!! Moze ktos sie zainteresuje wyrzuceniem
          tegoz ajenta, ktory przyjal Kubusia pod dachy stacji, mysle, ze takich
          przypadkow jest duzo wiecej. Wiec czas poznania gozkiej prawdy o PKN ORLEN i
          jak sie traktuje ludzi (komus sie chyba w glowach poprzewracoalo). Moze ktos
          cos wiecej opowie o P. Mikulskim? Rozglosnialo sie sprawy ARALa, a o polskim
          gigancie sie milczy. Jesli to nasz rodziny dystrybutor paliw, niech traktuje
          nas jak ludzi, jestesmy tego warci, gdyz to my "Was" utrzymujemy, a nie jakis
          PKN ORLEN Deuthchland ;) Oni tam zarabiaja ludzkie pieniadze w przeciwienstwie
          do naszych krajowych stacyjnikow!
          Czas na bojkot ORLENu!!! Ciekawe kto dal im pozwollenie na urzywanie zwierzat w
          swym logo jak nawet nie umieja zadbac o nalego piska...

Ja juz zaprzestalem tankowania i naklaniam moja firme do tego samego!!!
          • Gość: PYTAJĄCY? Re: Naga (smutna) prawda o PKN ORLEN :( IP: *.chello.pl 26.11.06, 09:24
            Kto to jest pan Mikulski i jaki ma związek z Orlenem i Kubusiem?
        • Gość: A Re: bojkot orlenu IP: *.siec2000.pl 26.11.06, 02:04
          O wiele skuteczniejsze będzie omijanie tej stacji z daleka.
      • Gość: andre Re: bojkot orlenu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 12:28
        Gość portalu: qwert napisał(a):
        zasranej ajentce życze tego samego co spotkało Kube!!!!!!!!!!!!

Tak, tak, popieram, wsadzić ajentke do rury. :)
        • Gość: :) Re: bojkot orlenu IP: *.chello.pl 25.11.06, 13:33
          Jestem za!!! 3 x TAK !!!
      • Gość: tu i teraz Re: bojkot orlenu IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.11.06, 13:25
        Przez takich jak Ty prace moga stracic niczemu winni rozlewacze benzyny z innych stacji. No ale rozumiem, ze czlowiek Cie nie interesuje...
        • jezzmam Re: bojkot orlenu 25.11.06, 13:29
          Gość portalu: tu i teraz napisał(a):

> Przez takich jak Ty prace moga stracic niczemu winni rozlewacze benzyny z innyc
          > h stacji. No ale rozumiem, ze czlowiek Cie nie interesuje...

No nie popadajmy w skrajności.
          Wszystko jest ważne!!
          Gdyby ze stacji wyrzucono bezdomnego też byśmy stacje i cały Orlen bojkotowali.
          Tym razem trafiło niestety na psa:((
          (*)KUBUŚ(*)
        • Gość: Teraz i tu Re: bojkot orlenu IP: *.chello.pl 25.11.06, 13:31
          Tu i teraz Ty to jesteś rzcznik Orlenu!!!
          Powinas teraz myslec jak zmienic to oblicze swojej zalosnej firmy!!!
          Ja nigdy juz u was nie zatankuje i moja rodzina tez.
          Mam nadzieje, ze wreszcie sie nauczycie jak nalezy dbac o marke!!!!!!!!!!
          Szkolicie sie, podnosicie kwalifikacje, a nadal nic nie rozumiecie..., czas
          pomyslec o aspekcie miedzy ludzkim. Juz pare korporacji tak wpadlo, ze potem
          szukalo wyjscia z sytuacji. Wiecej pokory i szacunku dla zwierzat i ludzi!!!
          Pod rozwage "Tu i teraz". Moze czas przyznac sie do bledow?
          Pozdrawiam
    • Gość: Alicja Pies Kuba nie żyje IP: *.rybnet.pl 24.11.06, 22:35
      Już nigdy ani ja ani nikt z mojej rodziny nie zatankuje na ORLENOWSKIEJ stacji ,
      a pani ajent życzę Spokojnej starosci w rurze ciepłowniczej albo pod mostem
      • Gość: olo Re: Pies Kuba nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 22:46
        niesamowite!!!!, jak można było tak potraktować psa????!!!!Komu on
        przeszkadzał?? Był tam kilkanaście lat i teraz komuś przeszkodził??? Mam
        nadzieje że jest jeszcze sprawiedliwość w tym kraju i osoba będzie ukarana.
        Nigdy nie zatankuje na orlen nawet jakbym miał stanąć bez paliwa!!!!. Każdego
        będe namawiał żeby rezygnował z tankowania na tych stacjach i opowiadał to co
        się stało.
    • Gość: o n a Re: Pies Kuba nie żyje IP: *.siec2000.pl 24.11.06, 22:45
      w glowie sie nie miesci ;(
      co komu przeszkadzal bezdomny star pies?
      widywalam go czesto, na stacji urzeduja prostytutki, ktore jakos ajentce nie
      przeszkadzaly tylko pies?
      to skanadal, mam nadzieje, ze winni zostana surowo ukarani
      a ajentka powinna zostac wyrzucona na zbity pysk
    • Gość: m824 Poręba - GNIDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 22:51
      ten człowiek z Orlanu to WIELKA GNIDA - i może mnie pan za to pozwać. pisał do
      ludzi z dogomanii że Kuba ma się dobrze, że jest pod opieką. człowieku - jak wy
      tak załatwiacie interesy tejh swojej firmy, jak potraktowaliście miłośników
      psa, to jesteście megaświnie, które zapewnie nie tylko o etyce w biznesie, ale
      i o zwykłej nic nie wiecie! ciekawe jak się tej koleś - KŁAMCA - teraz
      tłumaczyć będzie.... Boże... dlaczego???
      • Gość: fundacja for anima pies kuba nie zyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 22:59
        Fundacja For Animals ogłasza nagrode w wysokoci 500 pln za informacje zwiazana
        z karmieniem Kuby 16-17 listopada 2006
        informacja moze byc anonimowa przeslana na adres mailowy fundacji lub
        telefoniczna 0501420905
        • Gość: m824 Re: pies kuba nie zyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 23:08
          czy będziecie pisać do tego Poręby o oficjalne wyjaśnienie sprawy?

czy złożycie zawiadomienie o znęcaniu się nad ziwerzęciem? (pewnie będzie można
          zachowanie ajentki jakoś pod to podciągnąć)

jeżlei będziecie robić blokadę tej stacji to ja się piszę!
          PS - chyba dobrze, ze mnie tam dzis nie bylo.... ta wiadomosc po prostu zwalila
          mnie z nog.... Boże dlaczego...???
      • Gość: sx PORĘBA ty gnido nieopisana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 23:38
        NIGDY TAM JUZ NIE ZATANKUJE
        • Gość: No coments PORĘBA na bruk !!! Czas do pośredniaka... IP: *.chello.pl 26.11.06, 09:26
          Mam nadzieję, żę tam Ci wszyscy poznaja i pokażą ci jaki jest los takich jak ty.
    • jezzmam Pies Kuba nie żyje 24.11.06, 23:50
      Trzeba WINNYCH ŚMIERCI KUBUSIA ukarać!!!!!!!!!!
      To była ŻYWA istota!!!!!!!!!
    • Gość: artur Pies Kuba nie żyje IP: *.server.ntli.net 25.11.06, 02:30
      okropne jest jak ludzie maga byc tak okrutni.ta kobieta jest bez serca dla
      zwierzat to co dobiero do ludzi.
      • Gość: Ewa Re: Pies Kuba nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 08:01
        (*) dla Kubusia (*)

Trudno zrozumieć taką podłość...
    • Gość: CPN Pies Kuba nie żyje IP: *.chello.pl 25.11.06, 08:08
      Zwracam sie z uprzejma prosba o bojkotowanie wszystkich stacji PKN ORLEN i ich
      produktow! To jest korporacja, ktora nie ma serca wiec czas, zeby poczuli to na
      slupkach i wykresach. Oni podobnie traktuja ludzi (pracownikow) jak i
      zwierzenta podobnie - wyrzucaja ich!!! Moze ktos sie zainteresuje wyrzuceniem
      tegoz ajenta, ktory przyjal Kubusia pod dachy stacji, mysle, ze takich
      przypadkow jest duzo wiecej. Wiec czas poznania gozkiej prawdy o PKN ORLEN i
      jak sie traktuje ludzi (komus sie chyba w glowach poprzewracoalo). Moze ktos
      cos wiecej opowie o P. Mikulskim? Rozglosnialo sie sprawy ARALa, a o polskim
      gigancie sie milczy. Jesli to nasz rodziny dystrybutor paliw, niech traktuje
      nas jak ludzi, jestesmy tego warci, gdyz to my "Was" utrzymujemy, a nie jakis
      PKN ORLEN Deuthchland ;) Oni tam zarabiaja ludzkie pieniadze w przeciwienstwie
      do naszych krajowych stacyjnikow!
      Czas na bojkot ORLENu!!! Ciekawe kto dal im pozwollenie na urzywanie zwierzat w
      swym logo jak nawet nie umieja zadbac o nalego piska...

Ja juz zaprzestalem tankowania i naklaniam moja firme do tego samego!!!
    • Gość: Lowca Kto zna adres tej panienki co nie lubiala Kubusia? IP: *.chello.pl 25.11.06, 08:11
    • Gość: ew@ Pies Kuba nie żyje IP: 83.143.96.* 25.11.06, 09:03
      sledze losy Kubusia, opisywane w gazecie od paru dni, nie moge sobie nawet
      wyobrazic jak zwierzatko musialo cierpiec ;( zdaje sobie sprawe, ze odewzwie
      sie paru "wrazliwych" ze bylo to tylko zwierze.
      Dlaczego my ludzie jestesmy tacy bezmyslnie bezduszni?? Nie chcesz miec
      zwierzaka to go nie kupuj ale nie bluzgaj gdy inny chce mu pomoc!!
      Zapamietajcie - STOSUNEK DO ZWIERZAT SWIADCZY O CZLOWIEKU - tej pani z orlenu -
      dziekujemy...
      Ja i moja rodzina chetnie przylaczymy sie do bojkotu stacji pkn orlen.
      • Gość: kumpel psa Re: Pies Kuba nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 14:25
        Ja jeżdżę tamtędy do pracy.Już lata temu spotykałaam tego psa na stacji i jakoś
        miał sie dobrze leżał spokojnie miał miski .Pracownicy chyba go kochali.
        Nieraz widziałam jak spacerował koło stacji,ostatnio dwa tygodnie temu stał
        przy drodze i bałam się zeby nie wpadł pod auto.Jako kumpel ,od 9lat własciciel
        psa wiem ile pies daje wszystkim miłości ,radości i jak jest wierny i opinie o
        tym że to tylko pies świadzcza o małości tych ludzi co to pisza.A pies to
        straznik ciepła domowego i jego chrakter zależy od wychowania.A ten Kuba był
        dobrze wychowany .I zabrano mu dom.Żal mi go jak wielu innych psów i ludzi.
    • Gość: K_64 Sekcja zwłok? IP: *.chello.pl 25.11.06, 09:35
      ja naprawde lubie zwierzeta...ale to juz chyba lekka przesada...Ludzie pomozcie
      zwierzetom przetrwac zime, bedzie wiekszy pozytek

P.S. Swoja droga ciekawe jest jakby zostal w tej rurze znaleziony jakis
      bezdomny, wyrzycony z Waszej klatki...ech Ludzie...
      • Gość: ala Re: Sekcja zwłok? IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.06, 09:40
        tak jak najbardziej trzeba ukarac winnych, Kuba który byl tak wierny, całe
        życie bez właściciela, miał tylko te stację .... tak na marginesie czy ktoś wie
        co się stalo z poprzednim ajentem czy on sam odszedł czy po prostu dostal
        propopzycję nie do odrzucenia
      • Gość: ja Re: Sekcja zwłok? IP: *.siec2000.pl 25.11.06, 10:18
        a skad wiesz, ze nie pomagamy tez ludziom?
        a Ty jak pomagasz ludziom? skoro piszesz takie rzeczy?
        jedno drugiego nie wyklucza

ludzie odpowiadaja za swoje dzialanie i los a zwierze jest zdane na nasza laske
        i nielaske

• Gość: K_64 Re: Sekcja zwłok? IP: *.chello.pl 25.11.06, 11:20
          wierz mi ze pomagam ;)

nie mam nic przeciwko pomaganiu zwierzetom, masz calkowita racje - sa one zdane
          na nasza laske, badz tez jej brak...

pamietajmy tylko o ludziach, tez potzrbuja naszej pomocy, szczegolnie zima

generalnie...czynmy dobro :) pozdrawiam :*
    • Gość: ~~opinia~~ Re: Pies Kuba nie żyje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 10:13
      Pieska szkoda,ale czy dziennikarze naprawdę nie mają o czym pisać???? I jeszcze
      ta sekcja.....
    • Gość: ja Pies Kuba nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 10:50
      Proponuję zrobić podbną akcję, jaką robią rowerzyści w Warszawie czyli tzw.
      masę krtyczną tzn. Zablokować stację samochodami, rowerami i przez kilka godzin
      nikogo tam nie wpuszczać.
      • Gość: czlowiek Re: Pies Kuba nie żyje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 11:11
        naokoło nas umieraj ludzie w wy sie martwicie starym kundlem...
        to byl TYLKO PIES!!!
        lepiej sie zajmijcie dziećmi z biednych domów co wpieprzają tylko kluski
        • jezzmam Re: Pies Kuba nie żyje 25.11.06, 13:06
          Gość portalu: czlowiek napisał(a):

> naokoło nas umieraj ludzie w wy sie martwicie starym kundlem...
          > to byl TYLKO PIES!!!

To był AŻ PIES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • jezzmam Re: Pies Kuba nie żyje 25.11.06, 13:10
            już nie długo na allegro będa naklejki do kupienia:
            images3.fotosik.pl/261/48edcc733e5e130f.gif
            images3.fotosik.pl/261/2eb0f6a33e618c8d.png
            Zaprojektowane i zrobione przez DOGOMANIAKÓW pieniądze ze sprzedaży
            będą przeznaczone na pomoc zwierzakom.
            --
            Pozdrawiamy Basia i Fabciu
            SHERLOCK HOLMES
            ROXETTE
            • Gość: tu i teraz Re: Pies Kuba nie żyje IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.11.06, 13:22
              Rozumiem jeszcze bojkot jednej stacji ale bojkot calej sieci to glupota. Ukarzesz w ten sposob niewinnych ludzi ktorzy zyja z rozlewania benzyny. No ale czlowiek pewnie dla Ciebie nie ma znaczenia...
        • Gość: to i teraz Re: Pies Kuba nie żyje IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.11.06, 13:10
          Gość portalu: czlowiek napisał(a):

> naokoło nas umieraj ludzie w wy sie martwicie starym kundlem...
          > to byl TYLKO PIES!!!
          > lepiej sie zajmijcie dziećmi z biednych domów co wpieprzają tylko kluski

Masz racje. Niestety ten watek to odzwierciedlenie bagna moralnego i hipokryzji ktora dopadla nasze spoleczenstwo. Czlowiek jest w nim spychany na dalszy plan.
    • Gość: alex Pies Kuba nie żyje IP: *.61.jawnet.pl 25.11.06, 11:28
      :( biedny Kuba... Ludzie sa wredni, nie przepuszczą okazji zeby skrzywdzic :(
      Mam nadzieje, ze ajentka zostanie ukarana...
    • Gość: tu i teraz Re: Pies Kuba nie żyje IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.11.06, 13:07
      Szkoda psiny ale co niektorzy w tym watku chyba juz zupelnie stracili poczucie perspektywy na te sprawe. Ci sami ludzie ktorzy uzalaja sie nad tym psem i wyzywaja od najgorszych osobe ktora go wyrzucila zapewne nie podaliby reki bezdomnemu na dworcu. Ot cala polska hipokryzja: uzalajmy sie nad pieskiem ale olewajmy czlowieka. To jest po prostu chore.
      • Gość: Prawda Re: Pies Kuba nie żyje IP: *.chello.pl 25.11.06, 13:36
        Wiesz co, was prawda boli!!! Tu i teraz mam nadzieje, ze masz jakies zwierze i
        ze ono bedzie patrzec Ci w oczy tak, ze zrozumiesz to jesli nie masz. To jestes
        nieszczesliwym czlowiekiem, ktory ma przed oczami kase zarobiona przez ORLEN!
        Juz kazdy wie, ze jestes z tej firmy na ktorje wiekszosc z nas juz nigdy nie
        zatankuje!!! Wiec twoje medrkowania zostaw sobie dla swoich szefow!!!
        I jak masz cos do powiedzenia to napisz list do Gazety chetnie przeczytamy i
        odpowiemy na niego.
        Przeciwnicy Orlen
        • Gość: tu i teraz Re: Pies Kuba nie żyje IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.11.06, 15:39
          Ludzie, nie jestem z Orlenu. Nic nie mam wspolnego z ta firma. Sam nie
          przepadam za duzymi koncernami bo zwykle mysla bardziej o napchaniu kieszeni
          swoim udzialowcom niz o przyczynieniu sie do dobra spolecznego. Ale nie o to tu
          chodzi. Ja jedynie staram sie naswietlic Wam jak bardzo wyrwane z odpowiednich
          proporcji sa Wasze reakcje. Roztkliwiacie sie tu na forum nad jakims biednym
          psina a pewnie niedaleko Was, gdzies na dworcu badz na ulicy siedzi jakis glodny
          czlowiek. Jezeli macie troche serca to przejdzcie sie tam i dajcie mu chociaz
          zlotowke na kanapke czy herbate. Ale nie, Wasz altruizm ogranicza sie do
          pustych slow i hipokryzji na forum GW.
          • Gość: Anka Re: Pies Kuba nie żyje IP: 85.112.196.* 25.11.06, 16:45
            Tu i teraz-nie pieprz bo pomagam.i zwierzetom i ludziom ktorzy tego
            potrzebuja.Wiec nie jedz mi tu z takimi tekstami.Ale prawda jest ze zwierzeta sa
            lepsze od ludzi i to nie podlega dyskusji.
            • Gość: tu i teraz Re: Pies Kuba nie żyje IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.11.06, 17:41
              Co to znaczy "zwierzeta sa lepsze od ludzi"? Nie kapuje.
    • Gość: Obrońca zwierzat [...] IP: *.chello.pl 25.11.06, 13:10
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: tu i teraz Re: Zrobmy protest smsowy do Dyrekcji ORLEN IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.11.06, 13:16
        Wybacz ale chyba nie przemyslales za bardzo swoich slow a kierowales sie jedynie pustymi emocjami tak obecnymi w tym watku. Otoz ja naprawde nie mysle, ze Orlen ma jakies zakrojone na szeroka skale wytyczne odnoscnie bezdomnych zwierzat itp. Oni zajmuja sie rozlewaniem benzyny a nie psami. W tym przypadku chodzi chyba o dosc odosobniony przypadek i nie mam pojecia o jakim "zadoscuczynieniu" tutaj mowisz. Orlen mialby "zadoscuczynic" komu? Ten pies juz nie wroci do zycia wiec nie ma komu "zadoscuczyniac".

Czy naprawde nie warto czasem pomyslec dwa razy zanim wysle sie podobna informacje do Twojej?
        • Gość: Ja Re: Zrobmy protest smsowy do Dyrekcji ORLEN IP: *.chello.pl 25.11.06, 13:22
          Orlen mysli tylko o zyskach moze chetnie sie nimi podzieli?
          Zamiast zwalniac ludzi, ktorzy tworzyli podwalini tej korporacji.
          Moze czas pomyslec o innych!
          Kazdy z nas ma prawo wyboru, moje jest takie. Czasem nalezy ponieść
          konsekwencje...
    • Gość: Obi-Wan-Kenobi Pies Kuba nie żyje IP: *.speed.planet.nl 25.11.06, 13:20
      Omijam ta stacje, a pani kierowniczka to wstretne babsko bez serca...
      • Gość: TQM Re: Pies Kuba nie żyje IP: *.chello.pl 25.11.06, 13:23
        Może czas wywalić tą straszną babę z tej stacji!!!
        Niech wie jak to jest?!
        Do przemyślenia
    • Gość: J-23 Tu i teraz to pracownik ORLENu !!! IP: *.chello.pl 25.11.06, 13:38
      Tu i teraz to pracownik ORLENu, ciekawe kiedy ich orzeł odleci z loga?
      • Gość: tu i teraz J-23 to marsjanin !!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.11.06, 15:34
        Z Orlenem nie mam nic wspolnego. Nawet nie mieszkam w Europie. Po prostu
        staram sie dodac troche zdrowego rozsadku do tego forum. :)
        • Gość: J-23 Re: J-23 to marsjanin !!! IP: *.chello.pl 25.11.06, 22:30
          Jak ja jestem alien to co ty mozesz powiedziec o naszej spolecznosci!!!
          Proponuje Ci isc na hamburgera z soji, bo innego nie polecam no chyba, ze z PKN
          ORLEnu ;) A swoj rozsadek zostaw dla siebie!!!
          Polska ma inne zwyczeje niz tam gdzie jestes!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Zdrajcow wyjechalo wielu tylko nam zostalo bronic dobrego imienia kraju!
          Wiec prosze Cie znajdz sobie rozsadek na innym forum, najlepiej tam gdzie
          mieszkasz.
          Pozdrawiam, zeby nie bylo, ze nie jestesmy uprzejmi
          J-23
    • tictactoe Re: Pies Kuba nie żyje 25.11.06, 13:52
      Nie zatankuję już tam nigdy, mimo że po drodze, a do bojkotu chętnie się
      przyłączę, choć to dla niektórych był tylko pies, ale to prawda, żE WIERNOśCI I
      MIłOśCI TRZEBA UCZYć SIę OD PSA. Niewielu ludzi po tym jak zrobi się im krzywdę
      obojętnie małą czy dużą, będzie się cieszyć na widok swojego krzywdziciela tak
      jak pies...
      • tictactoe Re: Pies Kuba nie żyje 25.11.06, 13:57
        fotoforum.gazeta.pl/5,3.html?new=1&loadKey=1164458938134
    • Gość: Reds Pies Kuba nie żyje IP: 83.19.38.* 25.11.06, 15:13
      I co z tego, że nie żyje tutaj ludzie umierają z głodu a wy się zajmujecie
      głupim psem do azylu go trzeba było zabrać lub do Chin i po sprawie ale po co
      nie ma nic ciekawego to trzeba o psu pisać.
      • Gość: shia Re: Pies Kuba nie żyje IP: *.acn.waw.pl 25.11.06, 17:54

Wiekszosc tzw. ludzi bezdomnych, biednych, głodujących, jest takimi dlatego, ze
        zwyczajnie nie chce im sie zmienic swojego stanu - mogą isc do pracy, ktorej
        wszedzie jest pelno i kazda fajtlapa cos dla siebie łatwo znajdzie, ale im sie
        nie chce - wolą chlać od rana do nocy, zamiast sie wziac do roboty, i to
        głownie z tego sie bierze ich "dramat". Czlowiek o ile naprawde chce, sam sobie
        poradzi, a zwierze nie - w tych czasach psy i koty, zwierzeta udomowione przez
        czlowieka, są niestety skazane na jego łaske i niełaske. Mozna powiedziec, ze
        to człowiek "stworzył" psa czy kota, i chocby z tego względu, jesli juz
        pominiemy samą wrażliwosc na cierpienie innej żywej istoty, która powinna
        cechowac każdego z nas, jest za niego odpowiedzialny i powinien o niego dbać.
        Jasne, ludzie tez są wazni, ale wcale nie bardziej czy mniej niz inne
        stworzenia - powinnismy sie w równym stopniu przejmowac losem tak jednych jak i
        drugich. Z tym że, powtarzam, czlowiek jest w stanie sam o siebie zadbac,
        zwierze zwykle nie i musi liczyc na naszą pomoc.

pozdrawiam
    • terminal_slawkow Re: Pies Kuba nie żyje 25.11.06, 15:24
      Smutne
      • Gość: kumpel psa Re: Pies Kuba nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 20:05
        Ja osobiście nadal mam ciarki jak pomyśle o tym biednym starym piesku ,który
        mógłna tej stacji ,jego domu doczekać śmierci i wydaje mi sie ,że coś tu nie
        gra.Animal Cops w USA działa w imię dobra psów a u nas to zatrudnia się hycla
        nieudacznika ,który przyczynia sie do zwierzęcej eutanazji.Nie wykonują swojej
        pracy do końca trzeba było do skutku dopaść pieska i mu pomóc a nie zostawić i
        dopuścic do śmierci w męczarniach.Raz sama widziałam jak nie potrafili złapać
        psa i w zimie zostawili go na pastwę samochodów i mrozu.A to jest ich praca i
        powinna być wykonana rzetelnie.
    • Gość: OBCY!!! Bojkot stacji ORLEN, a Murckowskiej przedewszym IP: *.chello.pl 25.11.06, 22:26
      Niech czuje jak sie traci przyjaciół, jak sie zaczyna mieć wrogów! Mam też
      nadzieję, że PKN ORLEN da tej wywłoce nagane lub wypowniedzenie umowy. Ba, bo
      przez taką jak ona traci duży potencialnych klientów. Emaile z wiadomością o
      tragicznym losie Kubusia rozeszły sie do całym kraju. Z prośbą o bojkotowanie
      stacji PKN ORLEN i przesyłanie ww. wiadomości do innych potencjalnych
      (nieświadomych) klientów.
      Licze na taką samą surowość dla tej osoby ze strony Dyrekcji PKN ORLEN SA.
      Mam nadzieję, że do końca roku zmieni się ajent na stacji na tz. "dużej"
      murckowskiej! Czego sobie i wszystkim zwierzętą życze!!!
      A ORLENowi, spadku obrotów, gdyż nie zasługują na klientów którzy posiadają
      jakiegoś przyjaciela w postaci zwierzęcia. Jeden z pisów, żeby firma oddała
      część swoich zysków b. mi się spodobał. Panie Prezesie czas podzielić się
      zyskami na rzecz 4 nogów!!!
      Mam jeszcze jedno pytanie, czy na tej stacji są jakieś pokarmy dla zwierząt?

Pozdrawiam
    • Gość: psia mama Pies Kuba nie żyje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 22:53
      To zwykłe bestialstwo w biały dzień.
    • Gość: kufel21 Re: Pies Kuba nie żyje IP: 83.143.96.* 26.11.06, 11:09
      jestes prymitywem..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka