Dodaj do ulubionych

Apartamentowce z widokiem na dom Adam Małysza

08.06.07, 18:04
no ja bych cia ale dzionki slipic sie na naszego adasia
to mi atrakcja ...
Obserwuj wątek
    • wislok1 Trochę Adaś przesadza 08.06.07, 18:10
      Jeśli teraz ma taki tłum "gości", to niewiele się mu zmieni.
      Wisła to taka dziura, że NIGDZIE nie będzie anonimowy
      • tetlian Re: Trochę Adaś przesadza 08.06.07, 18:33
        Taki widok, to rzadki widok :)
        • news21 Re: Trochę Adaś przesadza 08.06.07, 19:52
          Trochę go zamęczają,np. te dzwonki do drzwi o 6 rano, żeby się z nim
          sfotografować No, ale to dlatego, że go lubią. Ja bym się na jego miejscu nie
          wyprowadzała.
          • Gość: wooqie Re: Trochę Adaś przesadza IP: *.in-addr.btopenworld.com 28.06.07, 11:39
            Wiesz moze by ci sie przez tydzien albo dwa ta "slawa" podobala, pozniej
            odgrodzilabys sie ostrokolem :> ludzie przegniaja. Dajcie czlowiekowi odpoczac i
            normalnie zyc. Pielgrzymki bedziecie sobie uzadzac pozniej tak za
            80lat...czlowiek chce normalnie zyc i miec odrobine prywatnosci...
      • Gość: uznam4 Re: Trochę Adaś przesadza IP: *.fn.pl 26.06.07, 15:57
        Powinni się opamiętać i choć Pana Małysza kochają , pozwolić mu normalnie żyć.
        Myślę, że takim ludziom, co utrudniają życie Panu Adamowi...dzwoniąc do drzwi,
        prosząc o autograf czy foto naprawdę brakuje kultury.
      • husyta Oj, Wiślok, Adaś nie przesadza 26.06.07, 23:14
        wislok1 napisał:

> Jeśli teraz ma taki tłum "gości", to niewiele się mu zmieni.
        > Wisła to taka dziura, że NIGDZIE nie będzie anonimowy

Oj, Wiślok, Wiślok, szpatnie na swojóm dziedzine dziura rzóndzić.

Każdy kto ma kapke piniendzy chce w tej dziurze mieć działke i dóm.

A gdyby ci ludzie przez płot zaglóndali i wołali jak na psa Burka, to byś isto
        po policje dzwónił.
        Straż Miejsko powinna tam dyżurowac i pilnowac, aby Adam mioł spokój.
    • Gość: elmo Re: Apartamentowce z widokiem na dom Adam Małysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 20:50
      panowie z firmy budus (która swoja drogą słynie z tego że swoim dostawcom
      materiałów nie płaci na czas i nikt nie chce sprzedać im na termin) zapomnieli
      powiedzieć, że połowa mieszkań w tym "apartamentowcu" został odana
      wierzycielom, którzy każdemu to sprzdadzą by odzyskać forsę

a swoją drogą dziwie się ludziom, którzy to kupują bo Adam mieszka za płotem
      • Gość: Piter Re: Apartamentowce z widokiem na dom Adam Małysza IP: *.opera-mini.net 08.06.07, 21:01
        A może to nie o Adama chodzi. Może chcą podglądać Izę?
    • Gość: werwer Apartamentowce z widokiem na dom Adam Małysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 21:37
      fajne zdjęcia stewardesy z LOTu jak sie nago opala nad wisłą w warzszawie :D
      rapidshare.com/files/34975980/ala_stewardesa.zip
    • Gość: Usia Apartamentowce z widokiem na dom Adam Małysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 22:13
      Adas sprzedaj tę działke jeszcze większemucwaniakowi co tam postawi np tartak i
      cwaniaczki co kupiły te mieszkania będą mieć przechlapane :)
      • lukask73 dom, apartamentowiec, tartak... 26.06.07, 14:04
        > Adas sprzedaj tę działke jeszcze większemucwaniakowi co tam postawi np tartak

Straszna Azja w tej Wiśle. To tam można wybudować cementownię obok Urzędu
        Miasta?
    • Gość: katowiczanka Re: Apartamentowce z widokiem na dom Adam Małysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 22:35
      Żałuję pana Adama. Radziłabyn się wyprowadzić choć wiem że to trudno się rozstać i tak jak radzi mój przsedmówca wybudować tartak wtedy by mieli za swoje.
    • Gość: jo Re: Apartamentowce z widokiem na dom Adam Małysza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.07, 02:22
      Niech Adam postawi kiosk z pamiątkami przed domem i zatrudni sprzedawcę, który
      oprócz tego, że będzie sprzedawał widokówki z autografami dopilnuje, żeby nikt
      obcy nie zawracał d.... Małyszom.
    • sonda.kosmiczna Polak potrafi Polakowi 09.06.07, 07:56
      umilić życie że hej
      • Gość: Arek Adam nie jest małpą w zoo IP: *.netia.com.pl 09.06.07, 16:37
        Jak czytam powyższe opinię widzę jak mało jest w nas współczucia dla
        bliźniego.Adam Małysz jest człowiekiem,a nie atrakcją turystyczną.Wcale mu się
        nie dziwnie,że się wyprowadza.Dom powinien być azylem,oazą spokoju.Jak mówią
        Anglicy My home my Castel.
        • lukask73 My home my Castel 26.06.07, 14:01
          A dokładnie, to Castel Gandolfo.
          • Gość: hrb Uszaszowski Dokladnie... IP: *.VIC.netspace.net.au 27.06.07, 07:01
            TO TY JESTES burak pastewny.
      • Gość: hrb Uszaszowski To wszystko z nadmiaru 'milosci'.... IP: *.VIC.netspace.net.au 27.06.07, 06:54
        Nie ma drugiego tak po..ego narodu jak Polacy, ZWYKLE CHAMY PSZENNO-
        BURACZANE,wiesniaki z mentalnoscia chlopa panszczyznianego.
    • Gość: Vero92 Apartamentowce z widokiem na dom Adam Małysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 09:23
      ANo to bez sensu. Jak tak nie chcą zeby się wyprowadzał chodzi mi o
      burmiastrza to po co zgodzil sie aby budowano tam te apartamentowce! Ludzie..
      on też chce mieć spokój. Wszyscy robią tam sonie na szkodę i kosztem Małysza.
    • Gość: wiesiek małysz srałysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 10:15
      • Gość: hrb Uszaszowski Wiesiek,... IP: *.VIC.netspace.net.au 27.06.07, 06:58
        Takie gowno jak ty , tylko sie gownem interesuje i o gownach mysli.
    • Gość: Jarek z Marek Re: Apartamentowce z widokiem na dom Adam Małysza IP: *.tvk.torun.pl 26.06.07, 10:50
      Matysz skończył się na Kill'em All. Reszta to komercha.
      • Gość: fanadama Re: Apartamentowce z widokiem na dom Adam Małysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 12:17
        Devoloperskie chamy robią interes na widoku na pana Adama Małysza! Powinni ich
        zamknąć! Pan Adam jest dobrem narodowym, kocham Go, nie było i nie będzie
        takiego sportowca. Kiedyś się cieszyłem z Jego zwycięstw jak dzika norka, teraz
        płaczę ze wzruszenia, bo przekroczył nieprzekraczalną granicę, a jak w następnym
        sezonie będzie jeszcze wygrywał, to nie wiem czy moje serce to wytrzyma, a jak
        zdobędzie złoto olimpijskie, to pójdę do Częstochowy na piechotę, choć wierzę w
        mało rzeczy (między innymi w Pana Adama oczywiście!)
        • binki Re: Apartamentowce z widokiem na dom Adam Małysza 26.06.07, 12:39
          wstydźcie się, Polacy ! z Waszej podłej zawiści, z nienawiści do tego co lepsze
          od Was i ze zwykłej głupoty - potraficie usr.. wszystko, co ma jakąkolwiek
          wartość. Nie raz tak bywało - i jak widać, ciągle to trwa. Pan Adam jest
          skromnym, spokojnym człowiekiem, obdarzonym niezwykłym talentem i siłą woli -
          jego sukcesy przyniosły wiele radości, żeby nie powiedzieć euforii -
          zakompleksionym Polaczkom, którzy podnieśli swoje ego za jego przyczyną, bo
          sami tego nie potrafią. Czy to aż tak wielki wysiłek, żeby chronić Adama
          jako "dobro narodowe" ??? Chociaż Adam, w swojej skromności tego się przecież
          nie domaga... Ale przecież ma prawo, jak każdy człowiek, do swej prywatności. A
          czy lokalne "władze" nie mogły tego dojrzeć ???
          • Gość: eds Re: Apartamentowce z widokiem na dom Adam Małysza IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 26.06.07, 21:21
            Czy ja jestem "nienormalny" jeżeli traktuję tzw."gwiazdy" jak zwykłych ludzi?
            Czy to sportowiec ,mistrz świata czy inny interesuje mnie tylko na zawodac,
            aktor interesuje mnie tylko w filmie czy teatrze a poza tym wcale....
            • Gość: hrb Uszaszowski Kazdy prawdziwy Polak ci powie , ze jestes ... IP: *.VIC.netspace.net.au 27.06.07, 07:08
              zboczony.ZAWISC JEST SILA ZYWOTNIA NARODU POLSKIEGO.
          • Gość: Andi Re: Apartamentowce z widokiem na dom Adam Małysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 09:11
            Prawda.Inny dawno wyprowadziłby się z kraju,zamieszkał choćby w Monako,jak
            Kubica...ale Adam czuje się Polakiem i chciałby żyć w miarę normalnie w
            Polsce.Szczerze mu współczuję,od latdaje nam możliwość przeżywania wspaniałych
            sportowych emocji,więc chyba zasłużył na jakąć ochronę swojej prywatności.Jeśli
            się wyprowadzi,to będzie wielka kompromitacja dla Wisły
    • larson41 Apartamentowce z widokiem na dom Adam Małysza 27.06.07, 11:05
      Niech panstwo malyszowie wynajmuja pokoje w swoim domu, fani i turysci napewno
      beda chcieli tam mieszkac
      • Gość: spokojny sąsiad Re: Apartamentowce z widokiem na dom Adam Małysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 13:27
        To jest problem wielu ludzi ,nie tylko o znanych nazwiskach.Dam inny przykład :
        w cichej spokojnej okolicy domków jednorodzinnych nagle jeden z właścicieli
        domku otwiera mały sklepik w garażu ,po roku z małego sklepiku robi się
        pijalnia piwa i innych trunków -oczywiście najazd różnych ludzi z dalszych
        okolic i szum w okolicy do póżnych nocy.Czy sąsiedzi mają być zadowoleni.Ale
        właściciel młody człowiek uważa ,że mu wolno.A że zakłoca spokój okolicznym
        sąsiadom to go nie obchodzi.Dzisiaj wszystko wszystkim wolno.
    • Gość: ola Re: BUDUS IP: *.elsat.net.pl 27.06.07, 21:52
      Najgorszy deweloper w Polsce!!!! Buduje długo,tanim kosztem, niedbale, ale kase
      bierze za to olbrzymia.
    • dorotahgw dzisiaj własny na ulicy Bukowej.????? 27.06.07, 21:57
      chyba ...przy ulicy Bukowej. Ale cóż, jaki pan(gazeta ...) taki kram.
    • Gość: Retro A mój wujek ma widok na Wałęsę :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 13:11
      Choć to zwykły wieżowiec..
    • Gość: Lola Re: Apartamentowce z widokiem na dom Adam Małysza IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.08, 19:12
      Ja mam właśnie taki apartamencik.
    • Gość: iwcia Re: Apartamentowce z widokiem na dom Adam Małysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 16:13
      uwazam ze wladze wisly zle zrobily dopuszczajac do wybudowania tych
      apartamentowcow w sasiedztwie adama,moze ktos dostal w lape?i moze
      duzo?a przeciez mozna bylo tam wybudowac domki.mam jednak nadzieje
      ze nasz adam nie wyprowadzi sie z tak pieknego miejsca,bo to jego
      rodzinna wisla.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka