Gość: Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 17:04 Witam. Bede przez 2 tygodnie jezdzil do Katowic na Podgorna, mam pytanie gdzie tam mozna zaparkowac bezplatnie bo nie mam zamiaru placic przez 2 tygodnie za 8 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hanys76 Re: Katowice-Podgórna IP: *.chello.pl 06.09.07, 19:19 W najbliższej okolicy Podgórnej, napewno nie zaparkujesz bezpłatnie.Po drugie nawet na płatnych miejscach, ciężko zaparkowac.Najbliższy bezłatny plac, jest koło urzędu wojewódzkiego,ale trzeba przyjechac o 5 rano żeby zaparkowac.Zaparkuj na osiedlu Paderewskiego i przespaceruj się piechotą.Tak jest w całym centrum Katowic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sidek Re: Katowice-Podgórna IP: *.chello.pl 06.09.07, 19:47 Na odcinku Francuskiej od skrzyzowania ul.Jagielonskiej do Dabrowskiego. Czasem moze ci sie udac na Dabrowskiego. Przy remontowanym gmachu dawnego budynku zwiazków zawodowych. Potem wzdłuż szpitala. Nastepnie wszystko powyzej ul. Jagielonskiej chyba jest bezplatne. Potem parking przy ul. Jagilonskiej kolo Urzedu Wojewodzkiego. (trzeba miec farta). Damrota, wzdłuz cmentarza. 5 minut piechotka do Podgórnej. Tyle co mi do glowy przychodzi pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Katowice-Podgórna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 21:31 Bardzo dziekuje Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
b999 Re: Katowice-Podgórna 07.09.07, 06:44 na zielono strefa płatnego parkowania: www.um.katowice.pl/pl/images/stories/strefa1a.jpg Odpowiedz Link Zgłoś