Dodaj do ulubionych

Platforma Obywatelska - śląski start kampanii

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.03, 07:54
Wczoraj w Katowicach rozpoczęła kampanię proeuropejską na Ślasku Platforma
Obywatelska - dzisiaj w większości miast regionu można spotkać się z
politykami PO oraz Stowarzyszenia "Młodzi Demokraci" i podyskutowac na temat
wstąpienia Polski do Unii Europejskiej.
Obserwuj wątek
    • Gość: .|.. Platforma Odbywatelska - śliski start kampanii IP: *.echostar.pl 13.05.03, 12:14

ja nie chcę do UE!!!

na pohybel euromaniaków!
      • Gość: settembrini Re: Platforma Odbywatelska - śliski start kampani IP: *.swic.dialup.inetia.pl 13.05.03, 12:55
        to chyba musisz sie na Ukraine przeniesc. i nie chodzi o euromaniactwo,
        wystarczy byc realista. join or die
        • Gość: .|.. Re: Platforma Odbywatelska - śliski start kampani IP: *.echostar.pl 13.05.03, 14:09
          Gość portalu: settembrini napisał(a):

> to chyba musisz sie na Ukraine przeniesc. i nie chodzi o euromaniactwo,
          > wystarczy byc realista. join or die

biedak,
          uwierzyłeś w eurokampanię,

niedługo euromaniacy zaczną twierdzić, że jeśli USA nie wstąpią do UE - to nie
          ma dla USA przyszłości
          • Gość: settembrini Re: Platforma Odbywatelska - śliski start kampani IP: *.swic.dialup.inetia.pl 13.05.03, 14:20
            > biedak,
            > uwierzyłeś w eurokampanię,
            >
            > niedługo euromaniacy zaczną twierdzić, że jeśli USA nie wstąpią do UE - to
            nie
            > ma dla USA przyszłości

biedak, uwierzyles giertychowi. w moim przypadku nie chodzi o wiare, ale o
            rozpatrywanie za i przeciw. jedynym zagrozeniem dla nas moze byc
            nieprzestrzeganie zasady niedyskryminacji, jednak lamanie tej zasady nie bedzie
            wynikalo z zachowan przecietnych Niemcow, Francuzow czy Grekow, ale z faktu, ze
            nasza infrastruktura jest w zalazku, a dostep do kredytu dla polskiego
            przedsiebiorcy i np. przedsiebiorcy wloskiego jest nieporownywalny (na
            zdecydowana korzysc dla Wlochow). Lepsze jest jednak to wyzwanie niz dolaczenie
            do ZBIR'ów
            • Gość: rety Re: Platforma Odbywatelska - śliski start kampani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.03, 17:05
              Niestety nikt tego nie mówi głośno ale Liga KŁAMIE - a Giertych się tylko
              śmieje z tych którzy mu wierzą. Sam jest nieźle ustawiony, wiec ma normalnych
              ludzi w dupie i olewa w gruncie rzeczy sprawe (ciekawe dlaczego nie mówi np. o
              rozwiązywaniu problemu bezrobocia) bo dla niego liczy się tylko wzrost
              poparcia odzwierciedlany w sondażach.
      • builder Re: Platforma Odbywatelska - śliski start kampani 13.05.03, 17:28
        Gość portalu: .|.. napisał(a):

>
        > ja nie chcę do UE!!!
        >
        > na pohybel euromaniaków!

-to znaczy, ze nie ma o czym z toba dyskutowac!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka