Dodaj do ulubionych

Premier zniknie gdy informatyk będzie w pracy

IP: 83.238.172.* 10.05.07, 17:26
I znów zwalają winę na informatyka
Obserwuj wątek
    • Gość: Joanna jak zwykle beznadziejnie i tendencyjnie pismaki IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.07, 20:41
      mam pytanie? czy Wyborcza ma jakis plan, zeby do konca ubic MTK? nie znalazlam
      ANI JEDNEJ poytywnej informacji o tym, co w MTK sie dzieje, ANI JEDNEJ
      pozytywnej informacji o planach MTK albo o ich wspolpracy z innymi. Tylko o tym
      jak to jest zel, jak czegos nie dociagneli, jak im cos nie wyszlo. zaczynam
      wierzyc w jaks teorie spiskowa, a moze autor tekstu jest z Sosnowca i kicha go
      boli, ze w Katowicach i tak bedziemy miec lepsze tragi niz u nich.

czy Wyborcza pisala np o tym:
      www.mtp.pl/news/pl/30202
      nie. bo po co. za duzo wysilku zeby sie dowiedziec, przeczytac. lepiej najechac
      na kogos - to nigdy nie wymagalo wysilku, a dziennikarze katowickiego dodatku
      ostatnio sie nie popisuja rzetelnoscia, dobra wola i checie do sprawdzenia,
      napisania, poinformowania. sa tendencyjni.

nigdy nie przypuszczalam ze ja napisze takie slowa o gazecie i dziennikarzach,
      ktorych zawsze bronilam. chyba jednak nie warto. przyszedl czas na przyznanie
      racji tym, ktorzy pisali Wybiórcza zamiast Wyborcza. kogo oni kurcze tam
      zatrudniaja? jakas lapanke robia czy co!?!
      • anna-dark Uszok niech patronuje nic-nie-robienie dalej !!! 10.05.07, 22:05
        Uszok niech patronuje nic-nie-robienie dalej !!!

• Gość: ekspert MTK musza upaść IP: 81.210.25.* 11.05.07, 13:02
        Informacja o umowie z MTP to prawdziwy NEWS. Ma Pani racje. Tylko czysto
        formalny. Niczego nie zmieni. MTK nie istnieją - juz ich nie ma. Nawet
        informatyka w pracy nie ma :). To numer. Targi zatrudniaja firme do obslugi
        medialnej, a same nie potrfią obsłużyć strony w internecie.
        MTK nie sa w stanie zorganizowac zadnej imprezy targowej. Moga tylko zamieszczac
        komunikaty prasowe.
        PRZYKRE ale prawdziwe
    • Gość: guest Re: Premier zniknie gdy informatyk będzie w pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 12:40
      Dawno nie widziałem tak debilnego tytułu artykułu
    • Gość: joł niech obaj znikną ale z Polski IP: 213.227.87.* 11.05.07, 12:53
      premier i nasz prezio, to byłaby Canada
      • Gość: informatyk2 Re: niech obaj znikną ale z Polski IP: *.chello.pl 11.05.07, 16:49
        Jestem informatykiem.
        Gdzie mam się zglosić by premier zniknął.
        Zrzekam się wynagrodzenia
    • Gość: katowiczanin Re: Premier zniknie gdy informatyk będzie w pracy IP: *.telpol.net.pl 11.05.07, 21:20
      strona MTK to kpina - umieścili na niej partonaty których nie mają! kolejne do usuniecia to: UFI, Engineering & Mining Journal, Gornaya Promyshlennost, Mine Surveying and Subsurface Use, Mining Journal - wszystkimi tymi logami firma MTK posługuje się bezprawnie i bez zgody właścicieli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka