Gość: qwert IP: *.sti.net.pl 06.07.07, 00:42 gdzie mogę dostać taki breloczek????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szopen Re: Przecież prowadzę! - modni trzeźwi kierowcy IP: *.crowley.pl 06.07.07, 07:18 Na pewno TVP3 w Katowicach ma taki breloczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy87 Re: Przecież prowadzę! - modni trzeźwi kierowcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 07:30 ja dostalem taki bryloczek w urzędzie miasta, przy odbieraniu prawa jazdy, napewno jesli poprosisz to tez taki dostaniesz w wydziale komunikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Przecież prowadzę! - modni trzeźwi kierowcy IP: *.domainunused.net 06.07.07, 07:56 w kazdej knajpie i monopolowym :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lego Trzeźwo patrząc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 18:51 Na trzeźwo się nie da. W mieście same remonty, zwężenia dróg i korki. Tylko święty by wytrzymał (oczywiście żartuję) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc123 Przecież prowadzę! - modni trzeźwi kierowcy IP: *.smgr.pl 19.07.07, 18:28 słyszałem, ze powstała już strona internetowa tej akcji jednak nie mogę jej odzszukac może ktoś zna adres??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Przecież prowadzę! - modni trzeźwi kierowcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 21:53 dziś zatrzymałam pijana babe,zabrałam kluczyki, przyjechała policja! bez balonka, choc wiedzieli jaka jest sytuaja! Policja porazka a jeszcze musze isc złozyć zeznania! Odpowiedz Link Zgłoś