Dodaj do ulubionych

Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu

IP: *.chello.pl 18.01.09, 21:04
kolejna akcja, która tylko kosztuje a w niczym nie pomoże.
Kolejny "świetny" pomysł Bojaruna?
Obserwuj wątek
    • Gość: hehe POrąbało im się w tych POpapranych główkach. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.09, 21:33
      j.w.
      • Gość: London Re: POrąbało im się w tych POpapranych główkach. IP: *.40.224.17.sub.mbb.three.co.uk 18.01.09, 23:41
        Jesli panowie chcecie sobie zrobic darmowa wycieczke do Londynu to
        nie liczcie ze bedzie wam latwo,pisze zdesperowany ktory byl
        zarejestrowany w urzedzie pseudo zatrudnienia w Katowicach i ktory
        przez rok co miesiac zglaszal sie tyl;ko po to zeby zlozyc podpis
        ze nie uzyskal zadnego dochodu , zadnej propozycji pracy zadnych
        szkolen,bzdura panowie przyjde na to spotkanie aby powiedziec wam to
        prosto w oczy.Zmusiliscie mnie do wyjazdu tu w Londynie znalazlem
        prace, moze nie na miare kwalifikacji i umiejetnosci ale stac mnie
        na wynajecie pokoju i utrzymanie,oraz mozliwosc bezplatnego
        uczeszczania na lekcje angielskiego, co za bzdury oderwane od
        rzeczywistosci chcecie nam wmowic,nie macie pojecia co sie dzieje w
        waszych podleglych urzedach, i robicie sobie wycieczke aby przekazac
        pare oderwanych od rzeczywistosci bzdur , i nie wazne czy jestescie
        z pisu, czy z PO czy z Sld jedno bagno panowie
        • Gość: Hann-a Re: POrąbało im się w tych POpapranych główkach. IP: *.centertel.pl 19.01.09, 08:06
          Uszok jeżdził do Chin, USA,i do wielu innych krajów. Radni z jego
          forum też. teraz czas na urzędników, Gdzie Ty uszok widzisz te
          miejsca pracy w Katowicach. Chyba,że dla znajomków
          • Gość: xx w d... im się poprzewracało! IP: *.eimperium.pl 19.01.09, 09:25
            ci ludzie śmeją nam sie w twarz!

pozdrawiam tych wszystkich, którzy nie mają na wyjazd choć na
            tydzień do wisły z dziecmi na ferie! a tyrają jak dzicy...

w d...'ach im sie poprzewracało! Panie widzisz i nie grzmisz. Polska
            to gnój - wielki gnój!
          • Gość: Hann-a Hann-a IP: *.eimperium.pl 19.01.09, 09:49
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=89374284&v=2&s=0
            Hann-iu coś tam pod tym adresem pytałaś to ci wpisałem - na końcu.
            chcesz wiedzieć więcej o tych ludziach to pytaj.
          • Gość: X Re: POrąbało im się w tych POpapranych główkach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 12:01
            Może w biedronce by się coś znalazło za 1200 zł, może na kopalni za 3000 ale ten pomysł świadcczy tylko o desperacji Uszoków bo oni wiedza co sie dzieje i co czeka to miasto...

Tu sobie Hanno poczytaj
            miasta.gazeta.pl/katowice/1,35063,2848846.html
        • Gość: xx ale syf IP: *.eimperium.pl 19.01.09, 09:33
          masz rację - ten kraj, piszę to ze łzami w oczach doszedł przez
          takich idiotów do takiego stanu, że trzeba by go było po prostu
          zaorać!

niedawno pracownicy gliwickiego urzędu miejskiego nie dostawali
          premii kwartalnych bo urząd wymyślił w wakacje akcję "gliwice nadają
          ton" czy coś takiego... był to wakacyjny objazd uzdrowisk morskich
          promujących miasto... robili to przez chyba kilka tygodni urzędnicy
          z rodzinami. oszczędności na najniższych pracownikach to był chyba
          jedyny owoc tego kretynizmu.
      • Gość: mejl Re: POrąbało im się w tych POpapranych główkach. IP: 85.134.173.* 20.01.09, 13:07
        Niech wezmą ze sobą zdjęcia rynku, starego i nowego dworca, alei Korfantego,
        Hotelu Katowice itd. - na pewno przekonają nimi "londyńczyków" do powrotu.
        Ja wyjechałem z Katowic, bo nie mogłem wytrzymać ich brzydoty i tego, że nic się
        tam nie dzieje nowego. Jedyne nowe rzeczy w Katowicach to nowe obietnice Uszoka.
        Wyjechałem 5 lat temu, od tego czasu nie zmieniło się nic. ( o przepraszam
        wybudowali półdekiel na rondzie - żenujące!)
    • Gość: Pablo Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu IP: *.c199.msk.pl 19.01.09, 08:55
      Wynajmuje mieszkanie w Katowicach i chcę kupić tutaj mieszkanie i z
      tym miastem wiąże swoją przyszłość. Dlaczego urzędnicy nie "zabiorą
      ofert mieszkań" dla ludzi, którzy tu chcą płacić podatki!
      Wizja przebudowy dworca na centrum handlowe i centrum, które się
      będą ciągnąć przez następne 5 lat - to ma być oferta!!! Gratuluję
      dobrego samopoczucia
      • Gość: Hann-a Re: Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu IP: *.centertel.pl 19.01.09, 10:31
        Nie wiesz o co chodzi? O wygranie następnych wyborów i kase dla
        urzędników.Darmowe wyjazdy to też kasa.
      • Gość: xx Re: Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu IP: *.eimperium.pl 19.01.09, 10:54
        może lepiej szukaj pracy w krakowie. na katowice i sląsk szkoda
        życia - dobrze radzę, póki nie wrośniesz - wiesz, dom, rodzina...
        lepiej stąd spadać.
        • Gość: M Re: Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 11:03
          To dobra rada - młodzi uciekajcie stąd. Potem będzie trudniej, a szkoda życia bo
          Katowice nie są dobrym miejscem i niestety brak jest perspektyw (realnych) na
          zmianę tego stanu rzeczy.
        • swoboda_t Re: Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu 19.01.09, 11:42
          Zabawne i smutne kompleksy wychodzą z niektórycvh. Kraków?? Ten
          Kraków, gdzie mniej się zarabia, trudniej o pracę a za meiszkania
          płaci 2 x więcej?? Dobry dowcip :D Ale może faktycznie lepiej, żeby
          takie smutasy powyjeżdżały i leczyły swoje kompleksy gdzie indziej.
          • Gość: xx Re: Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu IP: *.eimperium.pl 19.01.09, 12:05
            mnie chodzi o to co było w tym filmie 300 mil do nieba: nigdy tu nie
            wracajcie. najchętniej radziłbym temu komuś, żeby z tego
            sparszywionego kraju w cholerę jechał i nigdy tu nie wracał - to
            coraz aktualniejsze!

jeśli jesteś hepi z tego co tu masz to ok. pozdrawiam tych, którzy
            coraz bardziej widzą w tym kraju wielki, coraz większy syf. na
            zachodzie przynajmniej nie trzeba oglądać tych pieprzonych komuchów
            od kaczora poprzez rydzyka, lisa, tuska do milera. amen
            • Gość: swoboda_t Re: Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 15:08
              Syf (szeroko rozumiany) jest wielki, ale coraz mniejszy. Wbrew
              czarnym wizjom kraj coraz bardziej zbliża się do standardów
              cywilizowanej Europy. Oczywiście nie każdy musi chcieć czekać, aż ją
              dogoni i wybiera emigrację, ale również nie każdy musi
              postrzegać "ucieczkę" jako optymalną strategię.
              • Gość: xx Re: Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu IP: *.eimperium.pl 19.01.09, 17:59
                takie gadki nie licuja z tym co widac gołym okiem. katowice
                wyglądaja jakby kręcili w nich jakiś film o menelach - to wielka
                scenografia. wszystko jest krzywe a co do chamstwa - strach chodzic
                po ulicach takie wulostwo. widać całkowity brak czyjejkolwiek
                zwykłej troski o to miasto.

uważam przeciwnie - to miasto się stacza w oczach a nie łapie jakieś
                standardy... wielcy katowic myślami są gdzieś - ale gdzie?
    • Gość: amen Uwierz w Katowice. Wróć tu na stałe z Londynu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.09, 11:03
      najpierw niech chociaż komunikacja miejska będzie na normalnym
      poziomie, a potem szukacie chętnych do mieszkania tam
    • Gość: Menschenfresser Uwierz w Katowice. Wróć tu na stałe z Londynu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 11:16
      Barany, to nie zadziala.

A po drugie to slaski potencjal siedzi w Niemczech.
      Jakby mlodzi eksKatowiczanie z Rajchu zdecydowali sie
      na powrot, to by dopiero bylo.

Ale takie kampanie w D, to nie do pomyslenia.
      Bo politycznie......- biedny Slask, nadal.
    • Gość: daro Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu IP: *.devs.futuro.pl 19.01.09, 11:33
      Jak wszyscy stad pouciekaja to faktycznie bedzie syf, ale ja sie z Katowic nie zamierzam nigdzie ruszac, szczegolnie do jakiegos krakowa czy warszawki. I zeby nie bylo nieporozumien - nie jestem zadnym urzedasem, ani zadnej pomocy od nich tez nie chce!
      • jme2 Re: Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu 19.01.09, 11:38
        Jarząbek mówi, że pewnie emigranci po powrocie znajdą pracę, bo mamy
        niskie bezrobocie. Czyli ... jadą tam z niczym. Jadą zobaczyć
        Londyn, wypić pinte browa i pobajać. Na tej zasadzie to ja
        proponuję, żeby Katowice reklamować jako super wakacyjną
        miejscowośc. Jak będzie lato to pewnie będzie słonce i będzie mozna
        się poopalać.
        Co za bzdurny pomysł z tym wyjazdem. Lepiej panie Jarząbek niech się
        Pan zastanowi co może Pan londyńczykom zaoferować, zamiast wróżyć z
        fusów.
    • Gość: pedro hahaha moga se przyjezdzac IP: *.brhm.cable.ntl.com 19.01.09, 11:50
      ino zeby nie zostali w Londynie haha. z calym szacunkiem dla programu ale niy widza zeby ludzie masowo wracali do tego polskiego syfu i chamstwa
    • Gość: kika zapisać dziecko do przedszkola... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 11:51
      To moze katowiczanom też powiedzą, jak znaleźć dobrą pracę i zapisać
      dziecko do przedszkola, bo moja córka jest w 3 na listach
      rezerwowych od sierpnia zeszłego roku i jakoś nie ma miejsc, ale
      może o czymś nie wiem...
      • Gość: Ernest Re: zapisać dziecko do przedszkola... IP: *.range86-147.btcentralplus.com 19.01.09, 20:00
        Może sprowokuję ;)
        Bo my klasa z zagranicy mamy pierwszeństwo jak za czerwonej komuny, ha, ha, ha!

Oczywiście żartowałem.
        Serio: to ten program jest niepotrzebny, bo kto chce to wróci, a ja se w d****
        mydła wsadzać nie dam.
    • grungemint Uwierz w Katowice. Wróć tu na stałe z Londynu 19.01.09, 12:22
      Dajcie spokoj wrocilem ze Szkocji hdzie mialem 10 funtow na godzine myslalem
      ze moze sie cos tu zmienilo ale nic jak wyjezdzalem stad 5 lat temu na budowie
      placili 5 zl teraz placa tez 5 praca jest za 900 zl za miesiac co ja mam za to
      kupic w Szkocji zpo tygodniu pracy moge wynajac pokoj ku[pic odziez i mi
      jeszcze cos zostanie a w polsce ??
    • ann_alice Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu 19.01.09, 12:58
      A wykaz cen czynszów i opłat za przedszkole wezmą ze sobą?
    • Gość: kiwus Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu IP: *.chello.pl 19.01.09, 14:24
      przecież z roku na rok jest coraz gorzej i czym oni mają ich niby przekonać. Zmuszony jestem tu mieszkać, bo studiuje, ale jak tylko dostane dyplom, to zwiewam z tego brzydkiego i smierdzacego miasta. Uszok to bardzo kiepski prezydent, nie widać efektów pracy i naprawdę nie rozumiem czemu ciągle wygrywa te wybory...
      • Gość: heh Re: Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.09, 20:15
        Tusek ogłosił rządowy program repatriacji "Londyńczyków" (czyli jego
        elektorat) no i lokalne urzędasy-szumowiny korzystają i pod
        płaszczykiem realizacji - jeżdżą na wycieczki.
      • Gość: mac to czemu studiujesz w tym brzydkim miescie jedz ju IP: *.stk.vectranet.pl 19.01.09, 20:40
        to czemu studiujesz w tym brzydkim miescie jedz juz i studiuj za slone pieniadze za granica chyba ze zdobedziesz stypendium a nie studiujesz jak by nie bylo za polskie a pozniej pracujesz za granica ( owszem studiowanie w Polsce nie jest tanie) ale uwierz za granica tez... kiedys byl taki pomysl dla studiujacych lekarzy ze po zakonczeniu uczelnii musza co najmniej odpracowac kilka lat w polskiej sluzbie zdrowia za to ze sie studiowalo "za darmo". Rozumiem ze jestesmy zazenowani tym stanem itd ale w tych czasach to chyba tym "udowadnia" sie patriotyzm choc troche.
    • Gość: pedro przyjada na Wolny Slonsk IP: *.brhm.cable.ntl.com 19.01.09, 15:02
      Panie Uszok chcecie mnie na Slonsku to walczcie o wolny Slonsk.
    • norton2 Uwierz w Katowice. Wróć tu na stałe z Londynu 19.01.09, 15:47
      Chyba ocipieli - nie wracajcie , tutaj jest syf,sodoma,gomora, brak
      perspektyw, centrum przebudują jak sołtysa uszoka nie będzie na tym
      świecie, a dworzec PKP wtedy przebudują jak INTERSITY będzie
      kursował do Afganistanu.Tylko głupi wraca do tego syfa.Wiem bo
      wróciłam i......... z powrotem do Angli!!!!!!!!
      • 1zorro Do Katowic?!Oferta chyba dla glupich albo naiwnych 19.01.09, 16:48
        musieliby zwariowac, zeby sie na ta "oferte" nabrac....
    • Gość: starszy Uwierz w Katowice. Wróć tu na stałe z Londynu IP: *.3s.pl 19.01.09, 17:44
      Panowie prezydenci znawu darmowe wycieczki za nasza kase?? Jaka tu jest praca? za 800zl po studiach? Mieszkania? 200tys zl za kawalerke?Ten kraj jest beznadziejny niech nie wraca kto moze i ucieka kto moze.
    • Gość: EaDo Uwierz w Katowice. Wróć tu na stałe z Londynu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.09, 18:09
      Najlepiej będą mieć bezdzietni i z namiotami, bo dzieciaka nie ma szans
      ulokować w przedszkolu, a zamieszkać to można, ale za czynsz przewyższający
      pensję jaką otrzymają:)
    • Gość: Mesi Uwierz w Katowice. Wróć tu na stałe z Londynu IP: *.chello.pl 19.01.09, 19:46
      Baju, baju... statystyka, statystyką... wróciłam i od prawie 5
      miesięcy nie mogę znaleźć pracy, a doświadczenie mam solidne,
      zostawiłam tam bdb. pracę, zresztą nie tylko ja mam ten problem bo
      kolega również, a on szuka w innej dziedzinie niż ja...
      Ciekawe czy ujawnią im zarobki w odniesieniu do kosztów życia -
      widziałam mieszkanie do wynajęcia w Katowiczch za 1500zł + media, a
      płacą z regóły 2500 netto lub mniej...
      Handlowcy... tak przedstawiciele handlowi itp. tylko że nie każdy
      chce to robić...
      Radzę się 2x zastanowić i życzę powodzenia :) kto wie...:)
    • Gość: Lucy Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.09, 20:06
      No fajnie,zrobić sobie wycieczkę na koszt magistratu.Jak ktoś zechce wrócić,to
      wszystkie potrzebne informacje ma w internecie.Kogo Wy chcecie bujać?
    • Gość: polacy w UK Re: Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.09, 20:12
      Do domu wrócimy, w piecu napalimy,
      nakarmimy psa.
    • jukka2003 wbrew wiekszosci 19.01.09, 20:20
      napisze ze Katowice to miejsce wielkich szans, tak jak caly Slask. Jednak sa
      to szanse niestety zmarnowane...
      Dopoki kopalnie beda fedrowac, dopoty ku...wska urzedowska mać bedzie siedziec
      i urzadzac szopki tego typu. Nikt nie mysli zeby zatrzymac mlodych
      wyksztalconych ludzi, bo po co... I tak to potem Krakow i WWa sssie
      absolwentow uczelni jak leci.
      A z Krakowem mozna by spokojnie konkurowac, tylko wstyd to powiedziec nie ma
      na razie czym!
      • burakpl4 Re: wbrew wiekszosci 19.01.09, 23:39
        tak jest, masz u mnie browara, cała prawda, ten Śląsk opiera się na
        rylujących rylach i z tego żyje.
    • Gość: Tusk Kłmczusze Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 19.01.09, 23:08
      Potrzeba im KASY- PIENIEDZY. Trzeba sciagnac wiecej platnikow podatku np.
      dochodowego - jednego z najwyższych w EUROPIE oraz najwyzszego podatku w EEu
      podatku od towaru i uslug zwanego VAT-em az 22%.
      Delikwent znany jako BONI (zostal podobno ministrem z Platformy Obywatelskiej)
      powjedzial w radju jak to sobie pani wyobraza podatki obnizac, coz z tego ze to
      byla zapowiedz wyborcz, idzie kryzys!!!
      Ja juz dodam iz w Wielkiej Brytani obnizono podatek VAT (maksymalanstawke) z 18
      do 15 %. Mówiac krotko produkty stanialy o 3 % podatku VAT.
      • Gość: Mariusz Re: Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu IP: *.brig.cable.ntl.com 20.01.09, 00:56
        A ja dodam kilka innych powodow dla ktorych raczej nie zdecyduje sie na powrot:
        - Towary w Wielkiej Brytanii jeszcze przed obnizeniem VAT-u byly i tak o wiele
        tansze niz w Polsce.

- Jedzenie tez jest tu tansze, tansze sa tez leki. Ubrania kosztuja bardzo
        niewiele i o wiele tanszy jest sprzet elektroniczny.

- Oddanie niedzialajacego sprzetu jest bardzo latwe i nie trzeba miec
        orginalnego opakowania! Jesli kupuje ubrania, to nie przymierzam ich w sklepie.
        Po prostu kupuje, a gdy w domu okazuje sie ze nia pasuje to je oddaje - mam na
        to 14 dni, czasem wiecej zaleznie od polityki sklepu - i nikt nie nie robi mi
        przy tym problemu.

- nie trzeba wypelniac tu zadnych drukow PIT pod koniec roku podatkowego, co
        naprawde ulatwia zycie

-Policjanci sa uprzejmi i nie legitymuja cie na kazdym kroku, zreszta niby jak
        mieliby to robic skoro nie ma tu dowodow tozsamosci.

-Wsiadajac do auta nie musze pamietac o tym, zeby miec przy sobie prawo jazdy
        czy dowod ubezpieczenia - na ewentualne okazanie tych dokumentow ma 7 dni - w
        najblizszym dla mnie komisariacie policji. Prowadze tu samochod od 2 lat i ani
        razu nie zostalem zatrzymany lub skontrolowany przez policje.

-Wyjazd na wakacje z Wielkiej Brytanii jest o niebo tanszy niz z Polski. Kraje
        takie jak Hiszpania, Grecja, Egipt to bardzo tanie cele wakacyjnych podrozy.

-Wiadomisci telewizyjne i radiowe nie marnuja czasu na informowanie o tym coz
        tez znowu powiedziala kuria biskupia, co tez zwnowu wymyslil benedykt 16-ty - bo
        nie interesuje to wszystkich platnikow abonamentu telewizyjnego - ci przeciez sa
        roznych wyznac lub nie maja wyznania. Tak place abonament, dobrowolnie bo BBC
        jest bardzo dobra telewizja, z ciekawa oferta programowa.

-Przy przyjmowaniu do pracy nie dyskryminuja - w Polsce od firmy TUI otrzymalem
        e-mail informujacy mnie o tym ze jestem za stary (35 lat) by dla nich pracowac.

-Jako pracownikowi sluzby zdrowia w WIelkiej Brytanii, panstwo pomoglo mi kupic
        wlasne mieszkanie poprzez tak zwany Key-Workers' Scheme (Czyli: Program Dla
        Pracownikow Kluczowych)

-Samochody sa o wiele tansze niz w Polsce i ich utrzymanie rowniez. Zagladnijcie
        na autotrader przeliczcie sobie na zlotoweczki.

-Gdy na rynkach miedzynarodowych tanieje benzyna to tutaj na stacjach
        benzynowych rowniez ona tanieje - teraz kosztuje jedyne 86 pensow za litr.

-W szkole polskiemu dziecku zapewniaja specjalna pomoc i dochodzacego do domu
        specjalnego opiekuna, pomagacego zaadoptowac sie dzieciakowi do nowych realiow i
        douczajacego jezyka.

- Przy aplikowaniu o prace wiadomo dokladnie o jakie wynagrodzenie chodzi,
        poniewaz okreslone jest ono cyfrowo w ogloszeniu (a nie jak w Polsce: ''firma
        zapewnia wysokie zarobki'' - wlasnie z tego powodu nawet nie przeszukuje
        polskich ofert pracy)

-moge wybrac od jakiego dostawcy kupuje prad i gaz - w Polsce gazownia odciela
        mi licznik poniewaz mialem zbyt duze zuzycie(za ktore regularnie placilem) wiec
        doszli do wnioski ze pewnie mam nielegalne ogrzewanie - Nielegalne!! bo mialem
        sie gazowni wyspowiadac ze zatrudnilem firme inzynierska ktora mi etazowe
        ogrzewanie zrobila!

-za pakiet zawierajacy: 10 megabajtowe lacze inernetowe, telewizje kablowa oraz
        telefon stacjonarny place miesiecznie 25 funtow - to jest okolo 100 zlotych! Do
        tego firma dostarczyla darmowy router. Nie slyszalem o takiej predkosci
        internetu dla osob prywatnych w Katowicach - a napewno nie w tej cenie. Jest to
        dla mnie wazne, jesli mialbym rozwazac powrot, poniewaz w domu dziaja
        roznoczesnie 3 komputery

-Ceny rozmow telefonii komorkowej to grosze - moj abonament w 02 to 20 funtow
        miesiecznie za 600 minut do jakiekolwiek sieci i nieograniczona ilosc sms-ow

-Ostatnio, meblujac mieszkanie, okazalo sie ze ceny w Ikea pod Londynem sa w
        przelczeniu na zlotowki znacznie nizsze niz te w Katowicach. Nie zartuje, i nie
        wymyslam, sa naprawde nizsze. Sofa kosztowala o okolo 600 zlotych mniej!.

-Zima nie ma tu sniegu, co dla mnie jest zaleta bo lubie do pracy jezdzic
        rowerem - i nie opala sie domow weglem, ktory to z Katowic robi nieprzyjemne,
        zakopcone smierdzace miasto.

Moge tak wymieniac i wymieniac

Ciekawe jakiez tez ofery pracy i informacje o jakich tez udogodnieniach wioza
        nam miejscy rajcy Katowic?
        • Gość: zibi Re: Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu IP: *.eimperium.pl 20.01.09, 08:57
          no i tyle. jesteśmy w tym grajdole 500 lat za murzynami.
    • Gość: 9686juoi Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 19.01.09, 23:10
      Urzednicy jada na wycieczke za pieniadze z miejskiej kasy. Górnicy, za taczki i
      na bruk z tymi nierobami
      • Gość: Hann-a Re: Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu IP: *.centertel.pl 20.01.09, 07:54
        Górnicy za taczki nie chwycą, bo przecież to rządzi ich sztygar. To
        wszyscy inni mieszkańcy powinni wreszcie wywieść tego nieroba
      • Gość: xx Re: Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu IP: *.eimperium.pl 20.01.09, 09:00
        rozumiem, że ci z Regionalnej Izby Obrachunkowej tez się załapali na
        ten wyjazd bo siedzą cicho - to ci od liczenia na co idzie publiczna
        kasa - warsztaty o przebudowie centrum, konferencje dot. przebudowy
        centrum... będzie tego z pół miliona złotych. ciekawe od jakiej
        kwoty zaczynają działać?
        • Gość: Hann-a Re: Katowice jadą do Londynu namawiać do powrotu IP: *.centertel.pl 20.01.09, 13:18
          w Katowicach od żadnej kwoty nie działają. Mafia uszoka działa i nie
          pozwlą go skrzywdzic
    • Gość: X A kto by chciał wracać na Śląsk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 11:57
      Kutza namówcie pierwszego zobaczycie co wam powie hehe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka