Gość: amaranta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 11:42 Witam:) niee jestem z katowic a chcialabym wiedziec jak dojechac na ulice ziolowa(szpital gorniczy)z okolic ul korfantego. Jesli ktos wie prosze o pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jolab Re: Ulica Ziołowa - dojazd IP: 195.205.21.* 22.01.07, 13:03 Nie piszesz samochodem czy autobusem ? Autobusów jedzie kilka od Dworca PKP np. 9 , 296 Samochodem jest kilka możliwości od Korfantego ale jeśli nie znasz Katowic trudno będzie wytłumaczyć bo nie wiem jak opisać trasę :-( Np.: I trasą na Wisłę : Korfantego - Mickiewicza -Słowackiego - Mikołowska - Brynowska - Kościuszki i wjazd na Osiedle Odrodzenia - Ziołowa to jedna z bocznych uliczek II trasą na Bielsko : od ronda kierunek na Warszawę ,za "gwiazdami zjazd kierunek Bielsko- Biała po ok 3-4 km (w Giszowcu ) zjazd w prawo kierunek Ligota, Wisła . Dalej cały czas ta drogą aż do salonu Toyoty , tam na światłach w lewo i jesteś na Os.Odrodzenia - po kilkuset metrach znowu w lewo zgodnie z tabliczkami kierującymi do szpitala . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amaranta Re: Ulica Ziołowa - dojazd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.07, 13:05 Dziękuje za pomoc;) chodzi mi o dojazd autobusem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Ulica Ziołowa - dojazd IP: 195.205.21.* 22.01.07, 13:35 Tu masz rozkład jazdy autobusów www.kzkgop.com.pl/rozklady/ (przystanek przy szpitalu nazywa sie Ochojec Ziołowa ) możesz wyszukać odpowiednie połaczenie o pasujacej Ci godzinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amaranta Re: Ulica Ziołowa - dojazd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 00:41 Wielkie dzięki i pozdrawiam ciepło:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Ulica Ziołowa - dojazd IP: 193.108.34.* 23.01.07, 08:10 przystanek nazywa się Ochojec - Szpital :) Odpowiedz Link Zgłoś