domi1_23 16.05.08, 08:33 Gdzie w Katowicach można zrobić Biorezonans? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domi1_23 Re: Biorezonans 16.05.08, 11:37 Ale tam nie wykonują pełnego skanu organizmu. Gdzie jeszcze? Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozik Re: Biorezonans IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.08, 01:53 www.bicom.ng.pl/gabinety.html doskonale na zasadzie BIOREZONANSU dokonują przepływu pieniedzy z kieszeni pacjenta do swojej, skuteczność na poziomie sugestii, że pomaga. Zdecydowanie omijać zamiast wydawać pieniądze na pokaz pracy jakiegoś czujnego ustrojstwa gdzie wszystkie elektrody sa podpiete pod ten sam styk na panelu tylnym urządzenia. Dziecko z 7 dmej klasy zna na tyle podstawy fizyki i wie, że prad nie przepłynie ze źrodła do obciążenia gdy brakuje obwodu. A co dopiero pisać tu o rezonansie kolorowego przewodu z mosiężnym kubkiem na popiół z fajki i tego wszystkiego z czołem "biedaka". Lepiej kupić sobie wedkę i iść na ryby niż płacić po 50 PLN za seans wyłudzania pieniędzy. W kilka osób przetestowaliśmy pracę firmy ze Świdnicy w gabinecie opolskim. Zero reakcji organizmu, palacze pala nadal a ja kicham dalej na wszystko pomimo odczulania mojej kieszeni z pieniędzy. OMIJAĆ !!!! Odpowiedz Link Zgłoś