Gość: czytelnik IP: *.chello.pl 18.01.09, 21:04 kolejna akcja, która tylko kosztuje a w niczym nie pomoże. Kolejny "świetny" pomysł Bojaruna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hehe POrąbało im się w tych POpapranych główkach. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.09, 21:33 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: London Re: POrąbało im się w tych POpapranych główkach. IP: *.40.224.17.sub.mbb.three.co.uk 18.01.09, 23:41 Jesli panowie chcecie sobie zrobic darmowa wycieczke do Londynu to nie liczcie ze bedzie wam latwo,pisze zdesperowany ktory byl zarejestrowany w urzedzie pseudo zatrudnienia w Katowicach i ktory przez rok co miesiac zglaszal sie tyl;ko po to zeby zlozyc podpis ze nie uzyskal zadnego dochodu , zadnej propozycji pracy zadnych szkolen,bzdura panowie przyjde na to spotkanie aby powiedziec wam to prosto w oczy.Zmusiliscie mnie do wyjazdu tu w Londynie znalazlem prace, moze nie na miare kwalifikacji i umiejetnosci ale stac mnie na wynajecie pokoju i utrzymanie,oraz mozliwosc bezplatnego uczeszczania na lekcje angielskiego, co za bzdury oderwane od rzeczywistosci chcecie nam wmowic,nie macie pojecia co sie dzieje w waszych podleglych urzedach, i robicie sobie wycieczke aby przekazac pare oderwanych od rzeczywistosci bzdur , i nie wazne czy jestescie z pisu, czy z PO czy z Sld jedno bagno panowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hann-a Re: POrąbało im się w tych POpapranych główkach. IP: *.centertel.pl 19.01.09, 08:06 Uszok jeżdził do Chin, USA,i do wielu innych krajów. Radni z jego forum też. teraz czas na urzędników, Gdzie Ty uszok widzisz te miejsca pracy w Katowicach. Chyba,że dla znajomków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx w d... im się poprzewracało! IP: *.eimperium.pl 19.01.09, 09:25 ci ludzie śmeją nam sie w twarz! pozdrawiam tych wszystkich, którzy nie mają na wyjazd choć na tydzień do wisły z dziecmi na ferie! a tyrają jak dzicy... w d...'ach im sie poprzewracało! Panie widzisz i nie grzmisz. Polska to gnój - wielki gnój! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hann-a Hann-a IP: *.eimperium.pl 19.01.09, 09:49 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=89374284&v=2&s=0 Hann-iu coś tam pod tym adresem pytałaś to ci wpisałem - na końcu. chcesz wiedzieć więcej o tych ludziach to pytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: POrąbało im się w tych POpapranych główkach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 12:01 Może w biedronce by się coś znalazło za 1200 zł, może na kopalni za 3000 ale ten pomysł świadcczy tylko o desperacji Uszoków bo oni wiedza co sie dzieje i co czeka to miasto... Tu sobie Hanno poczytaj miasta.gazeta.pl/katowice/1,35063,2848846.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx ale syf IP: *.eimperium.pl 19.01.09, 09:33 masz rację - ten kraj, piszę to ze łzami w oczach doszedł przez takich idiotów do takiego stanu, że trzeba by go było po prostu zaorać! niedawno pracownicy gliwickiego urzędu miejskiego nie dostawali premii kwartalnych bo urząd wymyślił w wakacje akcję "gliwice nadają ton" czy coś takiego... był to wakacyjny objazd uzdrowisk morskich promujących miasto... robili to przez chyba kilka tygodni urzędnicy z rodzinami. oszczędności na najniższych pracownikach to był chyba jedyny owoc tego kretynizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mejl Re: POrąbało im się w tych POpapranych główkach. IP: 85.134.173.* 20.01.09, 13:07 Niech wezmą ze sobą zdjęcia rynku, starego i nowego dworca, alei Korfantego, Hotelu Katowice itd. - na pewno przekonają nimi "londyńczyków" do powrotu. Ja wyjechałem z Katowic, bo nie mogłem wytrzymać ich brzydoty i tego, że nic się tam nie dzieje nowego. Jedyne nowe rzeczy w Katowicach to nowe obietnice Uszoka. Wyjechałem 5 lat temu, od tego czasu nie zmieniło się nic. ( o przepraszam wybudowali półdekiel na rondzie - żenujące!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu IP: *.c199.msk.pl 19.01.09, 08:55 Wynajmuje mieszkanie w Katowicach i chcę kupić tutaj mieszkanie i z tym miastem wiąże swoją przyszłość. Dlaczego urzędnicy nie "zabiorą ofert mieszkań" dla ludzi, którzy tu chcą płacić podatki! Wizja przebudowy dworca na centrum handlowe i centrum, które się będą ciągnąć przez następne 5 lat - to ma być oferta!!! Gratuluję dobrego samopoczucia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hann-a Re: Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu IP: *.centertel.pl 19.01.09, 10:31 Nie wiesz o co chodzi? O wygranie następnych wyborów i kase dla urzędników.Darmowe wyjazdy to też kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu IP: *.eimperium.pl 19.01.09, 10:54 może lepiej szukaj pracy w krakowie. na katowice i sląsk szkoda życia - dobrze radzę, póki nie wrośniesz - wiesz, dom, rodzina... lepiej stąd spadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 11:03 To dobra rada - młodzi uciekajcie stąd. Potem będzie trudniej, a szkoda życia bo Katowice nie są dobrym miejscem i niestety brak jest perspektyw (realnych) na zmianę tego stanu rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu 19.01.09, 11:42 Zabawne i smutne kompleksy wychodzą z niektórycvh. Kraków?? Ten Kraków, gdzie mniej się zarabia, trudniej o pracę a za meiszkania płaci 2 x więcej?? Dobry dowcip :D Ale może faktycznie lepiej, żeby takie smutasy powyjeżdżały i leczyły swoje kompleksy gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu IP: *.eimperium.pl 19.01.09, 12:05 mnie chodzi o to co było w tym filmie 300 mil do nieba: nigdy tu nie wracajcie. najchętniej radziłbym temu komuś, żeby z tego sparszywionego kraju w cholerę jechał i nigdy tu nie wracał - to coraz aktualniejsze! jeśli jesteś hepi z tego co tu masz to ok. pozdrawiam tych, którzy coraz bardziej widzą w tym kraju wielki, coraz większy syf. na zachodzie przynajmniej nie trzeba oglądać tych pieprzonych komuchów od kaczora poprzez rydzyka, lisa, tuska do milera. amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swoboda_t Re: Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 15:08 Syf (szeroko rozumiany) jest wielki, ale coraz mniejszy. Wbrew czarnym wizjom kraj coraz bardziej zbliża się do standardów cywilizowanej Europy. Oczywiście nie każdy musi chcieć czekać, aż ją dogoni i wybiera emigrację, ale również nie każdy musi postrzegać "ucieczkę" jako optymalną strategię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu IP: *.eimperium.pl 19.01.09, 17:59 takie gadki nie licuja z tym co widac gołym okiem. katowice wyglądaja jakby kręcili w nich jakiś film o menelach - to wielka scenografia. wszystko jest krzywe a co do chamstwa - strach chodzic po ulicach takie wulostwo. widać całkowity brak czyjejkolwiek zwykłej troski o to miasto. uważam przeciwnie - to miasto się stacza w oczach a nie łapie jakieś standardy... wielcy katowic myślami są gdzieś - ale gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amen Uwierz w Katowice. Wróć tu na stałe z Londynu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.09, 11:03 najpierw niech chociaż komunikacja miejska będzie na normalnym poziomie, a potem szukacie chętnych do mieszkania tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menschenfresser Uwierz w Katowice. Wróć tu na stałe z Londynu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 11:16 Barany, to nie zadziala. A po drugie to slaski potencjal siedzi w Niemczech. Jakby mlodzi eksKatowiczanie z Rajchu zdecydowali sie na powrot, to by dopiero bylo. Ale takie kampanie w D, to nie do pomyslenia. Bo politycznie......- biedny Slask, nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu IP: *.devs.futuro.pl 19.01.09, 11:33 Jak wszyscy stad pouciekaja to faktycznie bedzie syf, ale ja sie z Katowic nie zamierzam nigdzie ruszac, szczegolnie do jakiegos krakowa czy warszawki. I zeby nie bylo nieporozumien - nie jestem zadnym urzedasem, ani zadnej pomocy od nich tez nie chce! Odpowiedz Link Zgłoś
jme2 Re: Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu 19.01.09, 11:38 Jarząbek mówi, że pewnie emigranci po powrocie znajdą pracę, bo mamy niskie bezrobocie. Czyli ... jadą tam z niczym. Jadą zobaczyć Londyn, wypić pinte browa i pobajać. Na tej zasadzie to ja proponuję, żeby Katowice reklamować jako super wakacyjną miejscowośc. Jak będzie lato to pewnie będzie słonce i będzie mozna się poopalać. Co za bzdurny pomysł z tym wyjazdem. Lepiej panie Jarząbek niech się Pan zastanowi co może Pan londyńczykom zaoferować, zamiast wróżyć z fusów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro hahaha moga se przyjezdzac IP: *.brhm.cable.ntl.com 19.01.09, 11:50 ino zeby nie zostali w Londynie haha. z calym szacunkiem dla programu ale niy widza zeby ludzie masowo wracali do tego polskiego syfu i chamstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika zapisać dziecko do przedszkola... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 11:51 To moze katowiczanom też powiedzą, jak znaleźć dobrą pracę i zapisać dziecko do przedszkola, bo moja córka jest w 3 na listach rezerwowych od sierpnia zeszłego roku i jakoś nie ma miejsc, ale może o czymś nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ernest Re: zapisać dziecko do przedszkola... IP: *.range86-147.btcentralplus.com 19.01.09, 20:00 Może sprowokuję ;) Bo my klasa z zagranicy mamy pierwszeństwo jak za czerwonej komuny, ha, ha, ha! Oczywiście żartowałem. Serio: to ten program jest niepotrzebny, bo kto chce to wróci, a ja se w d**** mydła wsadzać nie dam. Odpowiedz Link Zgłoś
grungemint Uwierz w Katowice. Wróć tu na stałe z Londynu 19.01.09, 12:22 Dajcie spokoj wrocilem ze Szkocji hdzie mialem 10 funtow na godzine myslalem ze moze sie cos tu zmienilo ale nic jak wyjezdzalem stad 5 lat temu na budowie placili 5 zl teraz placa tez 5 praca jest za 900 zl za miesiac co ja mam za to kupic w Szkocji zpo tygodniu pracy moge wynajac pokoj ku[pic odziez i mi jeszcze cos zostanie a w polsce ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ann_alice Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu 19.01.09, 12:58 A wykaz cen czynszów i opłat za przedszkole wezmą ze sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwus Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu IP: *.chello.pl 19.01.09, 14:24 przecież z roku na rok jest coraz gorzej i czym oni mają ich niby przekonać. Zmuszony jestem tu mieszkać, bo studiuje, ale jak tylko dostane dyplom, to zwiewam z tego brzydkiego i smierdzacego miasta. Uszok to bardzo kiepski prezydent, nie widać efektów pracy i naprawdę nie rozumiem czemu ciągle wygrywa te wybory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.09, 20:15 Tusek ogłosił rządowy program repatriacji "Londyńczyków" (czyli jego elektorat) no i lokalne urzędasy-szumowiny korzystają i pod płaszczykiem realizacji - jeżdżą na wycieczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac to czemu studiujesz w tym brzydkim miescie jedz ju IP: *.stk.vectranet.pl 19.01.09, 20:40 to czemu studiujesz w tym brzydkim miescie jedz juz i studiuj za slone pieniadze za granica chyba ze zdobedziesz stypendium a nie studiujesz jak by nie bylo za polskie a pozniej pracujesz za granica ( owszem studiowanie w Polsce nie jest tanie) ale uwierz za granica tez... kiedys byl taki pomysl dla studiujacych lekarzy ze po zakonczeniu uczelnii musza co najmniej odpracowac kilka lat w polskiej sluzbie zdrowia za to ze sie studiowalo "za darmo". Rozumiem ze jestesmy zazenowani tym stanem itd ale w tych czasach to chyba tym "udowadnia" sie patriotyzm choc troche. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro przyjada na Wolny Slonsk IP: *.brhm.cable.ntl.com 19.01.09, 15:02 Panie Uszok chcecie mnie na Slonsku to walczcie o wolny Slonsk. Odpowiedz Link Zgłoś
norton2 Uwierz w Katowice. Wróć tu na stałe z Londynu 19.01.09, 15:47 Chyba ocipieli - nie wracajcie , tutaj jest syf,sodoma,gomora, brak perspektyw, centrum przebudują jak sołtysa uszoka nie będzie na tym świecie, a dworzec PKP wtedy przebudują jak INTERSITY będzie kursował do Afganistanu.Tylko głupi wraca do tego syfa.Wiem bo wróciłam i......... z powrotem do Angli!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Do Katowic?!Oferta chyba dla glupich albo naiwnych 19.01.09, 16:48 musieliby zwariowac, zeby sie na ta "oferte" nabrac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starszy Uwierz w Katowice. Wróć tu na stałe z Londynu IP: *.3s.pl 19.01.09, 17:44 Panowie prezydenci znawu darmowe wycieczki za nasza kase?? Jaka tu jest praca? za 800zl po studiach? Mieszkania? 200tys zl za kawalerke?Ten kraj jest beznadziejny niech nie wraca kto moze i ucieka kto moze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EaDo Uwierz w Katowice. Wróć tu na stałe z Londynu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.09, 18:09 Najlepiej będą mieć bezdzietni i z namiotami, bo dzieciaka nie ma szans ulokować w przedszkolu, a zamieszkać to można, ale za czynsz przewyższający pensję jaką otrzymają:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mesi Uwierz w Katowice. Wróć tu na stałe z Londynu IP: *.chello.pl 19.01.09, 19:46 Baju, baju... statystyka, statystyką... wróciłam i od prawie 5 miesięcy nie mogę znaleźć pracy, a doświadczenie mam solidne, zostawiłam tam bdb. pracę, zresztą nie tylko ja mam ten problem bo kolega również, a on szuka w innej dziedzinie niż ja... Ciekawe czy ujawnią im zarobki w odniesieniu do kosztów życia - widziałam mieszkanie do wynajęcia w Katowiczch za 1500zł + media, a płacą z regóły 2500 netto lub mniej... Handlowcy... tak przedstawiciele handlowi itp. tylko że nie każdy chce to robić... Radzę się 2x zastanowić i życzę powodzenia :) kto wie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.09, 20:06 No fajnie,zrobić sobie wycieczkę na koszt magistratu.Jak ktoś zechce wrócić,to wszystkie potrzebne informacje ma w internecie.Kogo Wy chcecie bujać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polacy w UK Re: Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.09, 20:12 Do domu wrócimy, w piecu napalimy, nakarmimy psa. Odpowiedz Link Zgłoś
jukka2003 wbrew wiekszosci 19.01.09, 20:20 napisze ze Katowice to miejsce wielkich szans, tak jak caly Slask. Jednak sa to szanse niestety zmarnowane... Dopoki kopalnie beda fedrowac, dopoty ku...wska urzedowska mać bedzie siedziec i urzadzac szopki tego typu. Nikt nie mysli zeby zatrzymac mlodych wyksztalconych ludzi, bo po co... I tak to potem Krakow i WWa sssie absolwentow uczelni jak leci. A z Krakowem mozna by spokojnie konkurowac, tylko wstyd to powiedziec nie ma na razie czym! Odpowiedz Link Zgłoś
burakpl4 Re: wbrew wiekszosci 19.01.09, 23:39 tak jest, masz u mnie browara, cała prawda, ten Śląsk opiera się na rylujących rylach i z tego żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tusk Kłmczusze Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 19.01.09, 23:08 Potrzeba im KASY- PIENIEDZY. Trzeba sciagnac wiecej platnikow podatku np. dochodowego - jednego z najwyższych w EUROPIE oraz najwyzszego podatku w EEu podatku od towaru i uslug zwanego VAT-em az 22%. Delikwent znany jako BONI (zostal podobno ministrem z Platformy Obywatelskiej) powjedzial w radju jak to sobie pani wyobraza podatki obnizac, coz z tego ze to byla zapowiedz wyborcz, idzie kryzys!!! Ja juz dodam iz w Wielkiej Brytani obnizono podatek VAT (maksymalanstawke) z 18 do 15 %. Mówiac krotko produkty stanialy o 3 % podatku VAT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu IP: *.brig.cable.ntl.com 20.01.09, 00:56 A ja dodam kilka innych powodow dla ktorych raczej nie zdecyduje sie na powrot: - Towary w Wielkiej Brytanii jeszcze przed obnizeniem VAT-u byly i tak o wiele tansze niz w Polsce. - Jedzenie tez jest tu tansze, tansze sa tez leki. Ubrania kosztuja bardzo niewiele i o wiele tanszy jest sprzet elektroniczny. - Oddanie niedzialajacego sprzetu jest bardzo latwe i nie trzeba miec orginalnego opakowania! Jesli kupuje ubrania, to nie przymierzam ich w sklepie. Po prostu kupuje, a gdy w domu okazuje sie ze nia pasuje to je oddaje - mam na to 14 dni, czasem wiecej zaleznie od polityki sklepu - i nikt nie nie robi mi przy tym problemu. - nie trzeba wypelniac tu zadnych drukow PIT pod koniec roku podatkowego, co naprawde ulatwia zycie -Policjanci sa uprzejmi i nie legitymuja cie na kazdym kroku, zreszta niby jak mieliby to robic skoro nie ma tu dowodow tozsamosci. -Wsiadajac do auta nie musze pamietac o tym, zeby miec przy sobie prawo jazdy czy dowod ubezpieczenia - na ewentualne okazanie tych dokumentow ma 7 dni - w najblizszym dla mnie komisariacie policji. Prowadze tu samochod od 2 lat i ani razu nie zostalem zatrzymany lub skontrolowany przez policje. -Wyjazd na wakacje z Wielkiej Brytanii jest o niebo tanszy niz z Polski. Kraje takie jak Hiszpania, Grecja, Egipt to bardzo tanie cele wakacyjnych podrozy. -Wiadomisci telewizyjne i radiowe nie marnuja czasu na informowanie o tym coz tez znowu powiedziala kuria biskupia, co tez zwnowu wymyslil benedykt 16-ty - bo nie interesuje to wszystkich platnikow abonamentu telewizyjnego - ci przeciez sa roznych wyznac lub nie maja wyznania. Tak place abonament, dobrowolnie bo BBC jest bardzo dobra telewizja, z ciekawa oferta programowa. -Przy przyjmowaniu do pracy nie dyskryminuja - w Polsce od firmy TUI otrzymalem e-mail informujacy mnie o tym ze jestem za stary (35 lat) by dla nich pracowac. -Jako pracownikowi sluzby zdrowia w WIelkiej Brytanii, panstwo pomoglo mi kupic wlasne mieszkanie poprzez tak zwany Key-Workers' Scheme (Czyli: Program Dla Pracownikow Kluczowych) -Samochody sa o wiele tansze niz w Polsce i ich utrzymanie rowniez. Zagladnijcie na autotrader przeliczcie sobie na zlotoweczki. -Gdy na rynkach miedzynarodowych tanieje benzyna to tutaj na stacjach benzynowych rowniez ona tanieje - teraz kosztuje jedyne 86 pensow za litr. -W szkole polskiemu dziecku zapewniaja specjalna pomoc i dochodzacego do domu specjalnego opiekuna, pomagacego zaadoptowac sie dzieciakowi do nowych realiow i douczajacego jezyka. - Przy aplikowaniu o prace wiadomo dokladnie o jakie wynagrodzenie chodzi, poniewaz okreslone jest ono cyfrowo w ogloszeniu (a nie jak w Polsce: ''firma zapewnia wysokie zarobki'' - wlasnie z tego powodu nawet nie przeszukuje polskich ofert pracy) -moge wybrac od jakiego dostawcy kupuje prad i gaz - w Polsce gazownia odciela mi licznik poniewaz mialem zbyt duze zuzycie(za ktore regularnie placilem) wiec doszli do wnioski ze pewnie mam nielegalne ogrzewanie - Nielegalne!! bo mialem sie gazowni wyspowiadac ze zatrudnilem firme inzynierska ktora mi etazowe ogrzewanie zrobila! -za pakiet zawierajacy: 10 megabajtowe lacze inernetowe, telewizje kablowa oraz telefon stacjonarny place miesiecznie 25 funtow - to jest okolo 100 zlotych! Do tego firma dostarczyla darmowy router. Nie slyszalem o takiej predkosci internetu dla osob prywatnych w Katowicach - a napewno nie w tej cenie. Jest to dla mnie wazne, jesli mialbym rozwazac powrot, poniewaz w domu dziaja roznoczesnie 3 komputery -Ceny rozmow telefonii komorkowej to grosze - moj abonament w 02 to 20 funtow miesiecznie za 600 minut do jakiekolwiek sieci i nieograniczona ilosc sms-ow -Ostatnio, meblujac mieszkanie, okazalo sie ze ceny w Ikea pod Londynem sa w przelczeniu na zlotowki znacznie nizsze niz te w Katowicach. Nie zartuje, i nie wymyslam, sa naprawde nizsze. Sofa kosztowala o okolo 600 zlotych mniej!. -Zima nie ma tu sniegu, co dla mnie jest zaleta bo lubie do pracy jezdzic rowerem - i nie opala sie domow weglem, ktory to z Katowic robi nieprzyjemne, zakopcone smierdzace miasto. Moge tak wymieniac i wymieniac Ciekawe jakiez tez ofery pracy i informacje o jakich tez udogodnieniach wioza nam miejscy rajcy Katowic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu IP: *.eimperium.pl 20.01.09, 08:57 no i tyle. jesteśmy w tym grajdole 500 lat za murzynami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9686juoi Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 19.01.09, 23:10 Urzednicy jada na wycieczke za pieniadze z miejskiej kasy. Górnicy, za taczki i na bruk z tymi nierobami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hann-a Re: Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu IP: *.centertel.pl 20.01.09, 07:54 Górnicy za taczki nie chwycą, bo przecież to rządzi ich sztygar. To wszyscy inni mieszkańcy powinni wreszcie wywieść tego nieroba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu IP: *.eimperium.pl 20.01.09, 09:00 rozumiem, że ci z Regionalnej Izby Obrachunkowej tez się załapali na ten wyjazd bo siedzą cicho - to ci od liczenia na co idzie publiczna kasa - warsztaty o przebudowie centrum, konferencje dot. przebudowy centrum... będzie tego z pół miliona złotych. ciekawe od jakiej kwoty zaczynają działać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hann-a Re: Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu IP: *.centertel.pl 20.01.09, 13:18 w Katowicach od żadnej kwoty nie działają. Mafia uszoka działa i nie pozwlą go skrzywdzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X A kto by chciał wracać na Śląsk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 11:57 Kutza namówcie pierwszego zobaczycie co wam powie hehe Odpowiedz Link Zgłoś