Dodaj do ulubionych

teknica festival

04.06.03, 19:55
osobiscie nie jestem najwiekszym fanem muzyki technicznej (acz niektore nurty
lubie), ale faktem jest, ze Katowice staja sie miejscem najwiekszych imprez z
muzyka elektro w Polsce. Co myslicie o mainstreamowym dzis nurcie
clubbingowym?
wiecej info o teknice na www.teknica.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: kaka Re: teknica festival IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.03, 21:17
      Bardzo dobrze dla Katowic !
      • Gość: settembrini Re: teknica festival IP: *.swic.dialup.inetia.pl 04.06.03, 21:22
        tym bardziej, ze nasza miejska architektura post industrialna w srodmiesciu
        pasuje do pumpin techno eheheheh
        a o modzie clubbingowej mam srednie mniemanie... ale moze w miare rozwoju watku
        przyjdzie sie tym podzielic
        • Gość: GOSC Re: teknica festival IP: *.rednet.com.pl 04.06.03, 21:24
          czy wyscie sie chopcy niy ozarli , przeca KAttowitz to dziura, nic sie niy
          dzieje, niy mo ciekowych miejsc.....
          • Gość: settembrini Re: teknica festival IP: *.swic.dialup.inetia.pl 04.06.03, 21:32
            ahhahahah, faktem jest, ze katowice to nie nowy jork ani londyn, ale robic jest
            co. zajrzyj na www.ultramaryna.pl albo poczytaj w wersji drukowanej city
            magazine. narzekanie na nude jest domena...
            ja nie narzekam na nude i tak mam mozliwsc odwiedzic co 4 impreske, na ktorej
            chcialbym byc
            • Gość: GOSC Re: teknica festival IP: *.rednet.com.pl 04.06.03, 21:57
              jo niy musza nic niy czytoc, wiym co robic, to wosze slowa co som nudne i niy
              mo co robic(niy doslownie) , a co londyn niy jes i inkszec to wiadomo, niy
              chca rozmywoc watku, Pyrsk!
    • naphta Re: teknica festival 05.06.03, 15:20
      settembrini napisał:

> wiecej info o teknice na www.teknica.pl

Fajna rzecz. Ale nie bardzo sobie mogę wyobrazić jak fizycznie można znieść
      zabawę od 17 do 12 dnia następnego. Pewnie potem jakaś mała reanimacja na
      OIOMie, plus dwa tygodnie rekonwalescencji (kroplówka, te sprawy). Ja po pół
      godzinie lekkiego truchtu ledwie żyję :-) Ale widocznie młodzież dziś silna i
      zdrowa.
      • Gość: GOSC Re: teknica festival IP: *.um.katowice.pl 06.06.03, 09:09
        Pyrsk!
        Niy lubia takich rzeczy i mie to niy interesuje, ala z tygo co sliszou
        wiekszosc uczestnikow takiygo czygos zazywa narkotyki- moza to jes
        wytlumoczenie czymu mogom tak dugo wykonywoc te gupie ruchy i gwizdoc jak
        syndzia na platzu buahaahahahahaha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka