Dodaj do ulubionych

Dzień dziecka

IP: 81.210.102.* 12.02.07, 13:46
Biedne te dzieci, ale też biedni wychowawcy. Myślę, że potrzebny byłby ktoś,
kto potrafiłby czymś zainteresować te dzieci. Wydaje mi się że dobrze byłoby
je popytać czym się interesują, co je ciekawi i pójść w tym kierunku, ale to
nie jest łatwe.
Obserwuj wątek
    • Gość: v Re: Dzień dziecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 14:23
      sęk w tym, że te dzieci się niczym nie interesują.
      • Gość: młoda Re: Dzień dziecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 19:51
        słuszna uwaga!oni intresują się kradzieżami, ćpaniem i żebractwem.Nie lubią
        obowiązków bo po co za 20 zł kieszonkowego tyrać cały miesiąc ogarniając bidul
        jak można na melinie pospać i robić co się chce
    • Gość: dziób Dzień dziecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 19:59
      PAni Goślińska lubi się poszwendać po dworcu z dziećmi bezdomnymi!niewiele
      pomoże ale przecież nie o to chodzi, ważne że artykuł na pierwszą stronę mamy!
      • Gość: gosc Re: Dzień dziecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 23:06
        artykul pobiezny, bez wchodzenia w temat glebiej. padl zarzut o to ze tam sa
        same zakazy i nakazy wobec dzieci. to nie prawda . wiem bo pracowalam tam
        cztery lata. problem jest tak szeroki ze nie da sie o tym napisac w takim
        artykuliku. pelna zlozonosc, wielowatkowosc problemu. prawde mowiac nie bardzo
        wiem jaki byl cel tego artykulu... dokladnie teraz widze ze artykul zostal
        poskladany ze zdan wyrwanych z kontekstu, z tak zwanego "rzutu okiem", w tak
        telegraficznym skrocie ze nie ma to sensu, bo pomija wiele waznych spraw.
        trzeba tam spedzic wiele tygodni czy miesiecy zeby nabrac orientacji w calym
        tym swiecie - instytucji, rodzicow, wreszcie dzieci. ich zaleznosci,
        wspolpracy, lub braku, tym co mozna, da sie lub zupelnie nie. tu mam wrazenie
        ze chodzilo o "przygode" polegajaca na bieganiu z dzieciakami po dworcu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka