superbb 16.05.10, 19:00 Co sądzicie o kremach przeciw celulitowych marki;) carrefour? ostatnio kolezanka powiedziala mi ze podobno sa bardzo skuteczne a bardzo niewiele kosztuja... moze ktoras z Was ich uzywala? Moze polecacie jakies inne srodki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawszezabulinka Re: walka z celulitem 16.05.10, 20:48 napewno dieta i cwiczenia. pisane o tym 190373628191 razy :) a jesli chodzi o opinie dot kosmetykow to kosmetyki wszech czasow - wizaz.pl pomagaja. ja zawsze tam siegam po opinie. jest jeszcze cos jak "cokupic" i "znam to". tez warte uwagi ja pokochalam swoj celulit :) nikomu nie przeszkadza wiec nie widze powodu by jakimis drastycznymii drogimi sposobami to zwalczac. jesli chodzi o diete to na stale - zdrowe produkty (przynajmniej sie starac i jesc tyle jakie ma zapotrzebowanie organizm a nie o sucharku i wodzie) i nie sezonowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
libelula1 Re: walka z celulitem 17.05.10, 14:27 ja uważam, że sport, dieta i pielęgnacja odpowiednimi kosmetkami dają super efekt. Same kosmetyki nie zdziałają cudów. OSobiście łączę te 3 elementy i jestem happy :)) A propo, na jednym z portali (iBeauty) jest teraz konkurs, można wygrać żel antycellulitowy Odpowiedz Link Zgłoś
superbb Re: walka z celulitem 17.05.10, 15:59 oczywiscie ja tez cwicze, zdrowo sie odzywiam i pije duzo wody, ale jestem zmuszona duzo siedziec i jeszcze nie mam cellulity ale widze ze zaraz moze zaczac sie pojawiac... Moze ktos jednak zna ten krem ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwonesik Re: walka z celulitem 26.05.10, 11:06 Ja od miesiąca jeżdżę na rowerku stacjonarnym. Nie jem słodyczy, zaczęłam pić więcej wody, ostatni posiłek do godz. 19.00 Minimalne efekty widać, skóra jest bardziej jędrna, ale celulit jest hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
halev Re: walka z celulitem 25.05.10, 09:31 Rozmawiałam kiedyś na temat kosmetyków antycellulitowych ze znajomą lekarką. Powiedziała, że niektóre specyfiki zawierają związki, które wnikając przez skórę dostają się do krwioobiegu i mogą uszkadzać nerki. Już chyba lepiej mieć cellulit... Odpowiedz Link Zgłoś
w_olg Re: walka z celulitem 27.05.10, 15:58 Z wykształcenia wiem jedno: kremy nie działają. Jest to tylko wspomagacz i stawiałabym go na ostatnim miejscu. Dieta plus sport plus masaze... może coś dadzą. Istniejący już cellulit bardzo trudno zlikwidować. A ta lekarka była napewno lekarką? Związki przenikające do krwioobiegu??? Ciężko jest żeby cokolwiek przeszło przez warstwę rogową naskórka... Odpowiedz Link Zgłoś
miss.mirabelka Re: walka z celulitem 29.05.10, 19:34 Tak naprawdę żaden krem na cellulit jakoś szczególnie nie działa. Strata kasy. Kremy na cellulit to ściema. Odpowiedz Link Zgłoś
krakowskim_targiem Re: walka z celulitem 01.06.10, 00:34 jak uwierzysz, że są skuteczne, to pewnie i efekty będziesz widziała ;) grunt to zmiana nawyków żywieniowych, trochę ruchu, ewentualnie jakieś masaże... kremy są na samiutkim końcu listy skutecznych sposobów walki z cellulitem. Odpowiedz Link Zgłoś
resika [...] 11.06.10, 16:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś