tusia111-2 20.03.08, 09:36 Witam poszukuję kogoś kto ma Audi TT (okolice Kraków, Katowice) i wozi do ślubu?? Ktoś wie.. Za wszelkie info z góry dziękuję..;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alfred Re: AUDI TT!!!! IP: *.streamnet.pl 20.03.08, 11:10 Audi TT jest dwuosobowym sportowym-raczej na wyścigi niż do ślubu. Odpowiedz Link Zgłoś
tusia111-2 Re: AUDI TT!!!! 20.03.08, 12:03 patrz.pl/?217085 pozdrawiam Alfredzie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete Re: AUDI TT!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 13:20 Jeżeli dobrze przyjrzysz się tym zdjęciom to powinnaś zauważyć że ten samochód służy tutaj jako rekwizyt lub element scenografii. Audi TT jest samochodem czteromiejscowym lecz dwudrzwiowym i raczej nie nadaje się jako ślubna limuzyna. Zgodziłbym się z Alfreda "dwuosobowym" bo podróżowanie na tylnej kanapie nie należy do przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
tusia111-2 Re: AUDI TT!!!! 20.03.08, 13:32 Ludzie ja nie pytam o radę tylko o namiary!!! byłam na ślubie gdzie młodzi jechali TT i było super.. ale nie ściągnę auta z GDAŃSKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete Re: AUDI TT!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 13:39 -"Witam poszukuję kogoś kto ma Audi TT (okolice Kraków, Katowice) i wozi do ślubu?? Ktoś wie.. Za wszelkie info z góry dziękuję..;)))"- Odpowiadam więc: chyba nikt rozsądny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlasciciel Re: AUDI TT!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 20.03.08, 13:56 a kto ma prowadzic,moja bryke,ty? Odpowiedz Link Zgłoś
tusia111-2 Re: AUDI TT!!!! 20.03.08, 14:14 ty masz TT? chyba na foto;))))))))))))))))))))))))))) nie wierzę ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlasciciel Re: AUDI TT!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 20.03.08, 14:50 twoja sprawa,nie moja Odpowiedz Link Zgłoś
tusia111-2 Re: AUDI TT!!!! 20.03.08, 15:04 no właśnie.. pozdrawiam cię i życzę wesołych świąt;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Top Gear Re: AUDI TT!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 17:24 Dziewczę, nie sikaj tak nad tym Audi TT, bo to żadne cudo, ot samochód jakich wiele, opatrzone już zresztą. A skoro twoi znajomi jechali tym do ślubu, to chyba nikłego wzrostu są, mnie sie w tym samochodziku kolana z trudem mieszczą nawet przy skrajnie wysuniętym fotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: AUDI TT!!!! 20.03.08, 18:49 jak to wozi do slubu?To znaczy, ze ty i przyszly maz chcecie sie zmiescic z tylu?No jesli jestescie para karlow to faktycznie super pomysl. Chyba nie sadzisz, ze ktos ci pozyczy zebys sama tym autem jechala- no tylko tradycyjna wypozyczalnia samochodow. Pomijam fakt, ze to malo oryginalne pudelko :-DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: AUDI TT!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 20.03.08, 19:18 Tera mie frapuje,co za "mydelniczka" uzywo hiszpansko"esteta"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: AUDI TT!!!! IP: *.chello.pl 20.03.08, 20:57 a może OPEL VECTRA C GTS ? polecam sam jechałem do slubu tym autem ps,czarnym oczywiscie jak chcesz dam ci namiary pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: AUDI TT!!!! 21.03.08, 06:42 Gość portalu: mm napisał(a): > a może OPEL VECTRA C GTS ? polecam sam jechałem do slubu tym autem > ps,czarnym oczywiscie taaaa jak na pogrzeb :-DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
indome25 Re: AUDI TT!!!! 16.04.08, 13:33 Znam kogoś kto ma w swojej ofercie audii TT do slubu. Podaje namiar www.medecoration.pl. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś