Gość: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 17:38 TV Silesia rzadzi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: roman Hajto grał już na pianinie, a teraz został kuch... IP: 62.17.17.* 31.07.08, 17:46 hehe, z Radkiem M i Piotrkiem S bym uwazal na miejscu Klaudiusza. Pewnie w pape zarobi Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb boszzzzz ale żal 31.07.08, 18:00 dwóch gwiazdorów się spotkało - piłkarzyk i tzw. "kucharz" buhahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: boszzzzz ale żal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.08, 18:03 Słów 'bosz' i 'żal' używaj na swoich tibijskich kolegów, ale nie tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TRSL Re: boszzzzz ale żal IP: 213.199.243.* 03.08.08, 17:38 odpi....ol sie od Hajty pało Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb poprawka tytulu 31.07.08, 18:01 Hajto grał już na pianinie, szmuglowal fajki, a teraz został kucharzem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seeb Jeszcze jedna poprawka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 09:48 Hajto grał już na pianinie, szmuglowal fajki, podeptał Portugalczyka, a teraz został kucharzem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: error klaudiusz and cooking IP: *.torun.mm.pl 31.07.08, 18:13 oglądałem odcinek ze świerczewskim i jest to chyba najgorszy program tv jaki widziałem w ostatnich latach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm A dlaczego... IP: *.nyc.res.rr.com 31.07.08, 18:18 Nikt nie pisze o tym, że Hajto zabił czlowieka jadąc za szybko samochodem. Czy on za to odpowiedział. To jest morderstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Kolejny program dla debili IP: 80.50.54.* 31.07.08, 18:19 z durniem w roli głównej. Sam Hajto oprócz gotowania i gry na pianinie zna się jeszcze na handlu. Fajkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kucharz Hajto grał już na pianinie, a teraz został kuch.. IP: *.lanet.net.pl 31.07.08, 18:45 A ze Swirek w ktorym zakladzie karnym Klaudiusz pogotuje? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaga Re: Hajto grał już na pianinie, a teraz został ku IP: *.toya.net.pl 31.07.08, 18:52 jak to Świerczewski ma też być na tej imprezie, wg. Majdana miał on być "skatowany" przez policję w Mielnie, wiec jak kazdy skatowany spedzi pewnie kilka tygodni w szpitalu a póżniej jeszcze rekonwalescencja. wydaje mi sie, że po skatowaniu bedzie dostepny gdzieś za pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIAST Hajto grał już na pianinie, a teraz został kuch... IP: *.chello.pl 31.07.08, 21:07 szkoda gadac Klaudisz kiedys mówił publicznie że jest kibicem RUCHU a teraz zamiast zaprosic kturegoś z niebieskich graczy zaprosił największego żabola wstyd sam zaczyna prowokacje i to publicznie. Klaudiusz Ja na twoim miejscu przeprosił bym NIEBIESKICH i nie pokazywał tego odcinka z żabolem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elo ŻABOLA? IP: *.ists.pl 01.08.08, 10:50 Żabola? Hajto się wypromował w Hutniku Kraków. Chcesz mi pomóc? klikaj.bubb.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Hajto grał już na pianinie, a teraz został kuch.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 21:34 Zenua po maxiorze. Program dla debili -robiony przez debili z udziałem debili...nadaje sie do ks.rekordów Guinnesa :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serbiak a Hajto rownież zabił kobietę, ten wspaniały gracz IP: *.chello.pl 31.07.08, 22:12 i podeptał przeciwnika na MŚ w Korei i Japonii. Ależ on jest wspaniały. ho ho ho Odpowiedz Link Zgłoś
mprzybys Hajto grał już na pianinie, a teraz został kuch.. 31.07.08, 22:29 hehe, juś sobie to wyobrażam. Scena jak z filmu "Roki", gdy przygotowywał się do walki z Apollo :) Ciekawe z kim Hajto będzie walczył :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rivo Hajto grał już na pianinie, a teraz został kuch... IP: *.chello.pl 01.08.08, 01:11 dramat!!!! Sevkovic, Swierczewski, Hajto i kto jeszcze? tylko na Slasku takie numery, w Warszawie nikt na to sie nie zlapie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slimak Hajto grał już na pianinie, a teraz został kuch... IP: 193.109.123.* 01.08.08, 08:38 Ciekawe gdzie będą nagrywać program z Piotrem Ś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: propaganda Hajto do reprezentacji!! IP: 195.150.178.* 01.08.08, 09:16 Tym występem Hajto dał jasny sygnał do Leo: "widzisz, jakbym był na euro to byśmy wyszli z grupy. Nie rób tego błędu więcej i powołaj mnie". Z taką formą Hajty żaden kogut nam niestraszny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luluś Hajto grał już na pianinie, a teraz został kuch... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 09:42 Może być ciekawy odcinek z Piotrem Ś. w więziennej scenerii. Piotr Ś. pewnie będzie UBIJAŁ pięścią kotlety, SIEKAŁ marchewkę, TŁUKŁ ziemniaki i BIŁ pianę. A na koniec rzuci się z łapami na jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nałęczów Bitki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 10:09 Świerczewski to pewnie przygotuje bitki marynowane w piwie. Pycha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arturo Świerczewski zaprezentuje kuchnię więzienną IP: 83.238.216.* 01.08.08, 10:10 A własciwie nowe trendy w kuchni penitenciarnej: suche pieczywo pełnoziarniste i woda lekko gazowana Mineralle i co jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
i_fought_the_law Hajto grał już na pianinie, a teraz został kuch... 01.08.08, 10:29 Czy oni naprawdę muszą znęcać się nad tymi biednymi zwierzętami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon_olsen Świerczewski? IP: *.mtvne.com 01.08.08, 10:32 a to on juz na powietrzu? Odpowiedz Link Zgłoś