ballest 18.06.03, 23:17 Zaznaczam, ze Gmina Rudziniec w dniu 21.09.2003 upamietnila nieruchomosc 23/19 w PLAWNIOWICACH (byl najwyzszy czas)imieniem rodu Ballestremow !!! Bardzo wielkie Dzieki dla dr. R.Barcza i Rady Gminnej !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
builder [...] 18.06.03, 23:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: & & & & #35 35 35 8226; BALLESTREMOWIE 18.06.03, 23:26 Na takie posty nie odpowiadam! Odpowiedz Link Zgłoś
builder [...] 18.06.03, 23:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest MRW a temat ? Walom Tynki ;.-)' 18.06.03, 23:37 Builder niy wiym uo co chodzi, ale do Ciebie jeszcze nigdy nic nie skreslilem PO CO ??? Uobejrzi czy to uo dy mnie Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: MRW a temat ? Walom Tynki ;.-)' 18.06.03, 23:45 ballest napisał: > Builder niy wiym uo co chodzi, ale do Ciebie jeszcze nigdy nic nie skreslilem > > PO CO ??? > > Uobejrzi czy to uo dy mnie -lod ciebie!, jak tylko serwis lotwozom to ci zacytuja.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: MRW a temat ? Walom Tynki ;.-)' IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.06.03, 09:35 mitglied.lycos.de/hanyshans/Platzballestremow.jpg pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Do ballesta !!!!!!!! 19.06.03, 10:12 builder napisał: > ballest napisał: > > > Builder niy wiym uo co chodzi, ale do Ciebie jeszcze nigdy nic nie > skreslilem > > > > PO CO ??? > > > > Uobejrzi czy to uo dy mnie > > -lod ciebie!, jak tylko serwis lotwozom to ci zacytuja.. --------------------------------------------------------------------- -no to mosz i ni godej, ze to jo!!!!: Witaj! Pewna osóbka odwiedzaj?ca nasz? stron?: www.milosne.smsy.one.pl zdecydowa?a o przes?aniu Ci adresu pewnej walentynki, któr? to poleca szczególnie Twojej uwadze. Koniecznie zajrzyj pod ten adres: www.milosne.smsy.one.pl/w2.php A oto jeszcze kilka s?ów dopisanych przez ballest: Trzim sie ! Pyrsk ballest ------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Do ballesta !!!!!!!! 19.06.03, 10:23 builder napisał: > builder napisał: > > > ballest napisał: > > > > > Builder niy wiym uo co chodzi, ale do Ciebie jeszcze nigdy nic nie > > skreslilem > > > > > > PO CO ??? > > > > > > Uobejrzi czy to uo dy mnie > > > > -lod ciebie!, jak tylko serwis lotwozom to ci zacytuja.. > > --------------------------------------------------------------------- > -no to mosz i ni godej, ze to jo!!!!: > Witaj! > > Pewna osóbka odwiedzaj?ca nasz? stron?: www.milosne.smsy.one.pl > zdecydowa?a o przes?aniu Ci adresu pewnej walentynki, któr? > to poleca szczególnie Twojej uwadze. > Koniecznie zajrzyj pod ten adres: > www.milosne.smsy.one.pl/w2.php > > A oto jeszcze kilka s?ów dopisanych przez ballest: > > Trzim sie ! > Pyrsk > ballest > > ------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Do ballesta !!!!!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.06.03, 10:41 BUILDER , som uech je zaskoczony, ze ktos mojego NICKA uzywou do takich pierdolow, bydam musiou moj adres z gazety zmienic i to sie chyba skonczy!!! TO NIE UO DY MNIE !!! Jou cos podobnego uot alberta dostou, ale zech to do kosza wciepnou! pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Re: Do ballesta !!!!!!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.06.03, 11:40 ballest.gq.nu/photo3.html Pierwsza fotka "Dom Kawalerow" jest niedaleko tego placu ! pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mesco jak mozna byc tak glupim IP: 139.18.15.* 19.06.03, 12:57 wedlug internetowej ksiazki telefonicznej zyje okolo 50 rodzin Ballestrem w Niemczech. I te 50 rodzin mialo te uroczystosci w gleboko w dupie. Dla Ballestremów mieszkancy Rudzinca byli tylko polskimi robolami. ballest napisał: > Zaznaczam, ze Gmina Rudziniec w dniu 21.09.2003 upamietnila nieruchomosc > 23/19 w PLAWNIOWICACH (byl najwyzszy czas)imieniem rodu Ballestremow !!! > > > Bardzo wielkie Dzieki dla dr. R.Barcza i Rady Gminnej !!! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ballest Blady mesuniu ma wszystko w du... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.06.03, 09:57 Mesiu, !!bardzo slabiutkioe przedstawienie, ale cos innego sie spodziewac po Tobie nie mopzna! Tu nie chodzi o to czy oni to w d.... maja albo nie, tu chodzi o fakt, ze Gmina Rudziniec i Plawniowice przyznawaja sie do Tego rodu i do wszystkiego co ten rod do Rozwoju G.Slaska zrobil. Ciekawy jestem, kiedy Gliwice sie do Ballestremow przyznaja, bo to wlasnie oni placili najwiecej podatkow a siedziba ich dyrekcji byla w Gliwicach! Ville Caro tez Gliwicom podarowali! pyrsk ballest Odpowiedz Link Zgłoś