Dodaj do ulubionych

Zabrali Śląskowi pieniądze na szkoły

IP: *.mclnva23.covad.net 04.01.07, 00:24
Wole zabierajacego Giertycha niz okradajacych nas przez dziesieciolecia Rosjan...
Obserwuj wątek
    • Gość: Slazak Doroto! IP: *.mclnva23.covad.net 04.01.07, 00:26
      Ta Dorota ze zdjecia moglaby troche pocwiczyc, wypasla jakas. Co to za nauczycielka WF-u?
      • Gość: Katowiczanka Re: Doroto! IP: *.orange.pl 04.01.07, 06:37
        Najlepsza nauczycielka w-fu w Gimnazjum nr 4, pupilka pani dyrektor
        Wołodkiewicz. Organizuje wyjazdy na obozy,komersy . Tylko,że takie to drogie,że
        ho,ho . Komers- Marysin Dwór, cena od osoby 160 zł.I tak co roku. Wyjazdy-
        tylko przez biuro pani Doroty,albo woznego
        • Gość: Elo Re: Doroto! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 18:13
          Mimo że Dorota nie jest zbyt wysportowana to ogólne jest sprawna fizycznie ;)
          Wiem by często z nią jeździłem na wycieczki a przytyła dopiero jak jej córka
          zaczęła chodzić do szkoły i przynosić jej kebaby itp. itd.
          • Gość: katowiczanka Re: Doroto! IP: *.orange.pl 05.01.07, 21:45
            "Ogólnie sprawna fizycznie" a co to w/g Ciebie oznacza? A na wycieczki to
            jeżdziłes z jej biura?
        • Gość: Racjonalista Re: Doroto! IP: *.chello.pl 05.01.07, 17:29
          witamy katowiczanke bidule ...
          leczącą swoje kompleksy juz od paru miesięcy na forum gazety !!!!
          daj sobie już spokój z obrażaniem ludzi z "Czwórki"
          ambicje masz wielkie a mozliwości marne !!!
          do ściągacza nogawki z dresu Pani Doroty nawet nie doskoczysz !!!
          • Gość: katowiczanka Re: Doroto! IP: *.orange.pl 05.01.07, 21:41
            Pani Dorotka nie posiada dresów,tylko getry. Piękne czarne. Te same od paru
            lat.
        • Gość: zainteresowana Re: Doroto! IP: *.chello.pl 07.01.07, 19:11
          Droga katowiczanko,
          nie jest w moim zwyczaju zniżanie się do pewnego poziomu, ale tym razem zrobie
          specjalnie dla Pani wyjątek !!!

Ponieważ trudno się osobiście skonfrontować z tchórzem więc naświetle Pani
          kwestie o których gdzieś Pani dzwoni tylko nie bardzo wiadomo w jakim
          kościele ....
          1. Zarówno Pan Woźny jak i ja nie prowadzimy własnych działalności
          gospodarczych,

2. w organizację wyjazdów dla młodzieży angażuję siebie i swój wolny czas
          społecznie, wiem że może Pani tego nie zrozumieć bo najlepiej odwalić swoje i
          pójść walnąć się na kanepę przed telewizorek

3. koszt komersu w Marysinym Dworze jest przewidywany na 75 zł (prosze załatwić
          coś taniej na tym samym, wysokim poziomie, jeśli jest Pani w stanie i
          oczywiście oderwie się Pani od sypania na tym forum złośliwościami)

4. to co noszę na lekcjach WF-u to spodnie dresowe, głównie czarne bo ten kolor
          bardziej preferuję od różowego, bez ściągacza a moją ulubioną marką jest Nike!

5. poza WF-em mam też ukończone fakultety które są pomocne w radzeni sobie z
          problemami i kompleksami ...
          więc jeśli ma Pani ochotę chętnie (znów społecznie) Pani pomogę, ponadto
          będziemy miały okazję skonfrontować na sali gimnastycznej naszą sprawność
          fizyczną ...
          serdecznie zapraszam mgr Dorota Mucha
          • Gość: katowiczanka Re: Doroto! IP: *.orange.pl 07.01.07, 19:40
            Droga Pani Doroto!
            z lekka mija sie pani z prawdą. Sama się Pani chwaliła i Pani córka opowiada
            też w szkole,ze prowadzi pani biuro turystyczne,przez które organizuje Pani
            wyjazdy w szkole.Czyżby to była dzialalnośc społeczna i charytatywna?
            Wychowawcy dzieciom przekazali,że koszt komersu ma wynosic 130-160 zl. tak samo
            przekazano i nam rodzicom na zebraniach.Cieszy mnie,że dzięki ujawnieniu przeze
            mnie na forum wysokości kosztów,rodzice będa mogli dwukrotnie mniej zapłacić
            niż żeście Państwo zaplanowali.Ciekawe tylko w jaki to cudowny sposób nastąpiło
            takie zmniejszenie kosztów.
            Czyzby pani brała przyklad z arcybiskupa Wielgusa,zaprzeczać wszystkiemu do
            upadłego.
            • Gość: katowiczanka Re: Doroto! IP: *.orange.pl 07.01.07, 19:47
              dodaję. Czyżby zaproszenie do konfrontacji na sali gimnastycznej oznaczało
              zaproszenie do bójki? Nie ten przedział wagowy. Pani należy do zawodników wagi
              ciężkiej, a ja do lekkiej.
            • Gość: zainteresowana Re: Doroto! IP: *.chello.pl 07.01.07, 19:54
              Pani natomiast żałośnie się upodabnia do Kurskiego - gadam co mi ślina na język
              przyniesie bo nic innego nie mogę sobą zaprezentować i nie mam co robic
              wieczorami ....
              naprawdę współczuję ....
              • Gość: katowiczanka Re: Doroto! IP: *.orange.pl 07.01.07, 19:59
                Ja Pani tez współczuję, przede wszystkim mijania się z prawdą
        • Gość: Mikołaj Re: Doroto! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 14:33
          Hej Katowiczanka
          przeglądając Twoje niedorzeczne posty, to tak sobie myśle że Ty chyba w
          katowickim ZOJO robisz!!!
          i po "4" bedziesz pewnikiem atakowac jakieś liceum do którego Twoja pociecha
          sie uda w tym roku, co???
    • smutekizal Zabrali Śląskowi pieniądze na szkoły 04.01.07, 00:36
      To nie do pomyślenia - za rządów Leszka Millera nie tylko nie zabierali, ale
      nawet odpalali darowizny ze swoich kont!
    • oberschlesier1921 giertych z andreichu 04.01.07, 02:35
      msci sie za nienawisc slazokow do czerwonego zaglembia.
      boi sie ze sie slonzok wyksztalci i o swoje upomni.
      kontynluje polityke prl - polonizacje slaska.
    • Gość: mieszkaniec Śląska Nauka, to potęgi klucz! Uczcie się pisać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 06:20
      tytuł "Zabrali Śląskowi pieniądze na szkoły" jest nadużyciem. jeszcze nic nikomu
      nie zabrali. zmieniają się jedynie dystrybutorzy tych środków. adresatami i tak
      będą szkoły. róbcie dalej takie awanturki , Śląsk nic nie dostanie.
      • Gość: katowiczanka Re: Nauka, to potęgi klucz! Uczcie się pisać! IP: *.orange.pl 04.01.07, 06:42
        Biedna pani dyrektor Wołodkiewicz z Gimnazjum nr 4. Martwi sie i ma czym, bo
        jak dostanie mniej to bedzie musiała uczciwie wydać, a mniej uszczknie dla
        siebie. Oj biedna ona biedna.może zrobimy sciepke
      • Gość: A Re: Nauka, to potęgi klucz! Uczcie się pisać! IP: *.siec2000.pl 04.01.07, 09:43
        Wcale nie jest nadużyciem takie stwierdzenie.
        Historia mówi że jeśli zabrali 60 milionów do wróci znacznie mniej.
        Z drugiej strony zwróc uwagę że ze śląskiego zabrali najwięcej w porównaniu z
        innymi.
        Jestem pewien że wiele z tych pieniędzy zniknie bezpośrednio lub pośrednio u
        Giertycha.
        Ale czego się spodziewać po ludziach, którzy chcą wprowadzić totalitaryzm.
        W końcu po co ma być lepiej skoro może być gorzej.
      • Gość: re Re: Nauka, to potęgi klucz! Uczcie się pisać! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 10:21
        Po nauka nie ma przecinka. Naucz się pisać.
      • Gość: ktoś Re: Nauka, to potęgi klucz! Uczcie się pisać! IP: *.mmj.pl 04.01.07, 15:17
        Giertych do domu
    • cirano Re: Zabrali Śląskowi pieniądze na szkoły 04.01.07, 07:34
      Czego Polska najmniej potrzebuje, to mądrych Ślązakow, bo ktoby robił?
      • Gość: ! Re: Zabrali Śląskowi pieniądze na szkoły IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.07, 17:18
        Mądrzy Ślązacy. I nie trzeba by było dopłacać do głupich w grubach.
      • Gość: ~~ Re: Zabrali Śląskowi pieniądze na szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 18:15
        Giertych zabrał najwięcej pieniędzy ze śląska bo ślązakom do uzyskania różnych
        osiągnięć pieniądze nie potrzebne i dadzą sobie oni radę bez nich :) A nie jak
        w poniektórych miastach (czyt. Warsaw, poznań itp.)
    • Gość: A Re: Zabrali Śląskowi pieniądze na szkoły IP: *.siec2000.pl 04.01.07, 09:37
      Okradanie to okradanie. Czy przez Rosjan czy Giertycha.
      Swoją drogą mógłbyś powiedzięć w jaki sposób Rosjanie okradli województwo śląskie.
    • Gość: m Zabrali Śląskowi pieniądze na szkoły IP: 62.233.243.* 04.01.07, 10:45
      to jest złodziejstwo!
    • Gość: pisuar Za te pieniądze Giertych kupi o.Rydzykowi Maybacha IP: *.mtvk.pl 04.01.07, 11:31
      następnie cała sprawę opisze GW, a Sekielski z tym drugim zrobią specjalne
      wydanie "Teraz my" ku uciesze wykształciuchowskiej gawiedzi.
    • Gość: timko Re: Zabrali Śląskowi pieniądze na szkoły IP: *.mtvk.pl 04.01.07, 12:03
      Lepiej Giertych podzieli niż ZNPowska sitwa.
      • Gość: katowiczanka Re: Zabrali Śląskowi pieniądze na szkoły IP: *.orange.pl 04.01.07, 18:12
        masz timko rację. Lepiej podzieli Giertych.A pani dyrektor Gimnazjum nr 4 w
        katowicach lepiej niech się nie wypowiada w prasie,ze dostanie za mało
        pieniedzy, tylko wytłumaczy dlaczego wyjazdy sa organizowane w tej szkole tylko
        przez biuro nauczycielki wf i wożnego
    • Gość: ryszard p. Zabrali Śląskowi pieniądze na szkoły IP: *.altec.pl 04.01.07, 13:46
      A co sie stalo z panem dr. Beniowskim ktory byl Ordynatorem ,wiem ze mial
      problemy ze zdrowiem ale byl naprawde super fachowiec i taki zyczliwy oddany
      pacjetom ,to dzieki niemu nie zostalem spisany na strate .to on mie
      wyleczl ,przez 10 lat leczony bylem na zoltaczke typ C a on udowodnil ze to nie
      zoltaczka tylko ujscie z woreczka zolciowego jest za male "brodawka fatera "
      dzieki mu za to jak czytam o tej atmosferze to mu dziekuje potrujnie bo
      naprawde gdybym teraz tam byl to chyba ratunek KAPLICA
    • Gość: kattowitz Zabrali Śląskowi pieniądze na szkoły IP: *.sol2.cable.ntl.com 04.01.07, 14:49
      oddaj pienniadze i to juz
      • Gość: dede Re: Zabrali Śląskowi pieniądze na szkoły IP: *.devs.futuro.pl 04.01.07, 16:48
        w każdej szkole będzie kółko Młodzieży wszechpolskiej
        • Gość: Elo Re: Zabrali Śląskowi pieniądze na szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 18:09
          Co ty mówisz! Nic takiego nie będzie. Młodzieży wszechpolskiej mówimy NIE!
    • Gość: mozeszmniewd.pocal to mysli logicznie, mniej wyksztalceni obywatele IP: 212.180.111.* 04.01.07, 17:00
      dluzej taki duren na swym stolku, temu panu mowimy SPIEPRZAJ DZIADU
      • Gość: katowiczanka Re: to mysli logicznie, mniej wyksztalceni obywat IP: 217.116.110.* 05.01.07, 05:13
        W Gimnazjum 4 są nie tylko tłuściutcy nauczyciele wf jak pani Mucha,tylko tamci
        nie prowadzą biura podrózy i nie znależli się na zdjęciu. Ach ponadczasowe od
        lat noszone getry pani Muchy słynną w szkole.
        • lupus76 Re: to mysli logicznie, mniej wyksztalceni obywat 08.01.07, 14:30
          Droga Katowiczanko!
          Drugi z uwiecznionych nauczycieli, tem któerego nie raczyłaś zauważyć, to pan
          S. Igielski. Jeden z lepszych pedagogów, jakich miałem przyjemność poznać na
          swojej dordze życiowej. Podobne określenie należy się większości grona
          pedagogicznego byłej Szkoły Podstawowej nr 4, a obenie Gimnazjum nr4. Nie
          sądzę, żeby poziom nauczania w tej szkole jakoś drastycznie spadł od 1991 roku,
          kiedy to kończyłem tą szkołę, czy od 1999, kiedy kończyła ją moja siostra.
          Nota bene - opluwana przez Ciebie mgr Wołodkiewicz ( o ile dobrze pamiętam była
          wówczas wicedyrektorem) była jednym z tych pedagogów, którzy wierzyli w swoich
          uczniów, czyli posiadali cechę niezbedną u dobrego nauczyciela a której
          niestety nie posiada minister edukacji)
          Zastanawia mnie skąd u Ciebie tyle jadu i wytrwałości w opluwaniu dobrej szkoły?
          Czy nie jest aby tak, że poziom okazał się dla Ciebie za wysoki i naukę
          musiałaś kończyćw innej - gorszej - szkole, zaś za wyimaginowane szkody
          próbujesz zdeprecjonować swoją dawną szkołę?
          P.S. Pani Mucha jest moją sąsiadką, mieszka w bloku, jeździ starą Skodą
          Felicją, a mieszkanie ma urządzone bez jakiegoś przepychu ( co mogłem
          stwierdzić jako rachmistrz spisowy). Na spacery ze swoim psem chodzi w dresie,
          nie w getrach zakładam więc, że i tu się mylisz.
          P.S.2 Drugi z nauczycieli w-f uwieczniony w tle na zdjęciu, czyli wspomniany
          przeze mnie pan Igielski gra ze mną i moimi przyjaciółmi regularnie w piłkę i
          pomiimo, że jesteśmy w większości młodymi, okołotrzydziestoletnimi ludźmi bywa,
          że obiega nas niemiłosiernie. To tak na przyszłość, gdybyś i jego próbowała w
          przyszłości opluwać
          P.S.3 Jeśli więc pani Mucha sugeruje Ci pojedynek na sali spróbuj się z nią
          zmagać w tym, w czym czujesz się mocna (gimnastyka akrobatyczna, fitness,
          ćwiczenia aerobowe, czy cokolwiek innego) a nie sugeruj w sposób tępy, że chce
          Cię pobić na pięści. Choć może byłoby to jakieś rozwiązanie problemu
          Katowiczanki na tym forum...
          • Gość: katowiczanka Re: to mysli logicznie, mniej wyksztalceni obywat IP: *.orange.pl 09.01.07, 07:49
            brawo.Czy ta postać odrócona tyłem,to pan Igielski? no tak trudno nie zauażyć i
            nie rozpoznać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka