Dodaj do ulubionych

Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 22:33
Kochani!
Zbliża się koniec roku AD 2003. Czas więc najwyższy po temu byśmy z szeregów
naszych wyłonili osoby zasługujące na miano najwiekszych oszolomow roku

Przesyłajcie swoje kandydatury koniecznie wraz z uzasadnieniami.
Obserwuj wątek
    • Gość: katowiczanin Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.03, 22:38
      Kazimierz Kutz - nominowany za chamską promocję grafomanii Kuczoka w wydaniu
      książkowym pt Gnój na łamach Dziennika Zachodniego.
      Bogdan Tosza - nominowany za felietony w radiu eM i poziom Teatru Śląskiego
      Michał Smolorz - za butę, nieprzyjemny oddech i pogardę dla własnych studentów
      • Gość: 1000-latek Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: 62.233.241.* 24.09.03, 23:51
        Zgłaszam następującą kandydaturę do indywidualnej nominacji:
        - Kazimierz Dorf - prezes SM "Piast" Katowice, za projekt statutu
        spółdzielczego wykluczającego z członkostwa za krytykę władz sp-ni
        mieszkaniowej, "słowami powszechnie uznanymi za
        obrażliwe".
        Mam również pytanie do Kapituły Odznaczenia "Śląski Oszołom 2003": - Czy można
        zgłaszać do nominacji kandydatury zbiorowe (grupowe)?

• Gość: normal Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 09:33
          niestety nie jest to dozwolone prosimy tylko o "wybitne jednostki"
          • Gość: żabcia Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 14:44
            Pytania do normala:
            1. czy nominujemy w kategoriach? jak tak to w jakich? ja proponuję
            - polityk/osoba publiczna
            - artysta/przedstawiciel świata sztuki
            - dziennikarz
            - biznesmen
            2. czy może ktoś zrobić stronkę www z tym plebiscytem, tak żeby każde nazwisko
            pojawiające się w tym wątku tam się pojawiało i żeby można oddawać głosy?
            • Gość: normal Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 15:00
              Droga Żabciu
              proponuje najpierw nominować bez podziałów. POtem gdy zbierzem trochę wiećej
              kandydatów to ich poklasyfikujemy
              Wtedy też uruchomimy serwis www
              • Gość: Żabcia Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 15:07
                No to ja nominuję tutaj Tadeusza Kijonkę (tylko nie wiem czy to ma być
                kategoria artysta czy dziennikarz) za reakcje na postaiwienie Holzemu pomnika
                • Gość: holtze Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 15:13
                  chyab artysta, bo jak dziennikarz pisze to go można zrozumieć
        • Gość: ixi Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 09:36
          ja proponuje pana woejewode Lechosława Jarzebskiego i marszałków województawa :
          byłego J. Olbrychta i obecnego Michała Czarskiego
          uzasadnienie: niemoc, próżność i warcholstwo
          • Gość: urzęd_nick Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 10:51
            Dołączam mojego szefa Piotra Uszoka za to że wstydzi się śląskiego akcentu i
            że katowicki rynek wygląda tak ładnie...
            • Gość: urzedniczek2 Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 10:56
              a ja mojego byłego szefa pana Jerzego Chmielewskiego, byłego wicprez. Katowic
              za krzewienie wartości chrześcijańskich w każdym przejawie życia naszejmetropoli
              na szczęście dali sobie z panem Jerzym spokój
              ja nie tęsknie
              • Gość: krafcowa Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 11:07
                Prezydent Bytomia p.Wójcik co poparł protestujących górników przeciwko rządowi
                z jego własnego SLD
                • Gość: jo Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 11:21
                  aha i jeszcze dr. Sosnierz Andrzej

za całokształt kariery politycznej: od lekarza po stróża na zamku
                  • Gość: leszcz Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: 80.51.36.* 08.10.03, 09:07
                    Mam następnego kandydata z pólki lekarskiej , jest nim niejaki dr Szczerba
                    dyr.szpitala MSWIA .A nominuję go za chamstwo,arogancję w stosunku do
                    personelu zatrudnianie swoich pociotków i łażenie po szpitalu z zapalonym
                    cygarem /sam to widziałem/
                • Gość: obywatel Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 11:25
                  Nowa posłanka Samoobrony za zaangażowanie polityczne i wiedzę na temat
                  zanczenia słowa interpelacja. Czy ktoś wie jak ta potęga intelektu się nazywa?
                  • Gość: lepperek Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 11:35
                    - Maria Wiśniowiecka - ona chyba nie spełnia kryteriów. NIe mowmy tu proszę o
                    przypadkach klinicznych
                    • Gość: x Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.piekary.net / *.piekary.net 25.09.03, 15:18
                      Ja nominuje DANIELA PODRZYCKIEGO z "Sierpnia 80". Ten człowiek nigdy nie
                      pracował. Jest zawodowym protestmenem i w dodatku warchołem. Powinno się mu
                      zakazać działalności związkowej.
                      PRECZ Z PODRZYCKIM I SIERPNIEM
                      80 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      • Gość: zaangażowany Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 15:47
                        Czy wam nie jest wstyd. Przecież to tak najłatwiej tylko komuś wiecznie
                        dokopyuwać. To forum zaczyna schodzic na psy. Zenada. Jak nie Niemcy, to jacys
                        domorosli przesmiewcy. Moze tgak zrobice glosowanie na kogos kto dla tej ziemi
                        zrobil cos dobrego. Kto ma jakis wklad jakis sukces.
                        • Gość: jorgus Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 15:49
                          to byl chyba ten Podrzycki
                          • Gość: jo Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 15:58
                            nie to był jego syn
                            • Gość: orzeł biały Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.03, 20:25
                              Jerzy Gorzelik - wszyscy wiedzą za co...
                          • martin40 Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 03.10.03, 16:24
                            Jestem za, a nawet przeciw.
    • Gość: kalosz-śedzia Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 00:38
      Proponuje panów Dziurowicza Piotra i Jażwieckiego MAcieja za wkłąd w rozwój
      polskiej i śląskiej piłki nożnej. Rozwój oczywiście okrągły

Ten ostatni Pan nie jest już związany z Dospelem ( czyt GKS) ale czytając jego
      komunikaty mialem wrazenie, że gdyby Jaźwiecki pracowal dla Napoleona to nikt
      by się nie dowiedział o Waterloo, ale wszyscy wiedzieliby ze przegral pod
      Austerlitz
    • Gość: GOROL Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.b.004.pth.iprimus.net.au 26.09.03, 05:11
      Wszystkie "szlonzoki" z forum.A dlaczego ? to chyba wszyscy wiemy !
      • Gość: hanys Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 08:43
        na ciebie gorolu i na twoich kolegów tez sie paragraf znajdzie
        • Gość: student Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 14:53
          ja proponuję pana prof. Jacka Wodza za wypowiedź w Gazecie Wyborczej, że on
          osobiście nie chodzi do kosmetyczki, ale jest za tym, żeby chodzić!!!!!!!!!
          • Gość: studentka Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 18:07
            A ja nomninuje jego żonę, panią prof. Kasię Wódz.
            Za górników i Rudę Śląską - jej studenci wiedzą o co chodzi
            • Gość: J Oleksy Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.03, 20:35
              Ja tak sobie czytam to forum w przerwach, bo jestem właśnie na Śląsku u kolegów
              z lokalnej struktury tutaj i myśle że kolega Zarzycki by sie tu nadał

Jemu to potrzeba sukcesów teraz.
              W końcu ma zasługi i w bankowości i w nieruchomościach - my to w Wawie widzimy
              nominuje za całoksztłat
        • Gość: GOROL Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.a.001.pth.iprimus.net.au 27.09.03, 08:55
          Ty hanysie -oszolomie ten swoj paragraf to sobie wsadz w "zyc" i usiadz na nim!
          • Gość: HANYS Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.03, 13:24
            Gorolu - przedataw sie z imienia i nazwiska to cie też nominujemy
    • Gość: karim Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.03, 00:42
      oprócz profesorostwa Wodzostwa proponuje panią senator Grabowską
      w końcu zawsze wydawało mi sie ze nie ma ona warunków, a popatrzcie - zaszła tak
      wysoko
    • Gość: monopolista Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.03, 00:49
      Włąśnie worcilem z otwarcia hotelu MONOPOL i jeszcze nie ochłonąłem
      proponuje Panią Senator Doktorowicz za fryzurę.
      Ona zabijała swoimi włosami - kto widział ten wie
      Wiem że w Wawie takie numery uchodzą, ale u nas w Katowicach jest przecież
      kultura ...
      • Gość: Bogusław Kaczyński Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: 2.5.STABLE* / 80.48.65.* 28.09.03, 17:14
        Na tym otwarciu hotelu Monopol, proszę państwa, to muszę powiedzieć, że ci
        wszyscy ślązacy tak strasznie głośno rozmawiali, że nie dało się, proszę
        państwa, prowadzić koncertu, a najgłośniej rozmawiali państwo Bochenkowie, sam
        widziałem jak głośno, i na nic się zdały moje pochrząkiwania takie subtelne,
        jak poranny kaszelek Mari Callas. Nic tylko rozmawiali ci państwo bez
        skrupułów i za to właśnie ja ich niniejszym pozwalam sobie nominować!
        • Gość: piotrowiczani Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.03, 21:25
          ja proponuje Radę Miejską Katowic ze szczególnym uwzględnieniem Panów Radnych z
          Piotrowic
          • Gość: piotrowiczanin Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.03, 21:27
            musialem sprawdzic jak sie nazywają ci tytani pracy polityczno-spoleczni
            to panowie Krupa i Gierlotka

Wiwat Król, Wiwat Konstytucja, Wiwat Wszytskie Stany
        • Gość: leszcz Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: 80.51.36.* 08.10.03, 09:01
          Bo pani Bochenkowa w przeciwieństwie do swojego męża ,jest wyjątkowo tępą babą
          i do tego marną dziennikarką, ale jak ma się takie nazwisko to
          salony/TVP/stoją otworem.
    • Gość: sledziu Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 15:43
      Jacek Wódz, chociażby za wąsy
      • Gość: filet Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.03, 22:40
        gówno prawda. Jack jest normalny
        ja mianuje prof. Bańske - za dokonania naukowe

wszyscy na UŚ wiedzą, że filozofia Bańki jest do bańki
    • Gość: mysław Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.09.03, 12:08
      Grzegorz Osyra - za wygranie wyborów prezydenckich w Mysłowicach w
      niekonwencjonalny sposób. Za "stan stabilny" i "wystraszone oczy".
      • Gość: mysław Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.03, 09:00
        Gość portalu: mysław napisał(a):

> Grzegorz Osyra - za wygranie wyborów prezydenckich w Mysłowicach w
        > niekonwencjonalny sposób. Za "stan stabilny" i "wystraszone oczy".

Mój typ musi wygrać. Przyda mu się do kompletu, gdy wygra plebiscyt Trybuny
        Robotniczej.
        www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=59&w=7327620
      • Gość: Albercik Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.03, 16:15
        Proszę i mój głos zaliczyć na Pana Prezydenta Grzegorza Osyrę. Powody - jak
        wyżej.
      • alan30 Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 07.10.03, 18:49
        Mam lepszego kandydata z Mysłowic, a nawet dwóch: pierwszy to były prezydent
        Zbigniew A. podejrzany o współudział w zleceniu zabójstwa Pana prezydenta
        Padlewskiego i radny prawicy Józef Z. wyrzucony z pracy za molestowanie
        seksualne (wcześniej wyrok za jazdę samochodem po pijanemu ).
        • Gość: miasTonie OSYRA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.03, 06:47
          plakaty Padlewskiego wissiały miesiące po jego samobójczej śmierci ...
          Panowie - prawda jest gorzka :(

GOsyra - największy przekręt nad Przemszą /po obu stronach/
        • Gość: kola Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.crowley.pl 08.10.03, 11:24
          Osyra-samochlast z Mysłowic
    • Gość: sqro Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: 2.5.STABLE* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 17:34
      to może wytypujmy forumowiczów do tego zaszczytnego tytułu. U mnie 1 miejsce ex-
      aequo arnoldy i nikloty wszelkiej maści
      • Gość: sztygar z kielc Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 19:47
        ja te co durs o slondzku bredzo a mieszkajo w niemcach
        • Gość: normal Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.03, 20:20
          niestety regulamin plebiscytu dopuszcza tylko osoby publiczne
          nie ma też kategorii zbiorowych
          za to można nominować admina tego forum , pana Graba, do czego zachęcam
    • Gość: filolog Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 09:46
      proponuje pna prof. dr. hab Jana Malickiego za zaangażowanie w sprawy różne:
      od ludzkiej seksualności przez tolkienizm po kwestie istnienia (lub nie) narodu
      śląskiego
      • Gość: mefisto Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 11:43
        Pytanie do admina? Czy jak napiszę "pizda" to to jest brzydko i mi to usuniesz?
        Bo Gazecie wyczytałem o Urbanowiczu Andrzeju, który wysłał gdzieś do
        Częstochowy na jakąś katolicką wystawę obraz pod takim tytułem i chciałem go
        tu mianować na oszołoma, bo jak można wysłać na taka wystawę obraz z "pizdą" w
        tytule. Sam osobiście przeciwko piździe nic nie mam, i wiem że Gazeta też nie
        skoro w pełnym brzmieniu napisała takie słowo. Więc jak admin nie wywalisz to
        mianuję tu tego Urbanowicza malarza, za tę pizdę właśnie!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: KOwiec Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 12:11
          Ja nominuję tutaj red Zamorskiego za zrobienie super kariery od telewizyjnego
          showmana który podniecał się swego czasu biustem wynurzającej się z basenu
          artystki disco Sabriny. Aż do teraz kiedy jest rzecznikiem prasowym w
          Urzędzie. Tylko nie niem czy Wojewódzkim, czy Marsząłkowskim. Zresztą nie
          zmienia to niczego. I tak i tak jest smieszznie
          • Gość: sabrina Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 12:23
            EH ZAMORSKI, ZAMORSKI TEN TO CAŁOWAŁ - ŻE TEŻ GO Z TEJ TVP WYRZUCILI

zglaszam mojego nowego ulubienca - Waldusia Bojarunka - ktory tez lubi duże piersi
            • shtiger Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 03.10.03, 09:11
              a moga sam nominowac' jednego giz'dzielca mojego nejberhooda?
              dyc' on jesce nie jest publiczno osoba ale gupi juz jes teroz na blank
              aze sie boja co bydzie z tego eikla jak trocha podros'nie
              to co normal moga go sam nominowac' abo mom sie isc' polotac'?
              • Gość: hop z panywnik Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.waw.cdp.p / *.waw.cdp.pl 03.10.03, 11:31
                jo se mys' z go mogesz nominowoc', ale pierwej musisz napisoc' jak tyn gizd sie
                nazywo. Jo se myslo, ze anonimy to se mozno ubekom ino wysloc'
              • n_ormal Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 03.10.03, 12:44
                HOPY - jako admin tego wontku bardzo prosha o uwaga

NIE WPISUJEMY ANONIMOW I LUDZI NIEPUBLICZNYCH bo nas potym bydom sondem
                starszyc'

PAMIENTAJCIE: może być np. idiota dziennikarz śledczy (inicjał
                czteroliterowy) , albo kretyn polityk

ALE SASIAD BYĆ NIE MOŻE CHYBA ŻE JEST POSŁEM SAMOOBRONY
    • martin40 Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 03.10.03, 16:33
      Ja typuję na to zaszczytne miano Dyrektora psychiatryka w Rybniku, który
      robiąc szwindle uwierzył w to że wszyscy są wariaci.
      • Gość: prawdziwy polak;) Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.03, 14:56
        ja na miescu pierwszym widze Uszoka (kto sie interesuje , to wie ;p)
        second - Smialek - komunikacja na Slasku jest rewelacja ;p
        3- miller - bo go qufa nie lubie ;p
    • Gość: miasTonie Grzegorz Osyra - prezydent Mysłowic IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.03, 15:07
      za przekręt przed wyborami
      za oszustwo
      za tolerowanie łajdactwa w UM
      za Padlewskiego

szczegóły na forum MYSŁOWICE
      • Gość: mysłowiczanin lepszyjest jego rzecznik.... IP: *.crowley.pl 05.10.03, 15:11
        Bardziej bym proponował jego rzecznikę, zajmuje sie rzeczami o ktorych nie ma
        pojecia i caly urzad ma ja na ustach
        • n_ormal Re: lepszyjest jego rzecznik.... 05.10.03, 15:13
          a co ma w takim razie w ustach ???
      • spiga Re: Grzegorz Osyra - prezydent Mysłowic 07.10.03, 08:40
        Nie wiem, czy Osyra może brać udział. Co prawda, w wyniku mistyfikacji, został
        prezydentem naszego zacnego śląskiego miasta, ale to przybłęda. Nawet nie jak
        piszą, z "podskoczowskiej wiochy" bo on tam tylko jeden ze swoich wielu domów
        ma. Skąd go przywiało, nawet mafia nie wie.
        Ja jednak uprzejmie proszę o nagrodę specjalną, dla tego wyjątkowej kategorii
        kabotyna. Za co? J.w.
        • n_ormal Re: Grzegorz Osyra - prezydent Mysłowic 07.10.03, 17:34
          sądzę że pan Osyra dostanie nagrodę specjalną ex aequo z panem Górskim
        • Gość: mysław Re: Grzegorz Osyra - prezydent Mysłowic IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.03, 08:22
          Koniecznie osyra. Mam kolejny argument: za próbę zniszczenia forum Mysłowice.
          Zobaczcie sami, co robią jego ludzie, gdy forum okazało się dla nich
          niebezpieczne:
          www1.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=13239
          • Gość: mysław Re: Grzegorz Osyra - prezydent Mysłowic IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.03, 11:27
            I znowu osyra. Tym razem, ze utrzymywanie na stanowisku swojego zastępcy,
            człowieka oskarżanego o fałszowanie podpisów. Nie odwoła go, ponieważ jak
            powiedział: "to dobry fachowiec i zapewnił go, że jest niewinny".
    • sas12 Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 05.10.03, 19:08
      numer 1 Piotr Greiner za górnoślązaków -noblistów
      numer 2 Michał Smolorz za hanzeatycki charakter Wrocławia i inne rewelacje
      historyczne w felietonach DzZach.
      numer 3 Największy duchem Kazimierz Kutz za przeniesienie gęsi z Rzymu do
      Aten -w felietonie w Dz.Zach.
      mumer 4.Nieznay autor nazwy osiedla Bulwary Rawy /bloki mieszkalne nad
      cuchnącą rzeczką/
    • zenon133 Pamiętajmy o Zagłębiu 06.10.03, 14:07
      Wcale nie jest tutaj bez szans Prezydent Sosnowca K. Górski - Świnki,
      Kolorowi,itd...
      • arnold7 Re: Pamiętajmy o Zagłębiu 06.10.03, 19:48
        zenon133 napisał:

> Wcale nie jest tutaj bez szans Prezydent Sosnowca K. Górski - Świnki,
        > Kolorowi,itd...

Sosnowiec nie lezy na Slasku.
        • michi3 Re: Pamiętajmy o Zagłębiu 06.10.03, 20:04
          sas12 - za nominowanie Piotra Greinera
        • n_ormal W sprawie K. Góskiego 06.10.03, 21:06
          kochani
          w związku z faktem, że Górski K. swoją aktywnością polityczną oddziaływuje także
          na ziemie znajdujące się na Zachód od Brynicy należy uznać tą kandydaturę.
          Bycie gorolem, a co więcej, bycie szefem największego Gorolsztatu nie
          przeszkadza w walce o zaszczytny tytuł śląskiego oszołoma roku 2003.

Panie Kaziu, Pan sie nie boi, pan na pewno dostanie nagrodę pozaregulaminową !!!!
          np. arabską sprzątaczkę
          • alicja_love Re: W sprawie K. Góskiego 07.10.03, 14:40
            www.outwar.com/page.php?x=1539604
            • Gość: góral Klub radnych lsd-Mysłowie IP: *.crowley.pl 08.10.03, 11:28
              na czele z radnym wójtowiczem
              • Gość: 1000-latek Re: Klub radnych lsd-Mysłowie IP: 62.233.241.* 09.10.03, 16:46
                Uwaga do Kapituły Odznaczenia "Śląski Oszołom 2003": czas najwyższy
                uporządkować to forum, bo zaczyna się robić bałagan i rozmydlanie sensu
                elekcji. Miała obowiązywać zasada, że zgłasza się kandydaturę do nominacji +
                uzasadnienie. I tylko tyle.

Podtrzymuję kandydaturę KAZIMIERZA DORFA, prezesa SM "Piast" Katowice. Za
                projekt statutu spółdzielczego z zapisami o wykluczaniu z członkostwa za
                krytykowanie władz sp-ni "słowami uznanymi za obrażliwe" oraz dodatkowo za
                aktualnie opisywaną przez GW "orbitę spółek pana prezesa" oplatającą jak
                pajęczyna Sp-nię Mieszkaniową "PIAST" K-ce. (Wszystkie rewelacje zaczęły się od
                feralnego statutu złożonego do rejestracji w sądzie.)
                • n_ormal Re: Klub radnych lsd-Mysłowie 09.10.03, 16:57
                  1000 latku - to że watek na forum sie rozmywa zauwazylismy jakis tydzien temu
                  popularnośc tematu przerosła nasze możliwosći. Ale bierzemy sie w garść

W poniedziałek, najpoźniej we wtorek ruszy strona WWW poświęcona konkursowi.
                  Dyplomy dla laureatów już zaprojektowaliśmy. Jaka szkoda że musimy to robić
                  incognito i nie możemy zorganizować gali z wręczenim nagród laureatom
    • Gość: ktoto? A MOŻE BY TAK JAKIŚ DZIENNIKARZY PODAĆ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.03, 19:40
      no koledzy a może jakiś żurnalistów wybierzecie
      ja na przykłąd bardzociepło myślę o panu Adamie Turuli
      fajny chop, oszołom to on jest, ale w kcach to on się marnuje
    • Gość: ropuchA Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 23:56
      proponuje pana T. Kijonke, za jego ostanie enucjacje,że jest ... humanistą
      koń by się uśmiał, kijanka również
      • Gość: miętus Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 11:59
        Propunuje Prezesa SM Piast - Kazimierza Dorfa. Facet narobił tyle przekrętów,
        afer, dziadostwa na całym Os. Tysiąclecia. Jest poprostu nietykalny.
        • Gość: abnormal Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 11:15
          Po pierwsze: No i gdzie ta obiecana strona?
          Po drugie: nominacja dla rzeczniczki ds równego statusu kobiet i mężczyzn pani
          Doroty Stasikowskiej Woźniak za całokształ i za zorganizowanie forum kobiecego
          zaproszenie tam żon bezrobotnych i pokazanie im kolekcji Demi Cler
          • Gość: kolos Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.03, 14:05
            cos pieprzycie z tą stronką
            obiecujecie obiecujecie

nominuje dziadkow leśnych - kombatantow za holtzego
            • Gość: fif_ka Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.supernet.com.pl / *.supernet.com.pl 18.10.03, 17:26
              najwiekszym slaskim oszolomem jest Michal Smolorz
              to co ten facet wygaduje i od czego jest ekspertem nie miesci sie w pale
              ostatni popis dotyczyl palowania wlascieli psow
              zwracam sie do szanownej kapituly zeby kiedy wygra ten plebiscyt Smolorz jego
              publicznie dla przykladu spalowac
              • Gość: mamlas Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: 80.48.65.* 19.10.03, 16:15
                jeden z najgorszych ślązakow Bercik- Krzysztof Hanke , nominacja za wspaniałą
                prezentacje ślązaka roku.
                • Gość: karwat Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.03, 16:27
                  i GErard jeszcze czyli ten Kalus Bogdan
                  • Gość: rzyg rzyg Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 17:54
                    nominacja dla red. Chylińskiego z DZ za reklamy na ulicach z tymi dwoma
                    koszmarnymi dziewczynkami
                    • Gość: jo Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 20:06
                      Chylińskiemu to chyba jest wszytko jedno
    • Gość: fakt Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.03, 19:39
      naczelnego redakcji Faktu i caly zespol
      nominuje niniejszym
      do nagrody zbiorowej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • n_ormal Re: Plebiscyt na Śląskiego Oszołoma 2003 22.10.03, 23:19
      Slaski OSZOLOM - Jest już strona GLOSUJCIE
      sloszolom2003.republika.pl/
      Zapraszamy do glosowania. Wyniki w grudniu!!!
      • Gość: kce 74 OSYRA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.03, 20:27
        w nagrodę za wciąż wiszące plakaty wyborcze - swoje - i kandydatów na radnych
        nie tylko z sld !
        za wciąganie na plakaty wyborcze dzieci z domu dziecka
        za prosty i prostacki sposób bycia
        za czaty, których nie było ...
        za przekręty na najlepszego prezydenta na śląsku !!!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka