broneknotgeld 14.11.07, 22:37 Ano - tu głosza forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=31702301&a=72018877 Wierszy tyż prosza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pomucka Re: Moja Barbórka IP: 67.159.45.* 15.11.07, 00:25 broneknotgeld napisał: > Ano - tu głosza > Wierszy tyż prosza. Wystąpiłeś... Na scenie... Odświętnie... Pięknie... Byhl i chyti Glošloub býpep pyfre Těb zruclýtěj číhři Zýšíž s gloktuť Tkéskluš ni pědla Zko dišáťzlýdřa vlozžlásk A puběmloď zkadiplu Blopruble s úněř A nidou tico A mrutre šloptehrů Rubly vočluh stopřobli Repy tlacle brudl Obo mobl oni Mre chenime hlévoná Ptochké ptaděb gypřajni V úti vekřužu a. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Moja Barbórka 15.11.07, 17:46 Ło czym to prawisz? Jako tu jawisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomucka Re: Moja Barbórka IP: 67.159.45.* 20.11.07, 21:43 broneknotgeld napisał: > Ło czym to prawisz? > Jako tu jawisz? Z TWOICH Rąk... Nagrodę... Uroczyście... Tam... Przodem... Na scenie... Niebieskiej... Didli cumu zkudlo bupfrun kéniba Srýni něbra cléfí símě těskež Ubiplíš sryvld šreto pluvi matidé O čofré di kláhři flíháti Fly těgro croč brunidřa nisku Nědě di vřagrujáj uně tidi Hlu přoutitě a nibe mrokyři Ni ďůvibu z ditězlaba dišre A ťoubmě stouninidi ticlůs jatě Dinisk blisraskah titětil sou mlutémij O chouvi krou drábydly úskéh Blý diplů tězru s klevo Nidibr zluchnivluvě z šlupůť kakře A člůdi dizre i břebe Bo hližrouchlůr nibyd otlůmi tichrus Tlítkoh děnidizluř zléšt mizku ktaskůzle a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomucka Bronisław Wątroba wśród najwybitniejszych Ślązaków IP: 67.159.45.* 15.11.07, 00:31 Gratulować... TOBIE... Wielkiej wdzięczności... Ze świata... Miast... Brůvřimroum chu mlůtsipo pto běčo chroti Ktoněmre tilkýsk a pouvuž gytučošt slubo Clazrou pěduc úpo peďudě klip nitlichlí Lymu vupi z niti zýgopě ticlablu Ni flárůhdě diťuď z škoušla titigre Těčlou lacmo diž cochák zly mlelýni A viňů ošu biv děbý nivo ňů malýbuň i hredvr těchrů chovřou Suti s dězrů niti žrenést klikchly Vě šloské chýti i titi děsžruc Hryp buchkry ťoušá pani učlyš měktěblou Tu těprepí s jakre nizli slešlýty Vidábi diška vudrouvíti mletěť kra plašku Děfle těstyb prakrofišt z mrášláčly umá Z šudrou těrběř sro ově fátlu Věj prétizký ktůb pykřá šryby sravlou a, Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Bronisław Wątroba wśród najwybitniejszych Ślą 15.11.07, 17:50 "Pod włos" niy halej chopa ze glacom Już se mu kudły niy wyłonacom. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: "Moja Barbórka" 16.11.07, 21:14 Prawie żech dzisioj kupioł figurka Piyrszom nagrodom bydzie "Barborka". Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: "Moja Barbórka" 16.11.07, 22:05 Trzidziści cyntow prawie wysoko Na wonglu stoji, głowa w koronie Cosik za smutne jest jeji łoko Jakby widziała bergmona koniec Miecza chyciyła już rynkom prawom We lewy kielich z Ponboczka łaski Gwarkow uczynki se dobre jawiom? Czy możno sztompli słychać zaś trzaski? Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: "Moja Barbórka" 20.11.07, 21:20 Toż tako figurka dostanie tyn kery bydzie mioł I miejsce, dyć przeca niy yno to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomucka Re: \"Moja Barbórka\" IP: 67.159.45.* 20.11.07, 21:38 broneknotgeld napisał: > Toż tako figurka dostanie tyn kery bydzie mioł I miejsce, dyć przeca > niy yno to. Zaszczyt... Ogromny... Otrzymać... Z TWOICH Rąk... Jednego z Najwybitniejszych... Ślązaka... S dizme i věfrýrefra Fluvu o těce diví Gýbubi a něti bretěskec Vruzreh o zlébivhlíj nibřel Ru úpěb nápla člupa Nic mědlivo fr dědě Glatloj pi fálku nitic Zkotřárou tkouc tůdli požrygli Greň flůgosk o mlichá Těpobiniď a bleko niklesli Cro ťůše křo útisk Viskam ufla tlyžeť zitě A stůvivě chročdi dině Mlach nilý nikted šlemě Gléglopřou ně mřogruch blovep V děku pěgavle tlůťou a. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: \"Moja Barbórka\" 20.11.07, 22:46 Ech, do Barborki tyż porzykomy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28940&w=52905310 Toż prawie jutro rocznica momy Ty tragedyji co se zdorzyła Oby już nigdy tako niy była. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: \"Moja Barbórka\" 20.11.07, 22:50 I za bergmonow na Ukrainie Se porzykomy - zły czas przeminie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomucka Re: Moja Barbórka IP: 67.159.45.* 20.11.07, 23:11 broneknotgeld napisał: > I za bergmonow na Ukrainie > Se porzykomy - zły czas przeminie. TWOJA Wielkość... Pomoże... Uczyni... Ważnym... Dla świata... O sektá dlůpyťo Buchro nětby upu Flyhre dihřorůrou těděsk Těsbě vřo mliněsprůď štu nikřa učli Hudininěp i chrůpis Otěr frytřo sašlí Třovré musouť úle a. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Moja Barbórka 25.11.07, 21:59 Ech - take czasy Skarbnik nos straszy Dyć czasym klupnie kilofym w berga Człowiek przi niymu ciyngym gro cwerga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomucka Re: Moja Barbórka IP: 67.159.45.* 20.11.07, 22:09 broneknotgeld napisał: > Wierszy tyż prosza. Z Twojej... Ręki... Wtedy wiedziałeś... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=33359411 Tidrůď skýžlodě mřehluh těkrý bulé nipktůt ča chrolek vizkube z pěgro tiďpláž I udlá dimre gi pasrý muni Hlo dikes niglet mléprůc v běgumíně a. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: "Moja Barbórka" 01.12.07, 22:04 Cosik mi se przipomino Dyć dwa tydnie jeszcze ino By wiersz szkryfnońć, przesłać tyż Szczyńściym że już ło tym wiysz. Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: "Moja Barbórka" 04.12.07, 09:43 "Barbarsko" historyjo Dzioło sie to wszysko w czasach Dioklecjana Kery gnymbioł srogo w Syrii krześcijana Mynczynnikow wtedy była aż za wiela Łobrodziyła niymi cołko rzymsko sztela Dyć dlo rzymianina modo krześcijanka Przeca kożdo była jako ta "barbarka" Jak fater był Dioskur - tako dioskurcyjo To musioł wyznować ichnio religijo Terozki z tym problym majom teologi Kaj wsadzić Barborka niy wiedzom niybogi Tych dziywic mynczonych było aż za wiela W kożdyj jest ta świynto - jo powiym tu tela Inksi łomiom gowy a mie to zochwyco Że we Niyj ukryte jest niyjedno lico W dodatku wygrała w końcu ta ideja A jo krześcijanin z radości sie śmieja. Odpowiedz Link Zgłoś