Gość: wowa IP: *.nj.pl 29.07.08, 23:36 To jest tragiczne. Prezesik szaleje. pogratulować Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibic Widać, gdzie piłkarzyki mają GKS IP: *.nj.pl 30.07.08, 08:30 Pare zaległych premii i już to mają gdzieś. Najemmnicy. Jak mi szef kase wisiał to co, miałem sie pochlastać? Niech sie przyznają, ile zarabiają. By człowiek myślal że głodni chodzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bro Re: Widać, gdzie piłkarzyki mają GKS IP: *.cable.ubr05.shef.blueyonder.co.uk 30.07.08, 17:43 przestan za przeproszeniem pieprzyc glupoty. co to za argument? nalezy im sie kasa za prace? nalezy. a to czy ty sie godzisz na bycie oszukiwanym w pracy to twoja prywatna sprawa. nie bedziesz wlaczyc o swoje, o to, co sie prawnie nalezy, to cie beda czesciej w d...pe ru..hac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chakan Langer, weź w końcu powiedz, ile oni zarabiają! IP: *.nj.pl 30.07.08, 08:33 Jak sie ludzie na kopalniach dowiedzą, to niech wtedy piłkarzyki spróbują zastrajkować. Nieroby. Pensje przecież dostają!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gomułka Re: Langer, weź w końcu powiedz, ile oni zarabiaj IP: *.promax.media.pl 30.07.08, 09:44 Masz rację,ze nieroby, ale te.tzw. "prezesiki" i "zarządziki" to złodzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mango Re: Langer, weź w końcu powiedz, ile oni zarabiaj IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.07.08, 12:09 tak, bo akurat ludzie w kopalni gloduja! tym to dopiero trzeba utrzec nosa! srednia pensja gornika 5 kafli, emeryturka kolo czterdziestki i jeszcze smia do warszawki jezdziec i drzec mordy pod kancelaria premiera! zapewniam Cie, ze pilkarze w jastrzebiu zarabiaja mniej niz gornicy w jastrzebiu! a juz widze co by sie dzialo, gdyby gornikom ktos nie placil na czas - blokady drog, koniec wydobycia itd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Langer, weź w końcu powiedz, ile oni zarabiaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.08, 14:43 a co na kopalni mało maja? każdy wie, że piłkarzyki mają za dużo ale to nie oznacza że mozna im nie wypłacać kasy. mam nadzieje że ktoś zainteresuje sąd pracy tą sprawą i sam prezesik śmieszny bedzie wypierd...ć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orion Prezes Jastrzębia do piłkarzy: - Nie podoba się.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 08:59 Kozaczki, każdy minimum 5.000 na łapę bierze, ale im to nie pasuje. Widać, jakie znaczenie ma dla nich GKS. Brak słów. Jakby jeden z drugim przerobili tydzień na dole za 3.000, to by Langera po rękach całowali. Do tego jeszcze jakiś anonimowy kret. Niedługo będziemy wieszali flagi GKS TO MY A NIE WY Jak Wam nie wstyd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal2708 Re: Prezes Jastrzębia do piłkarzy: - Nie podoba s IP: *.cofund.org.pl 30.07.08, 10:21 Ciekawe, Panowie Górnicy, co byście zrobili jakby Wam firma nie wypłaciła trzynastki albo jakiś innych dodatkowych pieniędzy... Pewnie znów by Was było widać pod sejmem jak demolujecie Warszawę... A może lepiej wiadro zimnej wody na głowę a dopiero potem komentować. Co byście zrobili jakby to WAM pracodawca powiedział: "Jak się nie podoba to wyp...ć!!!", hę?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Prezes Jastrzębia do piłkarzy: - Nie podoba s IP: *.179.c88.petrotel.pl 30.07.08, 13:06 niezle kasy w tym jastrzebiu , w pruszkowie wszyscy po 2000 na reke a zloili gks jak chcieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^g&r)a_m@z przykład bierze z góry , czyli z zarządu PZPN IP: *.promax.media.pl 30.07.08, 09:42 Widać, ze zgraja piłkarskia jest chora, tak "działacze"jak i zawodnicy. Tu potrzebne było by dać im na dupe -trzcinką, albo poprostu po ryju z obu stron. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Prezes Jastrzębia do piłkarzy: - Nie podoba się.. IP: *.chello.pl 30.07.08, 11:31 Ludzie spokojnie. Przecież ten prezes z Jastrzębia to prosty człowiek, związkowiec, ale b ważny (VIP) viceprzewodniczący z Solidarności i to jest kuriozum. Facet który sam organizuje strajki na kopalniach oraz "broni" górników przed krwiożerczym i krwiopijczym kapitalistą jakim jest JSW SA sam jak prostak wpada do szatni i bluzga zawodników swoich pracowników jak zwykły robol. No ale co tu wymagać od faceta który tuż przed 50-tką zrobił dopiero maturę bo do tego zmuszało go prawo? Z jednej strony piłkarze mają pensję ale średnio 3-3,5 tys. Bo kilku najważnieszych gwiazdorków ma po 4-6 tys ale wielu tylko po 2-2,5 tys. Ostatnio prezes płaci im niestety pensje z poślizgiem. Ale piłkarze po to dobrze garli i zdobyli awans do 2 ligi rok temu że zrezygnowali z premii meczowych na rzecz premii za awans. Czyli konkretny urobek. Niestety po 1,5 roku z całej premii ok 400 tys wypłacono im raptem 150 tys. które z rocznym poślizgiem dało miasto jako nagrodę! Dodatkowo zawodnicy nie mają zapłaconej ani jednej premii za punkty wywalczone wiosną tego roku oraz za 2 mecze z jesienni ubiegłego roku. Lekko licząc wychodzi po jakieś 20 tys. na każdego zawodnika plus poprzedni trener. Czyli klub ma prawie pół mln manka stąd nerwowość prezesa. Ale to nic, on już taki jest, ale nad nim w klubie rządzi niejaki prezes honorowy Ciok. Ten to jest dopiero model bez kultury w dodatku jest przełożonym prezesa GKS Langera w pracy na koplani, bo jest przewodniczącym Solidarności. Swego czasu w mediach było głośno o ich obu, bo dziennikarze wytropili jak panowie Ciok z Langerem razem w pracy w biurze Solidarności od rano codziennie spożywali wódkę.. Ot i cała porawda o tym klubie. Chora sytuacja. Ale to jest nasz futbol krajowy, a przykład idzie z góry czyli z PZPN, a im niższy poziom rozgrywek tym gorsze ekscesy i większe bagno. Tak więc panowie górnicy nie bluzgajcie na wszystkich piłkarzy bo jakby wam prezes JSW Zagórowski obciął 13, 14, deputat węglowy i coś tam jeszcze i powiedział że jak się nie podoba to możecie spier... to byście pierwsi zrobili zadymę i strajk zarówno w Jastrzębiu jak i w Wawie pod Sejmem. Najbardziej żal kibićow. Tych zwykłych szarych, których chodzi po 3do 5 tys. na mecz jak i tych najbardziej ultras, którzy jeżdżą za swoją drużyną zawsze po całej Polsce. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Prezes Jastrzębia do piłkarzy: - Nie podoba s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 13:10 Każdy z piłkarzy ma prawo sobie zmienić klub lub zawód.Wielu piłkarzy wybiera tak jak uważa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Prezes Jastrzębia do piłkarzy: - Nie podoba s IP: *.jaskom.pl 30.07.08, 15:32 No i co z tego, że tak sobie wybrali. Umowe podpisali i trzeba się z niej wywiązać. Oni się utrzymali w II lidze, tak więc premie się należą. Langer, po prostu żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan mam w dupie górników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.08, 14:51 ja jeszcze nigdy nie strajkowałem i wątpie żebym mógł kiedy kolwiek choć nigdy nie zarabiłem takiej kasy i 13 też nigdy nie dostałem a oni beda sie mi tu wymadrzać! jak nie pasuje to wypierd...ć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eb Prezes Jastrzębia do piłkarzy: - Nie podoba się... IP: *.crowley.pl 30.07.08, 13:09 to jest dopiero sekta,ten cały PZPN i dziwi mnie to bardzo,ze takie firmy jak np TPSA chcą jeszcze finansować Orange Ekstraklasa??? toz to szok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ketris Re: Prezes Jastrzębia do piłkarzy: - Nie podoba s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.08, 16:31 Piłkarze Jastrzębia,to sprzedajne dziwki.To samo było z aferą Kuby Biskupa,gdy jeden z nich po uzyskaniu newsa od poszkodowanego poleciał z sensacyjnymi wiadomościami do prasy oczywiście za kasę Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Prezes Jastrzębia do piłkarzy: - Nie podoba się.. 30.07.08, 16:52 I prawidłowo. Brawo prezes. W polskiej piłce byle kopacz jest przekonany, że należy mu sie Bóg wie co. A jak grają, każdy widzi. Taki piłkarzyna nic nie umie tylko stać pod kasą i liczyć szmal. A jak przyjdzie co do czego to spuszczają im łomot drużyny z Armenii, Albanii i Mołdawii. Jastrzębie? Tam to powinni grać za minimum socjalne plus trampki. Niech w końcu nasi pseudopiłkarze zrozumieją, że pieniądze należą się tylko za dobrą grę. A jak im się nie podoba niech wyp... albo szukają klubu zagranicznego. He, he. Kto ich zechce? Chyba tylko jakiś półamatorski klubik z II ligi cypryjskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BAH Re: Prezes Jastrzębia do piłkarzy: - Nie podoba s IP: *.crowley.pl 30.07.08, 17:20 Widziały gały kogo zatrudniały. Są umowy i klub ma obowiązek sie z niej wywiązywać. Poziom sportowy nie ma tu nic do rzeczy. Jak sie prezesowi nie podoba niech sobie zatrudni albańczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LuznaGuma Re: Prezes Jastrzębia do piłkarzy: - Nie podoba s IP: 151.54.247.* 30.07.08, 18:20 I wlasnie dlatego w tym dziadowskich kraju ku.ewstwo kwitnie - wg niektorych mozna podpisac umowe, podjac zobowiazania a potem wyslac pracownikow na drzewo. I jeszcze zebrac brawa na forum. Mam nadzieje ze tym tyfusom ktore wypisuja takie duperele jutro ich szef powie: 'Pracowales licho wiec bede ci placil 50% albo wcale, a kasy ktora ci zalegam juz nie ujrzysz. A jak ci sie nie podoba to wy....j Odpowiedz Link Zgłoś
sportowy_szczur Prezes Jastrzębia do piłkarzy: - Nie podoba się.. 30.07.08, 18:09 Ja zapier**lam jak wół, zarabiam niewiele, o trzynastkach, wysokich premiach, bonach, dywidendach, wczasach pod gruszą i wielu innych dogodnościach nie słyszałem i jakoś żyję. Jak mi się już bardzo znudzi, to zawsze mogę wypier**lać. Jestem wolnym człowiekiem. To ja decyduję, czy chcę pracować za takie pieniądze i na takich warunkach, więc niech nikt nie robi z siebie ofiary, bo nie jest tak, że czy się stoi, czy się leży, trzy tysiące się należy. Widocznie piłkarze nic innego nie potrafią robić, bo gdyby potrafili, to by powiedzieli prezesowi klubu, żeby ich cmoknął w trąbkę. Kluby górnicze żyją jak pączki w maśle i jakoś konkretnych wyników nie widać. Bo czymże jest druga czy trzecia liga polska? Może pierwszą ligą Burkina Faso, ale i co do tego mam wątpliwości. Więc powiem krótko, Panowie: Jak się nie podoba, to wypier**lać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Prezes Jastrzębia do piłkarzy: - Nie podoba s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 13:31 co zazdrosc nie moze... jak nie potrafisz grac w pilke na pewnym poziomie to musisz zapie..c, zamiast studiowac i zrobic jakis papier wolałes walic flache pod blokiem to teraz musisz zapie..c... a nikt cie do tego nie zmuszal... w jastrzebiu jak taki specyficzny klimat ze jak zawodnicy wygrywaja to kibice ich kochaja( awans do 1 ligi) a jak teraz chca kasy za to ze ten awans zrobili to macie problem...zrobili to im sie należy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex22 Prezes Jastrzębia do piłkarzy: - Nie podoba się... IP: *.jaskom.pl 30.07.08, 18:19 Ten pseudoprezes zawsze porafił wszystko zepsuć. Jestem mieszkańcem Jastrzębia i dobrze znam sytuacje. Teraz próbuje coś załatwić jakimiś dziwnymi groźbami. Ciekawe dlaczego z zarządu odeszli(parę miesięcy temu) ludzie, którzy nie mieli wglądu do spraw finansowych klubu GKS Jastrzębie..............a może komuś to było na ręke i teraz już może robić co tylko mu się podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszon sąd pracy?? IP: *.chello.pl 30.07.08, 19:15 Było nie obiecywać gór złota, tylko niższą pensję dać, ale realną. Umowa jest umową, jak się nie podoba, to niech się nie bierze za prezesurę, było gorszych piłkarzy zatrudnić. A teraz to prezes powinien wykopać tę kasę spod ziemi. Poziom sportowy nic nie ma tu do rzeczy, po prostu jest pensja, to się ją płaci. A jak nie ma się takiej kasy, to znacyz, że się nei nadaje człowiek do prezesowania. No ale jeśli (hipotetytcznie)premie poszły na wygrane mecze, to nic dziwnego, że teraz na wypłaty nie ma. A to już inna historia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo64 ...GieKSa jest tylko jedna.... IP: *.chello.pl 30.07.08, 22:34 Z całego tego gks jastrzebie chca te"prezesy" zrobic drugi gks bełchatów bo piłka,siata i wogóle sukcesy,ale przecież wiadomo nie od dzis zeby byl sukces trzeba miec kibicow dlatego i ten smieszny bełchatów i jeszcze smieszniejsze jastrzebie nie moga sie rownać z inna GieKSa Katowice ! Kopiowanie,kserowanie to mentalonsc gorolska GieKSa jest tylko jedna i wie o tym cała Polska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jastrzebie Re: ...GieKSa jest tylko jedna.... IP: *.jaskom.pl 31.07.08, 07:17 Pilnuj swoich wozów kolorowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GKS1964 Re: ...GieKSa jest tylko jedna.... IP: *.mmj.pl 31.07.08, 10:47 które naturalnie jeżdzą Taborami jakbyś nie wiedział ;D;D;D zazdrościsz, może chcesz się przejachać ? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jastrzebie Re: ...GieKSa jest tylko jedna.... IP: *.jaskom.pl 31.07.08, 12:22 Przyjmuje że Cygan wie lepiej. Dziękuje wole autem jeździć, powodzenia na szlaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GKS1964 Re: ...GieKSa jest tylko jedna.... IP: *.mmj.pl 31.07.08, 16:14 Dzięki serdeczne. A ze swojej strony polecam przejechać się prawdziwym pociągiem i zrobić zakupy w porządnym sklepie. Ojjjojjj. Zapomniałem! Nie macie dworca w Jastrzębiu....uuuu....ale ze mnie gafa! ;( Smutno mi. Aż się zanoszę ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sirk Re: ...GieKSa jest tylko jedna.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.08, 17:33 Lepiej nie mieć żadnego dworca, niż mieć taki śmierdzący syf jak w Katowicach. Wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś