Dodaj do ulubionych

Zagłębie oczekuje czwartkowego werdyktu PZPN-u

IP: *.opera-mini.net 25.07.07, 23:12
Będą minusy
Obserwuj wątek
    • Gość: ZagSos Re: Zagłębie oczekuje czwartkowego werdyktu PZPN- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 23:28
      Brakuje mi w tym gronie wyjezdzajacych do Warszawy,prawnika-najlepiej tego
      ktory bronil Mazura.
      • Gość: Chicago Re: Zagłębie oczekuje czwartkowego werdyktu PZPN- IP: *.hsd1.il.comcast.net 26.07.07, 02:12
        Zaglebie jestesmy z toba bez wzgledu na wszystko.
        F-A-N-A-T-Y-C-Y

STOP KORUPCJI W SPORCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Jerry Re: Zagłębie oczekuje czwartkowego werdyktu PZPN- IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 26.07.07, 03:01
          Na razie wyglada to obiecujaco, ale.... dlugo, dlugo, potem : brac czy nie
          brac oto jest pytanie.
    • Gość: Robert Kolakowski Co jezeli nie znajda sie chetni zastepic Zaglebie? IP: *.dyn.optonline.net 26.07.07, 04:08
      Nie stac Polskich klubow
      • Gość: koRdian Nie powinni Was degradować! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 06:44
        Myślę że do Waszej degradacji nie dojdzie i już w tym sezonie zagracie świętą
        wojnę z nami czyli Ruchem.Niebiescy trzymają za Was kciuki.Skoro wywalicie z
        klubu sprzedawczyków to nie powinni karać Zagłębia spadkiem.
        • Gość: BigTom /R\ Re: Nie powinni Was degradować! IP: *.um.katowice.pl 26.07.07, 07:55
          Nie zlatujcie gorole do II ligi. Naprzód muszeme wos porządnie zloć w OE.
          RUCH! RUCH! HKS!!!
      • Gość: g43yt Re: Co jezeli nie znajda sie chetni zastepic Zagl IP: *.chello.pl 26.07.07, 13:34
        Kiedyś coś podobnego było w koszykówce. W 2 lidze (czyli 3 tak naprawdę) grała
        jakaś kadra młodzieżowa. Rotacja w składzie była tam bardzo wielka ponieważ
        zawodnicy ci byli wypożyczani na mecz z klubu macierzystego, dochodziło do tego
        że w jednym meczu zagrali tak że szkoda gadać, a w kolejnym pokonali faworytów
        grupy.
    • keeper81 Re: Zagłębie oczekuje czwartkowego werdyktu PZPN- 26.07.07, 08:51
      A czemu szanowni redaktorzy nie zamieszcza tej informacji na głównej stronie
      portalu tylko na lokalnym ? Co,rura mieknie ? Sami propagujecie korupcje i zlo.
      Jezeli pisac i informaowac to tylko o zlych rzeczach, jechac po Zaglebiu ile sie
      da. A gdy Zarzad nie majacy nic wspolnego z poprzednimi wladzami chce zrobic cos
      dobrego i wyskoczyl z taka inicjatywa jako pierwszy w Polsce to ani widu ani
      slychu. Media sa żalosne. Dziennikarze sa,raz odchodza.Zaglebie istniec bedzie
      zawsze! bo tutaj kazdy sie rodzi z trojkątem w sercu.
    • Gość: ZABOL W......dalać na Alegro.pl a nie w OE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 08:58
      Gorole i P(i)a$t sprzedwczyki!!!!!
      • Gość: !!! kibole KSG zawsze zachowują się głupio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 09:42
        tak już zostanie na zawsze. Chociażby ich zgoda ze śmiesznym Płockiem.
        Czekamy na mecz Ruchem
        • Gość: Johny Re: kibole KSG zawsze zachowują się głupio IP: *.c149.petrotel.pl 26.07.07, 12:52
          Sam jesteś śmieszny!
      • Gość: KSG Re: W......dalać na Alegro.pl a nie w OE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 13:14
        Nie powinieneś określać się mianem żabola.Wstyd mi za ciebie
    • Gość: Sosnowiczanin Re: Zagłębie oczekuje czwartkowego werdyktu PZPN- IP: 67.98.18.* 26.07.07, 09:27
      Z dwojga złego lepiej teraz spaść do II i za rok mieć szanse na OE
      niż zacząć z ujemnymi pkt i mieć w perspektywie spadek do III (po meczach z
      badz co badz silniejszymi rywalami)
    • artur74 NIE dla korupcji - Zagłębie S. do 2.ligi! 26.07.07, 10:14
      Podoba mi się planowana akcja z koszulkami NIE DLA KORUPCJI

Jak Zagłębie Sosnowiec mimo tylu udowodnionych zarzutów zagra w 1.lidze, na każdym stadionie powinno się witać piłkarzy Zagłębia Sosnowiec wielkimi transparentami: NIE DLA KORUPCJI

• Gość: S. Re: NIE dla korupcji - Zagłębie S. do 2.ligi! IP: 81.210.102.* 26.07.07, 12:30
        no i to jest cały paradoks... Wszyscy obrzucają błotem obecnych piłkarzy,
        zarząd i kibiców...A ci co kupowali mecze śmieją się nam w twarz. Czyści
        piłkarze być może nie zagrają w OE z winy innych piłkarzy, którzy grają
        beztrosko w ekstraklasie, ba nawet są powoływani do reprezentacji. No i PZPN...
        Wśród członków tegoż są osoby oskarżone i zatrzymane, a mimo tego związek
        decyduje kto ma grać a kto nie, kto za czyje winy odpowiada... Paranoja... Ale
        najgorsze jest to, że w takich sytuacjach wychodzą typowo polskie cechy...
        Najłatwiej oskarżać, poniżać, opluwać... bez zastanowienia i pokory. Więc
        śmieszna wydaje mi się propozycja z takim witaniem piłkarzy Zagłębia, z których
        większość nie grała w tym klubie gdy Wojciech R., Marcin L. czy Mariusz U. i
        inni kombinowali na boku. Trochę pomyślunku, pokory i zrozumienia sytuacji. I
        źeby była jasność: nie zamierzam nikogo usprawiedliwiać, jeśli są jasno
        określone zasady i według nich klub zamieszany w korupcję, nawet jeśli czynu
        tego dokonali ludzie już nie związani z klubem, to powinniśmy być konsekwentni
        i niech kluby są degradowane. Ale wszystkie zamieszane! Bez wyjątku. Bez ulg.
        Bez żadnych kozłów ofiarnych, bez podtekstów i insynuacji, że robi się miejsce
        dla innych. Tylko kiedy to się wszystko skończy? Wszyscy przyznają, że skala
        korupcji w polskiej piłce była ogromna i dotyczy to wielu klubów, więc jeszcze
        dużo przed nami. Tylko podkreślam: bądźmy konsekwentni. A dla kibiców
        komentujących: troszkę pokory, bo my kibice Zagłębia, jesteśmy najbardziej
        poszkodowani i dla nas to ciężkie chwile. Więc mimo iż nas nienawidzicie,
        pomyślcie zanim coś napiszecie.
        • Gość: ivulspirit Re: NIE dla korupcji - Zagłębie S. do 2.ligi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 13:26
          > powinniśmy być konsekwentni
          > i niech kluby są degradowane. Ale wszystkie zamieszane! Bez wyjątku. Bez ulg.

Czy masz dowody na to które kluby są zamieszane w korupcję?
          • Gość: S. Re: NIE dla korupcji - Zagłębie S. do 2.ligi! IP: 81.210.102.* 26.07.07, 13:31
            nie mam dowodów, bo nie ja jestem od tego. Chodzi mi o wszystkie kluby na
            których ciążą zarzuty i dotyczące których dokumenty są w prokuraturze. Dlatego
            nie wymieniam żadnego klubu. Idąc twoim tokiem myślenia: znasz zarzuty
            dotyczące Zagłębia Sosnowiec? ja nie znam, nie wiem ile tego jest i jakiego
            kalibru. Ale jakoś nie zapieram się, że nikt w historii tego klubu nic nie
            zrobił nieczystego.
            • Gość: ivulspirit Re: NIE dla korupcji - Zagłębie S. do 2.ligi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 14:36
              Różnica między Zagłębiem, a pozostałymi klubami polega na tym, że śledztwo w
              sprawie Zagłębia zostało już zakończone. PZPN otrzymał z prokuratury dokumenty
              przedstawiające korupcję. W przypadku pozostałych klubów śledztwo nadal trwa
              więc dokumenty nie mogą zostać przesłane do PZPNu, a tym samym PZPN nie ma
              żadnych podstaw do podjęcia odpowiednich kroków wobec nich. Prędzej czy później
              wszyscy, na których znajdą się dowody zostaną odpowiednio ukarani. Rozumiem że
              chcesz żeby wszyscy zostali natychmiast ukarani.... ale tak się nie da.
              • Gość: Sprawiedliwy Nic dodać, nic ująć IP: 80.48.90.* 26.07.07, 15:04
                chciałem napisać to samo - na zagłębie są dowody - to leci. A te gadki szmatki
                typu "wszyscy są zamieszani" które swego czasu powtarzali kibice Arki i Łęcznej
                są już nudne. Masz dowody że klub xxx jest zamieszany ? Zapraszamy do Wrocławia.
                • Gość: uran Re: Nic dodać, nic ująć IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.07, 15:13
                  afera zaczeła się od śląska wrocław, polaru wrocław i zagłębia lubin, dlaczego
                  te kluby nie zostały ukarane . rozumiem że kluby z wrocławia nie będą ukarane
                  bo prokuratura jest we wrocławiu,a do lubina jest im bliżej.
                • Gość: S. Re: Nic dodać, nic ująć IP: 81.210.102.* 26.07.07, 15:15
                  no i tym sposobem tak przeinaczyliście moje słowa, że wyszło zupełnie coś
                  innego. Nie mówię, że natychmiast trzeba karać wszystkich z zarzutami, wiem, że
                  na to potrzeba czasu. Nie oskarżam też wszystkich, nie uprawiam kaczyzmu, mówię
                  tylko o klubach, które mają zarzuty i ich winy są udowodnione.
              • Gość: Sosnowiczanin Re: NIE dla korupcji - Zagłębie S. do 2.ligi! IP: *.telpol.net.pl 26.07.07, 17:44
                Tutaj chodzi o to żeby kluby zamieszane w korupcji karać mając na względzie te
                reguły za pomocą którcyh już ukarano kluby. A obawiams ie iż będzie to nei
                możłiwe zwłaszcza słyszac ostatnio o pomyśle dziadków z PZPN o tzw "Grubej
                Kresce"
    • Gość: Peter Griffin Wytoczy proces, ale korzyści z korupcji się nie IP: *.centertel.pl 26.07.07, 12:32
      zrzeknie (czyli awansu do ekstraklasy)... to jest takie żałosne, że aż strach.
      Jeśli chcą być tacy uczciwi to niech wytoczą procesy i zrzekną się wszystkiego
      co zyskali dzięki korupcji - wtedy zrozumiem.
      • Gość: jad_sc Re: Wytoczy proces, ale korzyści z korupcji się n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 12:37
        ale zarzuty odnoszą się do wcześniejszych sezonów kiedy zagłębie nie zdobyło
        żadnego awansu, ba nawet piłkarzyki odpuszczali mecze żeby nie awansować. Także
        jako klub to z tych kupionych meczów korzyści były nikłe.
      • Gość: S. Re: Wytoczy proces, ale korzyści z korupcji się n IP: 81.210.102.* 26.07.07, 12:45
        Problem w tym, że ciężko określić wymierne korzyści tego kupowania. Gdyby
        robiono to rzeczywiście zdecydowanie i w konkretnym celu, to już dawno
        bylibyśmy w ekstraklasie. Zastanawiająca jednak jest zbyt duża ilość "dziwnych"
        porażek Zagłębia. Czy to tylko brak umiejętności, brak chęci awansu, a może....
        Nie chcę tu uprawiać spiskowej teorii dziejów, bo takie baśnie można snuć
        długo. Co ma być to będzie. My kibice Zagłębia damy radę.
        • 4don Re: Wytoczy proces, ale korzyści z korupcji się n 26.07.07, 12:50
          Ciekawe, też bym tak chciał. Kupowali w II lidze dużo, awansowali psim swędem a
          teraz mówią ok od dzisiaj walczymy z korupcją...śmiech na sali. Zdegradować i
          tyle!!!bez sentymentów, Arka czy Łęczna też są "czyściutkie" jak łza.
          Degradując Zagłębie sprawa będzie jasna...w miarę
          • Gość: S. Re: Wytoczy proces, ale korzyści z korupcji się n IP: 81.210.102.* 26.07.07, 12:58
            no właśnie, psim swędem, bo grali jak cioty. Nie chcieli awansować albo nie
            potrafili. Ale nie mówimy o tym sezonie, bo jakby w tym kupowali, to by wyniki
            meczów były inne, a nie porażka z Kmitą, remis z Lechią prowadząc do 89.min
            2:0, i inne wpadki.
            • Gość: Sprawiedliwy A jak mieli w tym sezonie kupować ? IP: 80.48.90.* 26.07.07, 15:07
              A jak mieli w tym sezonie kupować jak wieść o Zagłębiu S. niosła sie przez cały
              sezon ? A dlaczego przegrywali ? Może mieli portki pełne - brak sponsora, grają na
              śmietnisku i jeszcze ta korupcja... biedne chłopaki
          • Gość: zły Majaczysz chłopcze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 13:13
            Oni co najwyżej sprzedawali. Pamiętam mecz z Polkowicami. Górnik przyjechał
            bodajże w 15 piłkarzy. Zagłębie zdobyło gola a potem stanęło i grało kaszanę.
            Górnik stzelił 2 i wygrał. W drugiej połowie w polkowicach na zmianę jako
            zawodnik z pola wszedł ich drugi bramkarz!!!
            To ma być kupiony mecz baranie!!!
            A mecz z Lechią?! Prowadzili 2:0 do 89 min na wyjeździe. Mecz skończył się 2:2.
            Nie chcę już podawać innych przykładów. Zapewne twój klub też coś od nich kupił
            bo te matoły ciągle nie potrafiły awansować. Tak więc nie pisz palancie że
            kupili dużo meczów! A co z klubami które te mecze kupiły?!
          • Gość: kibic Re: Wytoczy proces, ale korzyści z korupcji się n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 13:22
            Wydaje mi się że klub z twojego miasta niejaka Hydrobudowa Bydgoszcz nawet nie
            przystąpiła do rundy rewanżowej bo tak dużo meczów kupili że nie ma takiej ligi
            do jakiej dało by się ich spuścić.
            • 4don Re: Wytoczy proces, ale korzyści z korupcji się n 26.07.07, 15:22
              chłopaczku nie rozśmieszaj mnie, sa winni i niestety bedziecie kiblować po raz
              kolejny w II lidze. Nie ważne czy to było teraz czy wcześniej winni to ukarać.
              A apropos słabych meczy Zagłębia w tym sezonie to co mieli wygrywać wszystko?
              Musiali mić kilka mneczów cienkich żeby nie było zbyt ładnie.
              A apropos klubów z Bydgoszczy to wiem tylko o istnieniu Zawiszy 4 ligowego,
              reszty po prosty nie ma
    • Gość: kiss Zagłębie oczekuje czwartkowego werdyktu PZPN-u IP: *.net.autocom.pl 26.07.07, 12:38
      Wniosek Górnika Łęczna o wstrzymanie wykonania decyzji o degradacji do czasu
      rozpatrzenia sprawy został oddalony przez Trybunał Arbitrażowy ds. Sportu przy
      PKOl.
    • Gość: ? Dlaczego grają piłkarze zamieszani w aferę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 13:04
      Brawo, brawo, brawo! Szczególnie ostatni punkt programu(choć inne też są
      świetne) przypadł mi do gustu,
      Jakim prawem Mariusz Ujek spokojnie biega sobie po boisku i z nas się śmieje.
      Przez zachowania korupcyjne naraził klub na straty finansowe a kibiców na
      moralne! Niech płaci za to! Jakim prawem piłkarz zamieszany w aferę korupcyjną
      jest powoływany do kadry! To ma być przykład dla młodzieży?! Przecież on kupczył
      punktami! Skandal!
      • Gość: jax Re: Dlaczego grają piłkarze zamieszani w aferę IP: *.tpnet.pl 26.07.07, 15:50
        właśnie. Ciekawe czy Mariuszowi U. też zostanie wytoczony proces, i czy
        zostanie ukarany
      • Gość: Sosnowiczanin Re: Dlaczego grają piłkarze zamieszani w aferę IP: *.telpol.net.pl 26.07.07, 18:23
        PRzecież osoby pracujące w profesjonalu mówiły że UJEK od czasu do czasu
        przychodził to zakłądu bukmacherskiego i stawiał grubą mamone przeciwko swojemu
        klubowi. I ten człowiek śmie sie czuć osobą czysą i nie zamieszaną w korupcje.
        W normalnych krajach za takie zachowanie gdy sportowiec obstawia mecze z
        udzialem swojego klubu już nie mówiąz przeciwko klubowi ; są karane. Pwenie w
        duzęj mierze wiele z tych rzekomych 30 zarzutów to były inicjatywy grajków
        którzy "przewidywali" swoją słabszą forme na dany mecz i obstawiali mecze w
        STSach, profesjonalach itp. Ja pamiętam taki okres jak w sosnowieckich STSAch,
        profesjonalach itp. nie było w ofertach na obstawianie meczów z udziałem
        Zagłębia Sosnowiec.
    • Gość: Nafciarz Szkoda kibiców IP: *.c149.petrotel.pl 26.07.07, 13:05
      Szczerze mówiąc to szkoda mi kibiców Zagłębia bo nie dość że byli tak długo
      oszukiwani przez klub i piłkarzy to teraz być może będą musieli przeżyć gorycz
      spadku mimo że ich klub nie zagra nawet 1 meczu w OE... Jeżeli już byłaby
      decyzja o degradacji to wolałbym żeby podjęta została już po rozpoczęciu sezonu
      bo wtedy piłkarze mogliby w jakiś sposób zadośćuczynić kibicom np. piękną grą z
      pełnym zaangażowaniem i odejść z honorem. Żenujące jest także to że piłkarze
      którzy uczestniczyli w tym skandalu i przyczynili się do degradacji Zagłębia
      będą sobie spokojnie biegać po boiskach jak gdyby nigdy nic, dzięki
      tzw. "amnestii" a klub jedank poniesie karę! Nie przepadam za Zagłębiem S. za
      ich zgodę ze znienawidzoną Legią, ale w takich chwilach musi obowiązywać
      kibicowska solidarność! Pozdrowienia od kibica Wisły Płock. Powodzenia.
    • Gość: T. To jednak Płock - tym razem w sposób uzasdniony IP: *.aster.pl 26.07.07, 13:12
      Według przepisów wchodzi następny 2-ligowiec. Ale Lechia nie spełnia wymogów
      licencyjnych w żaden możliwy sposób. Już pomijając fakt, że w ogóle im się ta 1.
      liga nie opłaca - polecieliby z takim składem chwila moment. A jeśli 2-ligowiec
      nie spełnia warunków licencyjnych to na jego miejsce wchodzi... najwyżej
      sklasyfikowany spadkowicz - Wisła. Swoją drogą piłkarze Polonii Warszawa pewnie
      sobie plują w brodę, że przeszli obok meczu z ŁKS Łomża w przedostatniej kolejce
      zeszłego sezonu. Wydawało się, że zwycięstwo daje utrzymanie ŁKS-owi, a porażka
      jest bez konsekwencji dla Polonii. A tu ... ŁKS i tak by się utrzymał, Polonia
      by teraz grała w OE.
    • Gość: bp a może na kolanach do Częstochowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 13:12
      • Gość: zły Sam idz. Chyba że jesteś święty??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 13:15
        Nie sądzę mądralo.
      • Gość: Sosnowiczanin Re: a może na kolanach do Częstochowy IP: *.telpol.net.pl 26.07.07, 18:26
        No możesz isć po rozum do głowy! Bo chyba ci tego brakuje.
    • Gość: thx Ale o co chodzi autorowi? IP: *.widearea.co.uk 26.07.07, 13:36
      "Szansa na łagodniejszą karę jest możliwa tylko wtedy, jeżeli obecni działacze
      Zagłębia nie będą uciekać od odpowiedzialności za błędy, których nie popełnili."
    • Gość: fazi Na drugim biegunie jest Łęczna która IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 13:37
      twierdzi że "to nie my". Sosnowiec to pierwszy klub który wyszedł z jakąś
      inicjatywą, która może być ogólno krajową akcją przeciw "oszukiwaniu kibiców".
      Przydała by się jednak reforma PZPN bo to tam jest najwięcej zatrzymanych a to
      raczej nie koniec.
    • Gość: Antypis A może bojkot? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 13:55
      Czy Gazeta Wyborcza nie mogłaby wziąć przykładu z tych gazet, które rozpoczęły
      bojkot Tour de France? Jeśli ta "ekstraklasa" ruszy, to można poprzestać na
      podawaniu po każdej kolejce wyników meczów i kwot, jakie dostali sędziowie od
      każdej z drużyn.
      A na zwolnionym miejscu zająć się ciekawszymi dyscyplinami sportu.
    • Gość: Warszawiak Re: Zagłębie oczekuje czwartkowego werdyktu PZPN- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 14:27
      Aby zdegradować zespół najpierw należałoby usunąć z każdej drużyny prawie
      wszystkich piłkarzyków.Bo każdy z nich broł lub udawał,że gra .Czy wy tego nie
      widzicie?zakichane"kibole".Ci którzy wzieli,nawet ci na samej górze powinni być
      sądzeni.A od klubów należy się odczepić.Jak ktoś jest ślepy to jego "gwizdek".A
      ZAGŁĘBIE S-c.ma grać i udowodnić,że do takich przekrętów już nie dopuszczą.Tego
      jestem pewien i wiem,że pokaz z aferą Switu[słynne kiełbaski dawnego
      właściciela].Nie będzie miał miejsca.EURO jest blisko.Pozdrawiam Warszawiak-
      Kibic...ZAGŁĘBIE-głowy w górę.Krętaczy wyłapiemy już niebawem..
    • Gość: jantek Re: Zagłębie oczekuje czwartkowego werdyktu PZPN- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 14:38
      Problem w tym, że Zagłębie awansowało do OE dzięki korupcji! Przecież, gdyby nie
      wywalili Łęcznej i Arki za korupcję Zagłębie by nie awansowało. Czyli tak na
      prawdę należy im się III liga minimum. Bo jeśli będą ich degradować z I-szej do
      II -giej tzn., że degradacji de facto nie ma!!!
      • Gość: mayonees de fakto Lubin zdobył mistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 14:55
        to ci już nie przeszkadza kolego że klub umaczany w korupcji zdobył mistrzostwo
        choć już były zarzutu. Teraz nawet będzie nas reprezentował w pucharach. To
        według ciebie jest ok. ? Ech dla niektórych fakty są tylko takie jakie chcą widzieć.
    • Gość: Prawda. A kiedy zdegradują Zagłębie Lubin ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 15:00
      Każdy kto oglądał mecze piłki , wie co u nich się działo !!!!!!!!!!!
    • Gość: dord ` IP: 195.205.250.* 26.07.07, 15:08
      moga wytaczać, za korupcję musi być straszna kara. bo to jedyna plaga sportu z
      którą najtrudniej sie walczy! a jak już sie ma dowody, trzeba walnąć prosto z
      mostu, oszuści i kanciarze z ligi won!
    • Gość: stanley Re: Zagłębie oczekuje czwartkowego werdyktu PZPN- IP: 213.25.48.* 26.07.07, 15:26
      Mnie się podoba postawa Zagłębia.Klub się całkowicie odcina od korupcji i chce
      podać do sądu winnych całemu zamieszaniu.
      • Gość: marek20000 Re: Zagłębie oczekuje czwartkowego werdyktu PZPN- IP: *.c156.petrotel.pl 26.07.07, 15:37
        a ja bym tam zagłębiu dodal ze 6 punktow i poglaskal po główce ....bo to
        przeciez wszystko wina PO....
        • Gość: wacek 1000 Re: Zagłębie oczekuje czwartkowego werdyktu PZPN- IP: *.smstv.pl 26.07.07, 15:58
          co prawda dziś nie ma upału ale zwoje kolego z Płocka ci się chyba przegrzewają.
          No ale wy przecież nie chcecie do I ligi. Czy wy w ogóle wiecie czego chcecie.
          Ja bym wam dał -10 pkt za kompromitujące występy w pucharze UEFA
          • Gość: q Re: Zagłębie oczekuje czwartkowego werdyktu PZPN- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 16:33
            Kompromitujące? W odniesieniu do czego?
    • Gość: anty_lapa wywalic lapowkarzy z ekstraklasy-konie oszustw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 16:17
      i to kazdego komu udowodnia bez wyjatku; tylko tak mozna oczyscic to bagno
    • Gość: śląska siła Gorole won z ekstraklasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 16:24
      KSG i RUCH POWER !
    • Gość: rocznik58 Zagłębie oczekuje czwartkowego werdyktu PZPN-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 06:14
      Panowie z zarządu gdyby poprzednicy wasi nie kupowali to Zagłębie by było teraz
      w czwartej lidze taka jest prawda !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka