Gość: Milosz IP: *.mclnva23.covad.net 04.01.07, 00:24 Wole zabierajacego Giertycha niz okradajacych nas przez dziesieciolecia Rosjan... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Slazak Doroto! IP: *.mclnva23.covad.net 04.01.07, 00:26 Ta Dorota ze zdjecia moglaby troche pocwiczyc, wypasla jakas. Co to za nauczycielka WF-u? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowiczanka Re: Doroto! IP: *.orange.pl 04.01.07, 06:37 Najlepsza nauczycielka w-fu w Gimnazjum nr 4, pupilka pani dyrektor Wołodkiewicz. Organizuje wyjazdy na obozy,komersy . Tylko,że takie to drogie,że ho,ho . Komers- Marysin Dwór, cena od osoby 160 zł.I tak co roku. Wyjazdy- tylko przez biuro pani Doroty,albo woznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elo Re: Doroto! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 18:13 Mimo że Dorota nie jest zbyt wysportowana to ogólne jest sprawna fizycznie ;) Wiem by często z nią jeździłem na wycieczki a przytyła dopiero jak jej córka zaczęła chodzić do szkoły i przynosić jej kebaby itp. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanka Re: Doroto! IP: *.orange.pl 05.01.07, 21:45 "Ogólnie sprawna fizycznie" a co to w/g Ciebie oznacza? A na wycieczki to jeżdziłes z jej biura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Racjonalista Re: Doroto! IP: *.chello.pl 05.01.07, 17:29 witamy katowiczanke bidule ... leczącą swoje kompleksy juz od paru miesięcy na forum gazety !!!! daj sobie już spokój z obrażaniem ludzi z "Czwórki" ambicje masz wielkie a mozliwości marne !!! do ściągacza nogawki z dresu Pani Doroty nawet nie doskoczysz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanka Re: Doroto! IP: *.orange.pl 05.01.07, 21:41 Pani Dorotka nie posiada dresów,tylko getry. Piękne czarne. Te same od paru lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Doroto! IP: *.chello.pl 07.01.07, 19:11 Droga katowiczanko, nie jest w moim zwyczaju zniżanie się do pewnego poziomu, ale tym razem zrobie specjalnie dla Pani wyjątek !!! Ponieważ trudno się osobiście skonfrontować z tchórzem więc naświetle Pani kwestie o których gdzieś Pani dzwoni tylko nie bardzo wiadomo w jakim kościele .... 1. Zarówno Pan Woźny jak i ja nie prowadzimy własnych działalności gospodarczych, 2. w organizację wyjazdów dla młodzieży angażuję siebie i swój wolny czas społecznie, wiem że może Pani tego nie zrozumieć bo najlepiej odwalić swoje i pójść walnąć się na kanepę przed telewizorek 3. koszt komersu w Marysinym Dworze jest przewidywany na 75 zł (prosze załatwić coś taniej na tym samym, wysokim poziomie, jeśli jest Pani w stanie i oczywiście oderwie się Pani od sypania na tym forum złośliwościami) 4. to co noszę na lekcjach WF-u to spodnie dresowe, głównie czarne bo ten kolor bardziej preferuję od różowego, bez ściągacza a moją ulubioną marką jest Nike! 5. poza WF-em mam też ukończone fakultety które są pomocne w radzeni sobie z problemami i kompleksami ... więc jeśli ma Pani ochotę chętnie (znów społecznie) Pani pomogę, ponadto będziemy miały okazję skonfrontować na sali gimnastycznej naszą sprawność fizyczną ... serdecznie zapraszam mgr Dorota Mucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanka Re: Doroto! IP: *.orange.pl 07.01.07, 19:40 Droga Pani Doroto! z lekka mija sie pani z prawdą. Sama się Pani chwaliła i Pani córka opowiada też w szkole,ze prowadzi pani biuro turystyczne,przez które organizuje Pani wyjazdy w szkole.Czyżby to była dzialalnośc społeczna i charytatywna? Wychowawcy dzieciom przekazali,że koszt komersu ma wynosic 130-160 zl. tak samo przekazano i nam rodzicom na zebraniach.Cieszy mnie,że dzięki ujawnieniu przeze mnie na forum wysokości kosztów,rodzice będa mogli dwukrotnie mniej zapłacić niż żeście Państwo zaplanowali.Ciekawe tylko w jaki to cudowny sposób nastąpiło takie zmniejszenie kosztów. Czyzby pani brała przyklad z arcybiskupa Wielgusa,zaprzeczać wszystkiemu do upadłego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanka Re: Doroto! IP: *.orange.pl 07.01.07, 19:47 dodaję. Czyżby zaproszenie do konfrontacji na sali gimnastycznej oznaczało zaproszenie do bójki? Nie ten przedział wagowy. Pani należy do zawodników wagi ciężkiej, a ja do lekkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Doroto! IP: *.chello.pl 07.01.07, 19:54 Pani natomiast żałośnie się upodabnia do Kurskiego - gadam co mi ślina na język przyniesie bo nic innego nie mogę sobą zaprezentować i nie mam co robic wieczorami .... naprawdę współczuję .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanka Re: Doroto! IP: *.orange.pl 07.01.07, 19:59 Ja Pani tez współczuję, przede wszystkim mijania się z prawdą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Doroto! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 14:33 Hej Katowiczanka przeglądając Twoje niedorzeczne posty, to tak sobie myśle że Ty chyba w katowickim ZOJO robisz!!! i po "4" bedziesz pewnikiem atakowac jakieś liceum do którego Twoja pociecha sie uda w tym roku, co??? Odpowiedz Link Zgłoś
smutekizal Zabrali Śląskowi pieniądze na szkoły 04.01.07, 00:36 To nie do pomyślenia - za rządów Leszka Millera nie tylko nie zabierali, ale nawet odpalali darowizny ze swoich kont! Odpowiedz Link Zgłoś
oberschlesier1921 giertych z andreichu 04.01.07, 02:35 msci sie za nienawisc slazokow do czerwonego zaglembia. boi sie ze sie slonzok wyksztalci i o swoje upomni. kontynluje polityke prl - polonizacje slaska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Śląska Nauka, to potęgi klucz! Uczcie się pisać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 06:20 tytuł "Zabrali Śląskowi pieniądze na szkoły" jest nadużyciem. jeszcze nic nikomu nie zabrali. zmieniają się jedynie dystrybutorzy tych środków. adresatami i tak będą szkoły. róbcie dalej takie awanturki , Śląsk nic nie dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanka Re: Nauka, to potęgi klucz! Uczcie się pisać! IP: *.orange.pl 04.01.07, 06:42 Biedna pani dyrektor Wołodkiewicz z Gimnazjum nr 4. Martwi sie i ma czym, bo jak dostanie mniej to bedzie musiała uczciwie wydać, a mniej uszczknie dla siebie. Oj biedna ona biedna.może zrobimy sciepke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Nauka, to potęgi klucz! Uczcie się pisać! IP: *.siec2000.pl 04.01.07, 09:43 Wcale nie jest nadużyciem takie stwierdzenie. Historia mówi że jeśli zabrali 60 milionów do wróci znacznie mniej. Z drugiej strony zwróc uwagę że ze śląskiego zabrali najwięcej w porównaniu z innymi. Jestem pewien że wiele z tych pieniędzy zniknie bezpośrednio lub pośrednio u Giertycha. Ale czego się spodziewać po ludziach, którzy chcą wprowadzić totalitaryzm. W końcu po co ma być lepiej skoro może być gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Nauka, to potęgi klucz! Uczcie się pisać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 10:21 Po nauka nie ma przecinka. Naucz się pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Nauka, to potęgi klucz! Uczcie się pisać! IP: *.mmj.pl 04.01.07, 15:17 Giertych do domu Odpowiedz Link Zgłoś
cirano Re: Zabrali Śląskowi pieniądze na szkoły 04.01.07, 07:34 Czego Polska najmniej potrzebuje, to mądrych Ślązakow, bo ktoby robił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Zabrali Śląskowi pieniądze na szkoły IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.07, 17:18 Mądrzy Ślązacy. I nie trzeba by było dopłacać do głupich w grubach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~ Re: Zabrali Śląskowi pieniądze na szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 18:15 Giertych zabrał najwięcej pieniędzy ze śląska bo ślązakom do uzyskania różnych osiągnięć pieniądze nie potrzebne i dadzą sobie oni radę bez nich :) A nie jak w poniektórych miastach (czyt. Warsaw, poznań itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Zabrali Śląskowi pieniądze na szkoły IP: *.siec2000.pl 04.01.07, 09:37 Okradanie to okradanie. Czy przez Rosjan czy Giertycha. Swoją drogą mógłbyś powiedzięć w jaki sposób Rosjanie okradli województwo śląskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Zabrali Śląskowi pieniądze na szkoły IP: 62.233.243.* 04.01.07, 10:45 to jest złodziejstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisuar Za te pieniądze Giertych kupi o.Rydzykowi Maybacha IP: *.mtvk.pl 04.01.07, 11:31 następnie cała sprawę opisze GW, a Sekielski z tym drugim zrobią specjalne wydanie "Teraz my" ku uciesze wykształciuchowskiej gawiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: timko Re: Zabrali Śląskowi pieniądze na szkoły IP: *.mtvk.pl 04.01.07, 12:03 Lepiej Giertych podzieli niż ZNPowska sitwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanka Re: Zabrali Śląskowi pieniądze na szkoły IP: *.orange.pl 04.01.07, 18:12 masz timko rację. Lepiej podzieli Giertych.A pani dyrektor Gimnazjum nr 4 w katowicach lepiej niech się nie wypowiada w prasie,ze dostanie za mało pieniedzy, tylko wytłumaczy dlaczego wyjazdy sa organizowane w tej szkole tylko przez biuro nauczycielki wf i wożnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryszard p. Zabrali Śląskowi pieniądze na szkoły IP: *.altec.pl 04.01.07, 13:46 A co sie stalo z panem dr. Beniowskim ktory byl Ordynatorem ,wiem ze mial problemy ze zdrowiem ale byl naprawde super fachowiec i taki zyczliwy oddany pacjetom ,to dzieki niemu nie zostalem spisany na strate .to on mie wyleczl ,przez 10 lat leczony bylem na zoltaczke typ C a on udowodnil ze to nie zoltaczka tylko ujscie z woreczka zolciowego jest za male "brodawka fatera " dzieki mu za to jak czytam o tej atmosferze to mu dziekuje potrujnie bo naprawde gdybym teraz tam byl to chyba ratunek KAPLICA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kattowitz Zabrali Śląskowi pieniądze na szkoły IP: *.sol2.cable.ntl.com 04.01.07, 14:49 oddaj pienniadze i to juz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: Zabrali Śląskowi pieniądze na szkoły IP: *.devs.futuro.pl 04.01.07, 16:48 w każdej szkole będzie kółko Młodzieży wszechpolskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elo Re: Zabrali Śląskowi pieniądze na szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 18:09 Co ty mówisz! Nic takiego nie będzie. Młodzieży wszechpolskiej mówimy NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozeszmniewd.pocal to mysli logicznie, mniej wyksztalceni obywatele IP: 212.180.111.* 04.01.07, 17:00 dluzej taki duren na swym stolku, temu panu mowimy SPIEPRZAJ DZIADU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanka Re: to mysli logicznie, mniej wyksztalceni obywat IP: 217.116.110.* 05.01.07, 05:13 W Gimnazjum 4 są nie tylko tłuściutcy nauczyciele wf jak pani Mucha,tylko tamci nie prowadzą biura podrózy i nie znależli się na zdjęciu. Ach ponadczasowe od lat noszone getry pani Muchy słynną w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: to mysli logicznie, mniej wyksztalceni obywat 08.01.07, 14:30 Droga Katowiczanko! Drugi z uwiecznionych nauczycieli, tem któerego nie raczyłaś zauważyć, to pan S. Igielski. Jeden z lepszych pedagogów, jakich miałem przyjemność poznać na swojej dordze życiowej. Podobne określenie należy się większości grona pedagogicznego byłej Szkoły Podstawowej nr 4, a obenie Gimnazjum nr4. Nie sądzę, żeby poziom nauczania w tej szkole jakoś drastycznie spadł od 1991 roku, kiedy to kończyłem tą szkołę, czy od 1999, kiedy kończyła ją moja siostra. Nota bene - opluwana przez Ciebie mgr Wołodkiewicz ( o ile dobrze pamiętam była wówczas wicedyrektorem) była jednym z tych pedagogów, którzy wierzyli w swoich uczniów, czyli posiadali cechę niezbedną u dobrego nauczyciela a której niestety nie posiada minister edukacji) Zastanawia mnie skąd u Ciebie tyle jadu i wytrwałości w opluwaniu dobrej szkoły? Czy nie jest aby tak, że poziom okazał się dla Ciebie za wysoki i naukę musiałaś kończyćw innej - gorszej - szkole, zaś za wyimaginowane szkody próbujesz zdeprecjonować swoją dawną szkołę? P.S. Pani Mucha jest moją sąsiadką, mieszka w bloku, jeździ starą Skodą Felicją, a mieszkanie ma urządzone bez jakiegoś przepychu ( co mogłem stwierdzić jako rachmistrz spisowy). Na spacery ze swoim psem chodzi w dresie, nie w getrach zakładam więc, że i tu się mylisz. P.S.2 Drugi z nauczycieli w-f uwieczniony w tle na zdjęciu, czyli wspomniany przeze mnie pan Igielski gra ze mną i moimi przyjaciółmi regularnie w piłkę i pomiimo, że jesteśmy w większości młodymi, okołotrzydziestoletnimi ludźmi bywa, że obiega nas niemiłosiernie. To tak na przyszłość, gdybyś i jego próbowała w przyszłości opluwać P.S.3 Jeśli więc pani Mucha sugeruje Ci pojedynek na sali spróbuj się z nią zmagać w tym, w czym czujesz się mocna (gimnastyka akrobatyczna, fitness, ćwiczenia aerobowe, czy cokolwiek innego) a nie sugeruj w sposób tępy, że chce Cię pobić na pięści. Choć może byłoby to jakieś rozwiązanie problemu Katowiczanki na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanka Re: to mysli logicznie, mniej wyksztalceni obywat IP: *.orange.pl 09.01.07, 07:49 brawo.Czy ta postać odrócona tyłem,to pan Igielski? no tak trudno nie zauażyć i nie rozpoznać. Odpowiedz Link Zgłoś