oxy_gen_86 07.12.06, 15:41 Mozecie polecic cos wyprobowanego i dobrego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doxa07 Re: Krem na zime do cery tlustej 07.12.06, 16:52 Krem hydrophasa Lerge lub riche firmy La roche. Stosuje od roku i nie zamierzam zmieniać, podobny krem ma Avena (nie pamiętam teraz nazwy), niestety kosmetyki z tych serii sa kosmetykami aptecznymi i nie w każdej aptece można je dostać. Ja musiałam zacząć zamawiac przez interenet, wybrałam aptekę www.darzdrowia.pl jak na razie jest ok., towar zawsze jest dostępny, przesyłki docierają i ceny są ok. Odpowiedz Link Zgłoś
jo-asiunka Re: Krem na zime do cery tlustej 07.12.06, 17:08 Avene Clean AC - poleciła mi go na zime dermatolog. D otej pory stosowałam go raczej na noc, gdy akurat nie nakładałam differinu. Kupiłam też z tej firmy nawilżajacy do skóry normalnej i mieszanej - legere coś tam i dopóki nei ma mrozu stosuję ten - obydwa są gienialne do mojej cery. Ostatnio też pojawił się krem myjący Clean AC - może ktoś używał i może ocenić? Z żelu cleanace byłam bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś