Gość: Informatyk IP: 83.238.172.* 10.05.07, 17:26 I znów zwalają winę na informatyka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joanna jak zwykle beznadziejnie i tendencyjnie pismaki IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.07, 20:41 mam pytanie? czy Wyborcza ma jakis plan, zeby do konca ubic MTK? nie znalazlam ANI JEDNEJ poytywnej informacji o tym, co w MTK sie dzieje, ANI JEDNEJ pozytywnej informacji o planach MTK albo o ich wspolpracy z innymi. Tylko o tym jak to jest zel, jak czegos nie dociagneli, jak im cos nie wyszlo. zaczynam wierzyc w jaks teorie spiskowa, a moze autor tekstu jest z Sosnowca i kicha go boli, ze w Katowicach i tak bedziemy miec lepsze tragi niz u nich. czy Wyborcza pisala np o tym: www.mtp.pl/news/pl/30202 nie. bo po co. za duzo wysilku zeby sie dowiedziec, przeczytac. lepiej najechac na kogos - to nigdy nie wymagalo wysilku, a dziennikarze katowickiego dodatku ostatnio sie nie popisuja rzetelnoscia, dobra wola i checie do sprawdzenia, napisania, poinformowania. sa tendencyjni. nigdy nie przypuszczalam ze ja napisze takie slowa o gazecie i dziennikarzach, ktorych zawsze bronilam. chyba jednak nie warto. przyszedl czas na przyznanie racji tym, ktorzy pisali Wybiórcza zamiast Wyborcza. kogo oni kurcze tam zatrudniaja? jakas lapanke robia czy co!?! Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Uszok niech patronuje nic-nie-robienie dalej !!! 10.05.07, 22:05 Uszok niech patronuje nic-nie-robienie dalej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekspert MTK musza upaść IP: 81.210.25.* 11.05.07, 13:02 Informacja o umowie z MTP to prawdziwy NEWS. Ma Pani racje. Tylko czysto formalny. Niczego nie zmieni. MTK nie istnieją - juz ich nie ma. Nawet informatyka w pracy nie ma :). To numer. Targi zatrudniaja firme do obslugi medialnej, a same nie potrfią obsłużyć strony w internecie. MTK nie sa w stanie zorganizowac zadnej imprezy targowej. Moga tylko zamieszczac komunikaty prasowe. PRZYKRE ale prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: Premier zniknie gdy informatyk będzie w pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 12:40 Dawno nie widziałem tak debilnego tytułu artykułu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joł niech obaj znikną ale z Polski IP: 213.227.87.* 11.05.07, 12:53 premier i nasz prezio, to byłaby Canada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informatyk2 Re: niech obaj znikną ale z Polski IP: *.chello.pl 11.05.07, 16:49 Jestem informatykiem. Gdzie mam się zglosić by premier zniknął. Zrzekam się wynagrodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanin Re: Premier zniknie gdy informatyk będzie w pracy IP: *.telpol.net.pl 11.05.07, 21:20 strona MTK to kpina - umieścili na niej partonaty których nie mają! kolejne do usuniecia to: UFI, Engineering & Mining Journal, Gornaya Promyshlennost, Mine Surveying and Subsurface Use, Mining Journal - wszystkimi tymi logami firma MTK posługuje się bezprawnie i bez zgody właścicieli Odpowiedz Link Zgłoś