emce_dwa 14.07.03, 07:15 czyżby kolejny skandal, który przejdzie bez echa ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mc2 http://www.m-ce.info.pl/ IP: *.landl.com.pl / 192.168.0.* 14.07.03, 07:29 dzięki za zainteresowanie problemem forum MYSŁOWICE koledze z www.m-ce.info.pl WSZYSTKIM zainteresowanym problemami miasta zapraszam również na stronę Czaskinsa wojna trwa, być może ta bitwa przechyli szalę zwycięstwa na stronę mysłowickich /i nie tylko/ kognitariuszy to są właśnie nasze "kamienie"* - panowie proletariusze ----- * RÓŻE EUROPY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc2 Gazetao - co było przyczyną zablokowania IP: *.landl.com.pl / 192.168.0.* 14.07.03, 23:22 dostępu do forum MYSŁOWICE ? Czy to wyjaśniono ? pozdr. mc2 Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_katowice Re: Gazetao - co było przyczyną zablokowania 15.07.03, 15:00 Gość portalu: mc2 napisał(a): > dostępu do forum MYSŁOWICE ? Czy to wyjaśniono ? Nie udało się wyjaśnić, w którym miejscu tkwiła przyczyna. Na pewno wina nie leżała po stronie „Gazety”. Providerzy też twierdzą, że to u nich. A my nie mamy uprawnień śledczych, żeby to wyjaśnić. Zresztą teraz, gdy przyczyna zniknęła, to już chyba nic nie da się stwierdzić. Pozdrawiam Grab Odpowiedz Link Zgłoś
emce_dwa mc2 15.07.03, 20:02 NIDGY NIE POSĄDZAŁEM GAZETY O PODOBNE SPRAWY - myślałem tylko, że skoro interesuje Twoich zwierzchników w jakich punktach brakuje drukowanej gazety - to pewnie zainteresuje ich też kwestia blokowania dostępu ... jak wspominałem - ja nie miałem problemu z wejściem na forum - co do kompetencji śledczych - ostatnie publikacje Rzepy, GW , Wprost - mówią same za się pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: Gazetao - co było przyczyną zablokowania IP: 213.186.78.* 15.07.03, 22:28 gazeta_katowice napisał: > Gość portalu: mc2 napisał(a): > > > dostępu do forum MYSŁOWICE ? Czy to wyjaśniono ? > > Nie udało się wyjaśnić, w którym miejscu tkwiła przyczyna. Na pewno wina nie > leżała po stronie „Gazety”. Providerzy też twierdzą, że to u nich. > A my nie > mamy uprawnień śledczych, żeby to wyjaśnić. Zresztą teraz, gdy przyczyna > zniknęła, to już chyba nic nie da się stwierdzić. > Pozdrawiam > Grab Ale wypadaloby przeprowadzic dziennikarskie dochodzenie, abo? Odpowiedz Link Zgłoś