Gość: zal IP: *.na5.pl 01.10.08, 01:32 patologia. kolejny przykład sztuki dla sztuki firmowanej przez znajomego dziennikarza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Martadellllllla Re: Katowice zainfekowane różem. Obrona "Skina" IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.10.08, 04:18 Ach, przepiekne, aaaaaach ! Który to juz artykul o tej panience ? I jak to dziala, bo moj szwager tyz chce (zbjyro bierdekle). Odpowiedz Link Zgłoś
polsz Katowice zainfekowane różem. Obrona "Skina" 01.10.08, 09:16 "ekspansję biznesu, rewelacyjną komunikację, zamknięte osiedla odgrodzone od slumsów, nowoczesne skanseny typu Silesia City Centre i piękne kamienice obrośnięte reklamami" Dziwny ten warszawiak. Mieszkam tu i nie widzę ani ekspansji biznesu rewelacyjnej komunikacji. SSC na pewno nie przypomina skansenu a reklam na ciekawych budynkach jest niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
joh-nny Katowice zainfekowane różem. Obrona "Skina" 01.10.08, 09:26 Ta pikselizowana twarz wyglada na zdjeciu rewelacyjnie, nastepnym razem jak bede w Katowicach musze to zobaczyc :). Odpowiedz Link Zgłoś
moim_skromnym_zdaniem Who is that girl? 01.10.08, 12:38 Zastanawiam się czyją córką, lub ......(nie wyrażę się) jest to beztalencie, że tyle się o niej pisze (pozytywnie) zamiast ukarać za dewastację miasta. Ciekaw jestem opinii na jej temat współstudiujących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Silesian Re: Who is that girl? IP: *.sycomp.pl 01.10.08, 18:04 Przeca pisze wyraźnie że otrzymała pozwolenia. No tak ale wuidać czytanie Cie boli. Ta twarz oraz ludzie na schodach wyszło jak dlamnie ciekawie. Ten róż na kamienicy fatalnie, ale biorąc pod uwagę w jakim jest stanie to nic jej już nie zaszkodzi. Ogólnie nie jest tragicznie zawsze to jakiś "smaczek" w tym urzędniczo-robotniczym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
moim_skromnym_zdaniem Re: Who is that girl? 01.10.08, 19:19 Wybacz Silesian, ale chyba nie spotkałeś się nigdy nawet z namiastką sztuki. To co prezetuje ta panienka jest poniżej poziomu pana Stasia, który malował mi mieszkanie, a on ma ledwo zawodówkę. Zrozum, że zastanawia mnie fakt kto mógł wypromować to beztalencie. Może uczelnia wychowała zdolniejszych ludzi (wielu bardzo zdolnych tam się nie dostaje bo nie mają "znajomości"), ale tamci nie mają szansy zaistnieć. Gdyby miała choć cień talentu nie czepiałbym się uwierz mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aron_Banksy Katowice zainfekowane różem. Obrona "Skina" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.08, 18:38 Skina rządzi! Super są te ręce na superjednsotce i ludzie, którzy "wpadli pod tramwaj"! www.skin-kace.pl tu juest tego więcej, gratulacje dla autorki! Odpowiedz Link Zgłoś