Gość: Michalik...bez jaj IP: 213.172.178.* 14.01.08, 23:20 Jak przeczytałem o awansie Michalika to mnie zatkało. Ten gość przecież poza tym coś ma tam wpisane w CV to nie wie jeszcze co to jest praca. Ale może o to chodzi: byle fasada O'k... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tom Re: Pierwsze nominacje nowego marszałka IP: *.katowice.pl 15.01.08, 14:31 masz jakieś obiekcje? przecież się nadaje na to stanowisko - przeczytałes przecież że jest ekspertem w dziedzinie górnictwa i bankowości. Musi być napewno bardzo zdolny jeżeli w wieku 29 lat doradzał naszym europosłom. Ale dość żartów. Nic się nie zmieniło dalej zostaje po staremu. Kto ma znajomości z głodu nie umrze, koledzy nie pozwolą. Osoby z dużą wiedzą i umiejętnościami mogą sobie pomarzyć tylko o takich zaszczytach. Podstawową ich wadą jest brak znajomości, a nie brak umiejętności. A młody niech poeksperymentuje może się nauczy, tylko dlaczego ma się uczyć na nas wyborcach i naszym kosztem. Nie ma się co martwić wybory za niecałe trzy lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oset wiwisekcja!!!!! IP: *.siec2000.pl 15.01.08, 21:22 Reforma samorządu winna byc dokonczona w taki sposób, ze rowniez marszalek powinien pochodzic z wyborow bezposrednich. To ukruciloby partyjniactwo. Okropne jest ze smarkaczy mianowano na tak powazne stanowiska! Ich doswiadczenie nie gwarantuje prawidłowego zarzadzania taka instytucja ja urzad marszalkowski. Oni najpierw powinni zostac asystentami a potem dopiero probowac sil na tak odpowiedzialnych obszarach. PO zaczyna byc tak s amo obrzydliwie kolesiowa jak pisiory. Panie Marszałku wiwisekcji rposze sobie dokonywac na myszach w laboratorium a nie na mieszkancach województwa i pracownikach urzedu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Pierwsze nominacje nowego marszałka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.08, 22:29 wkońcu wyleciał gieroń. wszystkie stanowiska jakie do tej pory piastował załatwiano mu po znajomości.... Odpowiedz Link Zgłoś