Gość: df IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 00:30 Po jakiego wała pytać "Spoconego Janka" o zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b-2 Jan Tomaszewski: za dużo Hajty w Górniku 25.11.08, 13:13 Jak długo jeszcze dziennikarze będą rozmawiali z tym panem od "różowej"koszuli.Przestańcie robić z niego "guru" piłki nożnej.On ma kłopoty ze swoją osobowością,bo jak wytłumaczyć fakt ,że taki "duży" facet ma psa rasy ratlerek.Jest po prostu śmieszny (nie pies tylko jego pan). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny-miquel Re: Jan Tomaszewski: za dużo Hajty w Górniku IP: 86.51.36.* 25.11.08, 13:23 Skoncentruj sie kolego na tym co mowi JT, a mowi z sensem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigos Janek jak zwykle ma rację. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 13:47 Ale czy z tego coś wynika.Na razie chyba tylko to że trzeba usunąć Hajtę.Bo przecież chłop się nie zmieni chyba żeby parę razy dostał po ryju.Lecz nie można robić z niego kozła bo faktycznie się angażuje i przez to "odstaje" od reszty.Więc problem jest głębszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Newjersejczyk Re: Jan Tomaszewski: za dużo Hajty w Górniku IP: *.pskn.east.verizon.net 25.11.08, 15:41 Śmieszny jesteś ty, w tym, co wypisujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwko Jan Tomaszewski: za dużo Hajty w Górniku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.08, 13:43 o dziwo Tomaszewski gada tym razem do rzeczy a nie od rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west Re: Jan Tomaszewski: za dużo Hajty w Górniku IP: *.chello.pl 25.11.08, 14:07 po prostu literki mu sie przestawiły... od-do Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizet Jan Tomaszewski: za dużo Hajty w Górniku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.08, 13:54 Święta racja Panie Janie! Też tak myślę! Dodałbym jeszcze że 10 żółtych i 2 czerwone kartki Hajty nie świadczą tylko o jego zaangażowaniu w walkę ale często o braku cwaniactwa boiskowego i nieodpowiedzialności za wynik drużyny. Hajto myśli że jak strzelił kedyś bramkę z połowy, to już umie tyle co Ronaldinho. Ja dałbym mu bukiet kwiatów i bilet na PKS do Makowa Podhalańskiego. Wtedy zespół zacząłby grać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west Re: Jan Tomaszewski: za dużo Hajty w Górniku IP: *.chello.pl 25.11.08, 14:08 pieprzysz od rzeczy. jak nie ma trenera to wziął odpowiedzialnosc na swoje plecy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZZ Jan T. to sprzedawczyk? IP: *.gdynia.mm.pl 25.11.08, 14:35 Kiedy pan grał, to rzeczywiście resorty ustalały, kto zdobędzie mistrzostwo, a kto puchar? - Znam taką historię, że Zagłębie Sosnowiec musiało wygrać z ŁKS-em, w którym bronił Tomaszewski. Szukali dojścia do Janka, bo bali się związanego z Sosnowcem Gierka. No i wiadomo, jak się skończyło. 2:0, Tomaszewski puścił dwie bramki. Sugeruje pan, że chciał puścić? - Nie sugeruję, ale wiem, że 100 tys. starych złotych poszło. Nie wiem, gdzie poszło. Nie powiem, że Tomaszewski, przecież nie jestem taki głupi. www.sport.pl/pilka/1,65050,5980567,_Nowe___stare__w_PZPN__Zarzad_od_wewnatrz_opisuje.html?as=2&ias=6&startsz=x Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franciszek Zamek Zemsta spoconego Janka IP: *.cku.wroc.pl 25.11.08, 14:39 Spocony Janek to się nadaje do gazety "Mój pies" ze swoim pupilem, a nie do komentarzy o piłce... Jakby ten jego pies miał choć trochę oleju w głowie to poprosiłby o azyl w najbliższym schronisku... A wiadomo, że Spocony Janek mści się na Hajcie za to, że ten postulował o nie wpuszczenie go do samolotu reprezentacji polski, który lecial na koreański mundial... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zefir Re: Zemsta spoconego Janka IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.11.08, 14:56 Tomaszewski mowi bardzo sensownie. Nie czepiajcie sie goscia, tylko zobaczcie co on ma do powiedzenia. te slowa o Hajcie to prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Jan Tomaszewski: za dużo Hajty w Górniku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.08, 14:56 Niech Pan Tomaszewski odpierwiastkuje się od Odry Wodzisław! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azazel Czytelnicy: Za dużo Tomaszewskiego w wyborczej IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.11.08, 16:20 Już zakończmy karierę spoconego Jacka. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Zatrudnienie podstarzałego i przechodzonego już 25.11.08, 16:28 "idola" często daje takie efekty. Hajto na boisku dziś może co najwyżej trawę przystrzygać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyjter ze Gornikiem jest na 100% zle IP: *.dip.t-dialin.net 25.11.08, 16:52 jak sie"spocony" juz wcisko!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Berbeć za dużo Hajty i kasperczaka w Górniku IP: *.chello.pl 29.11.08, 14:00 Kasperczak to nie żaden trener to bufon na kasę nic pozatym Odpowiedz Link Zgłoś