Gość: ruf IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.08, 14:15 Nie jestem znawcą, ale double coronas to raczej rozmiar, a nie marka cygara, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gromowiec Cygra Winstona Churchilla na egzaminie IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.08, 22:09 Jak facet spacerujący po wykładach w niemieckim mundurku może zostać poważnym promotorem jakiejkolwiek pracy na tej samej uczelni...??? Jak dla mnie... powinien być dawno "skończony". Jaka uczelnia tacy wykładowcy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Churchill Re: Cygra Winstona Churchilla na egzaminie IP: *.za.digi.pl 03.03.09, 19:21 Gromowiec - jeden wykład u niego i sam chciałbyś, żeby był Twoim promotorem. "Jak dla mnie" "skończeni" idioci nie powinni korzystać z forum. Ale "jaki" autor, "taki" post. Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Re: Cygra Winstona Churchilla na egzaminie 03.03.09, 22:01 Chetniej bym poczytal o ich dorobku, o przyczynku do swiatowej slawy (in spe) tej uczelni. Bo wydaje mi sie, ze czesc z nich, to dziwaki, ktore maja za duzo czasu i za malo kontroli. Abo sie myla ? Marzy mi sie ajnfach dobry,atrakcyjny,profesjonalny,wydajny slonski superuniwerek, a widziolch taki np. we Barcelonie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anais Cygra Winstona Churchilla na egzaminie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.09, 23:50 Podobno zamiłowanie do przebierania się w mundur mają osoby chorujące na psychozę maniakalno - depresyjną...Żrodło - Kempiński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Cygra Winstona Churchilla na egzaminie IP: *.czeladz.vectranet.pl 10.02.10, 17:54 Miałem przyjemność (to nie pomyłka - rzeczywiście przyjemność) być studentem panów profesorów Wodza, Kautego, Przewłockiego - rzeczywiście mają swoje dziwactwa ale są świetnymi wykładowcami i można ich godzinami słuchać i się nie znudzić. Odpowiedz Link Zgłoś