Dodaj do ulubionych

Biorezonans

16.05.08, 08:33
Gdzie w Katowicach można zrobić Biorezonans?
Obserwuj wątek
    • balat Re: Biorezonans 16.05.08, 10:35
      "Bicom" Sokolska 65
      • domi1_23 Re: Biorezonans 16.05.08, 11:37
        Ale tam nie wykonują pełnego skanu organizmu. Gdzie jeszcze? Proszę o pomoc.
        • Gość: kozik Re: Biorezonans IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.08, 01:53
          www.bicom.ng.pl/gabinety.html doskonale na zasadzie BIOREZONANSU dokonują
          przepływu pieniedzy z kieszeni pacjenta do swojej, skuteczność na poziomie
          sugestii, że pomaga. Zdecydowanie omijać zamiast wydawać pieniądze na pokaz
          pracy jakiegoś czujnego ustrojstwa gdzie wszystkie elektrody sa podpiete pod ten
          sam styk na panelu tylnym urządzenia. Dziecko z 7 dmej klasy zna na tyle
          podstawy fizyki i wie, że prad nie przepłynie ze źrodła do obciążenia gdy
          brakuje obwodu. A co dopiero pisać tu o rezonansie kolorowego przewodu z
          mosiężnym kubkiem na popiół z fajki i tego wszystkiego z czołem "biedaka".
          Lepiej kupić sobie wedkę i iść na ryby niż płacić po 50 PLN za seans wyłudzania
          pieniędzy. W kilka osób przetestowaliśmy pracę firmy ze Świdnicy w gabinecie
          opolskim. Zero reakcji organizmu, palacze pala nadal a ja kicham dalej na
          wszystko pomimo odczulania mojej kieszeni z pieniędzy. OMIJAĆ !!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka