Gość: R IP: *.chello.pl 11.03.08, 01:11 Ta Artmedia musi miec niezla pake ze puszcza takiego pilkarza lub malo oleju w glowie musza miec jej dzialacze ... Raczej to drugie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluemarco Re: Ruch zachwycony Gaborem Straką 11.03.08, 08:21 Gdzieś czytałem, że Gabor jest po jakiejś poważniejszej kontuzji i chyba w Artmedii nie mieli pewności co do jego formy a tu trafiła oferta z Ruchu. Widocznie na Słowacji też obowiązuje zasada "lepszy wróbel w garści...) :P Gabor, Pavol i Martin czimcie sie:) pyRsk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Ruch zachwycony Gaborem Straką IP: *.sileman.net.pl 11.03.08, 08:54 Jeszcze ze dwóch z tyj Artmedii i poleku bydymy kombinowac paka na LM:))) Pozdr dla Slovana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amokowiec Re: Ruch zachwycony Gaborem Straką IP: *.icpnet.pl 11.03.08, 16:00 LM-liga mięczaków w waszyn wykonaniu,na to się nadajecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonoftheBLUEsky Re: Ruch zachwycony Gaborem Straką IP: *.centertel.pl 13.03.08, 20:15 Co miałaś na myśli, dziewczynko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saldo nowy pomysł zarządu ruchu chorzów IP: *.chello.pl 16.03.08, 19:05 "Światelko w tunelu zapalilo sie dopiero za sprawa obecnego wiekszościowego udziałowca. Mariusz Klimek , szef firmy handlowej i marki "Reporter" , buduje przy Cichej klub mający funkcjonować według zasad profesjonalnego sportowego biznesu.Dlatego prezesem została Katarzyna Sobstyl(..)Na razie zainicjowane działania nie gwarantuja sukcesu sportowego, choc za taki mozna by uznac powrót do ekstraklasy w ubiegłym roku. I na pewno fakt fakt ,że na mecze Ruchu przychodzi coraz więcej kibiców. Biletny na derby z Górnikiem rozchodziły sie znakomicie.Ta dobrze ,że wykorzystali to..złodzieje.Zrabowali cały utarg z pierwszego dnia sprzedaży wejściówek po nocnym włamaniu do siedziby Ruchu. Źródło: Magazyn futbol Mi się podoba nowy pomysł i podoba mi się to ,że kierownictwo klubu chce wejśc na Giełdę Papierów Wartościowych i to w najtrudniejszy segment Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don Re: nowy pomysł zarządu ruchu chorzów IP: *.chello.pl 17.03.08, 13:30 Ja nie wierzę ,że uda im sie zarobic taka fortune na tej giełdzie gdyby tak było każdy klub tak by postapił i kazdy klub wówczas miałby pieniądze by zakupic najelpsszych zawodników... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: nowy pomysł zarządu ruchu chorzów IP: *.chello.pl 19.03.08, 12:23 Magazyn Futbol dał naprawdę dobry artykuł o tym...nalezy poczytać dokąłdnie ico planuje zarząd i dopiero oceniać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karbox Re: nowy pomysł zarządu ruchu chorzów IP: *.chello.pl 20.03.08, 13:42 Zobaczymy czy im sie uda ..ja podchodze do tego z przymrużeniem oka. Niby tak powiedział w mf ..ale wiecie wszystko można powiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jupi Re: nowy pomysł zarządu ruchu chorzów IP: *.gprs.plus.pl 21.03.08, 21:49 Wszyscy czekamy na to aż zarząd wyjdzie z nowymi pomysłami. bo to na pewno przełoży się na sukcesy drużyny a tym samym na kibiców.Tzn sukcesy wpływają na ich nastrój a oni tworzą atmosferę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulik Re: nowy pomysł zarządu ruchu chorzów IP: *.gprs.plus.pl 22.03.08, 21:23 wobec tego niech wszystko będzie jawne. Bo przekręty mozna robić i omijać prawo w każdą stronę jak tylko się da. Ciekawe czy tyle zarobia i jaki podatek od tego zapłacą...ja mam wrażenie ,że mówią o gruszkach na wierzbie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: nowy pomysł zarządu ruchu chorzów IP: *.gprs.plus.pl 23.03.08, 19:30 Jak może nie byc jawne??Muszą przedstawiać wszystkie przychody na papierku...także nie miejcie obaw. Odpowiedz Link Zgłoś