Gość: golf IP: *.art4u.pl / 192.168.0.* 12.08.03, 17:44 Właśnie znalazłem strone pola golfowego w Tychach. Jestem zaskoczony. Zeby w Tychach? Kompletnie mi to umknęło. www.armadagolf.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bolo Re: pole golfowe w tychach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.03, 19:29 www.fun.from.hell.pl/2003-08-05/trabi1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pianek Re: pole golfowe w tychach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.03, 21:55 To nie jest pole, ale sam driving range, a to roznica. Ale generalnie to swietny pomysl i atrakcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: pole golfowe w tychach IP: 213.216.88.* 31.08.03, 18:50 Gość portalu: Pianek napisał(a): > To nie jest pole, ale sam driving range, a to roznica. Ale generalnie to > swietny pomysl i atrakcja. Korzystałeś już z tego? Warte odwiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pianek Re: pole golfowe w tychach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 00:28 Gość portalu: Darek napisał(a): > Gość portalu: Pianek napisał(a): > > > To nie jest pole, ale sam driving range, a to roznica. Ale generalnie to > > swietny pomysl i atrakcja. > > Korzystałeś już z tego? Warte odwiedzenia? Driving lepszy niz w Siemianowicach czy w Pszczynie. Boxy, maty, lustra, opieka pro, maly putting, w sumie fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś