mintaj4 08.06.07, 18:04 no ja bych cia ale dzionki slipic sie na naszego adasia to mi atrakcja ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wislok1 Trochę Adaś przesadza 08.06.07, 18:10 Jeśli teraz ma taki tłum "gości", to niewiele się mu zmieni. Wisła to taka dziura, że NIGDZIE nie będzie anonimowy Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Trochę Adaś przesadza 08.06.07, 18:33 Taki widok, to rzadki widok :) Odpowiedz Link Zgłoś
news21 Re: Trochę Adaś przesadza 08.06.07, 19:52 Trochę go zamęczają,np. te dzwonki do drzwi o 6 rano, żeby się z nim sfotografować No, ale to dlatego, że go lubią. Ja bym się na jego miejscu nie wyprowadzała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wooqie Re: Trochę Adaś przesadza IP: *.in-addr.btopenworld.com 28.06.07, 11:39 Wiesz moze by ci sie przez tydzien albo dwa ta "slawa" podobala, pozniej odgrodzilabys sie ostrokolem :> ludzie przegniaja. Dajcie czlowiekowi odpoczac i normalnie zyc. Pielgrzymki bedziecie sobie uzadzac pozniej tak za 80lat...czlowiek chce normalnie zyc i miec odrobine prywatnosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uznam4 Re: Trochę Adaś przesadza IP: *.fn.pl 26.06.07, 15:57 Powinni się opamiętać i choć Pana Małysza kochają , pozwolić mu normalnie żyć. Myślę, że takim ludziom, co utrudniają życie Panu Adamowi...dzwoniąc do drzwi, prosząc o autograf czy foto naprawdę brakuje kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
husyta Oj, Wiślok, Adaś nie przesadza 26.06.07, 23:14 wislok1 napisał: > Jeśli teraz ma taki tłum "gości", to niewiele się mu zmieni. > Wisła to taka dziura, że NIGDZIE nie będzie anonimowy Oj, Wiślok, Wiślok, szpatnie na swojóm dziedzine dziura rzóndzić. Każdy kto ma kapke piniendzy chce w tej dziurze mieć działke i dóm. A gdyby ci ludzie przez płot zaglóndali i wołali jak na psa Burka, to byś isto po policje dzwónił. Straż Miejsko powinna tam dyżurowac i pilnowac, aby Adam mioł spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmo Re: Apartamentowce z widokiem na dom Adam Małysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 20:50 panowie z firmy budus (która swoja drogą słynie z tego że swoim dostawcom materiałów nie płaci na czas i nikt nie chce sprzedać im na termin) zapomnieli powiedzieć, że połowa mieszkań w tym "apartamentowcu" został odana wierzycielom, którzy każdemu to sprzdadzą by odzyskać forsę a swoją drogą dziwie się ludziom, którzy to kupują bo Adam mieszka za płotem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Apartamentowce z widokiem na dom Adam Małysza IP: *.opera-mini.net 08.06.07, 21:01 A może to nie o Adama chodzi. Może chcą podglądać Izę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werwer Apartamentowce z widokiem na dom Adam Małysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 21:37 fajne zdjęcia stewardesy z LOTu jak sie nago opala nad wisłą w warzszawie :D rapidshare.com/files/34975980/ala_stewardesa.zip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Usia Apartamentowce z widokiem na dom Adam Małysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 22:13 Adas sprzedaj tę działke jeszcze większemucwaniakowi co tam postawi np tartak i cwaniaczki co kupiły te mieszkania będą mieć przechlapane :) Odpowiedz Link Zgłoś
lukask73 dom, apartamentowiec, tartak... 26.06.07, 14:04 > Adas sprzedaj tę działke jeszcze większemucwaniakowi co tam postawi np tartak Straszna Azja w tej Wiśle. To tam można wybudować cementownię obok Urzędu Miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanka Re: Apartamentowce z widokiem na dom Adam Małysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 22:35 Żałuję pana Adama. Radziłabyn się wyprowadzić choć wiem że to trudno się rozstać i tak jak radzi mój przsedmówca wybudować tartak wtedy by mieli za swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Apartamentowce z widokiem na dom Adam Małysza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.07, 02:22 Niech Adam postawi kiosk z pamiątkami przed domem i zatrudni sprzedawcę, który oprócz tego, że będzie sprzedawał widokówki z autografami dopilnuje, żeby nikt obcy nie zawracał d.... Małyszom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Adam nie jest małpą w zoo IP: *.netia.com.pl 09.06.07, 16:37 Jak czytam powyższe opinię widzę jak mało jest w nas współczucia dla bliźniego.Adam Małysz jest człowiekiem,a nie atrakcją turystyczną.Wcale mu się nie dziwnie,że się wyprowadza.Dom powinien być azylem,oazą spokoju.Jak mówią Anglicy My home my Castel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Dokladnie... IP: *.VIC.netspace.net.au 27.06.07, 07:01 TO TY JESTES burak pastewny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski To wszystko z nadmiaru 'milosci'.... IP: *.VIC.netspace.net.au 27.06.07, 06:54 Nie ma drugiego tak po..ego narodu jak Polacy, ZWYKLE CHAMY PSZENNO- BURACZANE,wiesniaki z mentalnoscia chlopa panszczyznianego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vero92 Apartamentowce z widokiem na dom Adam Małysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 09:23 ANo to bez sensu. Jak tak nie chcą zeby się wyprowadzał chodzi mi o burmiastrza to po co zgodzil sie aby budowano tam te apartamentowce! Ludzie.. on też chce mieć spokój. Wszyscy robią tam sonie na szkodę i kosztem Małysza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Wiesiek,... IP: *.VIC.netspace.net.au 27.06.07, 06:58 Takie gowno jak ty , tylko sie gownem interesuje i o gownach mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek z Marek Re: Apartamentowce z widokiem na dom Adam Małysza IP: *.tvk.torun.pl 26.06.07, 10:50 Matysz skończył się na Kill'em All. Reszta to komercha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanadama Re: Apartamentowce z widokiem na dom Adam Małysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 12:17 Devoloperskie chamy robią interes na widoku na pana Adama Małysza! Powinni ich zamknąć! Pan Adam jest dobrem narodowym, kocham Go, nie było i nie będzie takiego sportowca. Kiedyś się cieszyłem z Jego zwycięstw jak dzika norka, teraz płaczę ze wzruszenia, bo przekroczył nieprzekraczalną granicę, a jak w następnym sezonie będzie jeszcze wygrywał, to nie wiem czy moje serce to wytrzyma, a jak zdobędzie złoto olimpijskie, to pójdę do Częstochowy na piechotę, choć wierzę w mało rzeczy (między innymi w Pana Adama oczywiście!) Odpowiedz Link Zgłoś
binki Re: Apartamentowce z widokiem na dom Adam Małysza 26.06.07, 12:39 wstydźcie się, Polacy ! z Waszej podłej zawiści, z nienawiści do tego co lepsze od Was i ze zwykłej głupoty - potraficie usr.. wszystko, co ma jakąkolwiek wartość. Nie raz tak bywało - i jak widać, ciągle to trwa. Pan Adam jest skromnym, spokojnym człowiekiem, obdarzonym niezwykłym talentem i siłą woli - jego sukcesy przyniosły wiele radości, żeby nie powiedzieć euforii - zakompleksionym Polaczkom, którzy podnieśli swoje ego za jego przyczyną, bo sami tego nie potrafią. Czy to aż tak wielki wysiłek, żeby chronić Adama jako "dobro narodowe" ??? Chociaż Adam, w swojej skromności tego się przecież nie domaga... Ale przecież ma prawo, jak każdy człowiek, do swej prywatności. A czy lokalne "władze" nie mogły tego dojrzeć ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eds Re: Apartamentowce z widokiem na dom Adam Małysza IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 26.06.07, 21:21 Czy ja jestem "nienormalny" jeżeli traktuję tzw."gwiazdy" jak zwykłych ludzi? Czy to sportowiec ,mistrz świata czy inny interesuje mnie tylko na zawodac, aktor interesuje mnie tylko w filmie czy teatrze a poza tym wcale.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Kazdy prawdziwy Polak ci powie , ze jestes ... IP: *.VIC.netspace.net.au 27.06.07, 07:08 zboczony.ZAWISC JEST SILA ZYWOTNIA NARODU POLSKIEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andi Re: Apartamentowce z widokiem na dom Adam Małysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 09:11 Prawda.Inny dawno wyprowadziłby się z kraju,zamieszkał choćby w Monako,jak Kubica...ale Adam czuje się Polakiem i chciałby żyć w miarę normalnie w Polsce.Szczerze mu współczuję,od latdaje nam możliwość przeżywania wspaniałych sportowych emocji,więc chyba zasłużył na jakąć ochronę swojej prywatności.Jeśli się wyprowadzi,to będzie wielka kompromitacja dla Wisły Odpowiedz Link Zgłoś
larson41 Apartamentowce z widokiem na dom Adam Małysza 27.06.07, 11:05 Niech panstwo malyszowie wynajmuja pokoje w swoim domu, fani i turysci napewno beda chcieli tam mieszkac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojny sąsiad Re: Apartamentowce z widokiem na dom Adam Małysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 13:27 To jest problem wielu ludzi ,nie tylko o znanych nazwiskach.Dam inny przykład : w cichej spokojnej okolicy domków jednorodzinnych nagle jeden z właścicieli domku otwiera mały sklepik w garażu ,po roku z małego sklepiku robi się pijalnia piwa i innych trunków -oczywiście najazd różnych ludzi z dalszych okolic i szum w okolicy do póżnych nocy.Czy sąsiedzi mają być zadowoleni.Ale właściciel młody człowiek uważa ,że mu wolno.A że zakłoca spokój okolicznym sąsiadom to go nie obchodzi.Dzisiaj wszystko wszystkim wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: BUDUS IP: *.elsat.net.pl 27.06.07, 21:52 Najgorszy deweloper w Polsce!!!! Buduje długo,tanim kosztem, niedbale, ale kase bierze za to olbrzymia. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotahgw dzisiaj własny na ulicy Bukowej.????? 27.06.07, 21:57 chyba ...przy ulicy Bukowej. Ale cóż, jaki pan(gazeta ...) taki kram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Retro A mój wujek ma widok na Wałęsę :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 13:11 Choć to zwykły wieżowiec.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: Apartamentowce z widokiem na dom Adam Małysza IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.08, 19:12 Ja mam właśnie taki apartamencik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwcia Re: Apartamentowce z widokiem na dom Adam Małysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 16:13 uwazam ze wladze wisly zle zrobily dopuszczajac do wybudowania tych apartamentowcow w sasiedztwie adama,moze ktos dostal w lape?i moze duzo?a przeciez mozna bylo tam wybudowac domki.mam jednak nadzieje ze nasz adam nie wyprowadzi sie z tak pieknego miejsca,bo to jego rodzinna wisla. Odpowiedz Link Zgłoś