Gość: mala.me IP: *.jkns.pl 17.03.09, 23:06 prawie jak w m.d. house :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cyfron Po katowickim rynku grasowała warcząca bestia IP: *.chello.pl 18.03.09, 08:04 Te auta to złom i mają tyle wspólnego z Monster Truckami, co nasi piłkarze z Premiership. Odpowiedz Link Zgłoś
teacher_pl Re: Po katowickim rynku grasowała warcząca bestia 20.03.09, 22:46 Nie wiem...przecież prawdziwe monster trucki to na śląski mają być...a teraz to była taka pokazówka tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Jeśli dorosła osoba.. IP: *.elektr.polsl.pl 18.03.09, 08:39 zachwyca się czymś takim to jest chyba debilem. To jest na poziomie dziecka 5 letniego, które niszczy swoje zabawki i się z tego cieszy. I żeby jeszcze za to wydawać kasę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Jeśli dorosła osoba.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 09:06 w pełni się zgadzam, no ale to przecież amerykańskie, a jak amerykańskie to dobre !!!!!. Kompletny debilizm chyba, że to zabawa dla małych dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Górnik Re: Jeśli dorosła osoba.. IP: *.chello.pl 18.03.09, 09:20 Całkowitą rację ma int."Tomasz"! Gdyby pieniądze które ta pseudo impreza kosztuje, rozdać biednym czy chorym, korzyśc społeczna była by niewspółmiernie większa. Krótko mówiąc,idiotyczna zabawa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albin Siwak Re: Jeśli dorosła osoba.. IP: 62.29.174.* 18.03.09, 09:49 Rozdawaj hipokryto, nikt ci nie broni. Ja z dzieckiem pójdę pooglądać duże zabawki. Odpowiedz Link Zgłoś
polsz Re: Jeśli dorosła osoba.. 18.03.09, 10:12 jako dziecko możesz sobie oglądać co chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
teacher_pl Re: Jeśli dorosła osoba.. 19.03.09, 18:16 Nie rozumiem...po co dorabiać ideologię do czegoś co jej zupełnie nie potrzebuje :) To ma być zabawa a nie "wyższa rozrywka" czyt np teatr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobotny Po katowickim rynku grasowała bestia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 10:19 "Grasowała bestia" Jak każda informacja na Śląsku-podana w czasie przeszłym.Szkoda,że nikt nie zapowiedział wczorajszego pokazu w rynku. Może wziąbym dzieciaki,żeby sobie zobaczyły te "cuda" bo na wejściówkę na stadion mnie nie stać. Jak to zwykle w Katowicach (i w całym regionie) o ciekawych rzeczach mówi się po fakcie. Może chodzi o to,żeby nie było za dużo ludzi? Wtedy trzeba wynająć ochronę, policja musi się zaangażować,a tak.... spokój, cisza... Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Re: Po katowickim rynku grasowała bestia 18.03.09, 13:19 Ciekawe ile miasto zarobilo na tym reklamowym happeningu prywatnego geszeft ? Bo przeciez chyba slono zaplacili, jak sie nalezy, co ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biniou debilizm IP: *.rev.numericable.fr 18.03.09, 19:16 debilizm i wiocha, pewnie najbardziej podniecony calym spektaklem byl soltys Uszok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjjjjjjjjjjjjjjj Po katowickim rynku grasowała warcząca bestia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 20:14 Jaki region takie rozrywki intelektualne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spiker Re: Po katowickim rynku grasowała warcząca bestia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 22:27 Nie wiem o co chodzi...przecież z założenia nie są to rozrywki intelektualne :) i o to chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
teacher_pl Re: Po katowickim rynku grasowała warcząca bestia 26.03.09, 18:41 No pewnie że nie...dlatego czasem trzeba też się odmóżdżyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.superlatywny Po katowickim rynku grasowała bestia 18.03.09, 20:26 Wstyd i ganba ! To tak jak na jarmarku w Krasnojarsku, 10 lot tymu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe ehehehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 23:33 ja myślałem, że to pan Kutz albo pani Pitera byli na rynku katowickim... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klimek Re: ehehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 21:20 hehe cos w tym jest tez by pewnie i nie jedni oni pasowali ;p jakis kaczor duffy tez by sie zalapal pewnie :) ogolnie nie bylem na tym pokazie ale po filmikach na youtube sadze ze musialbyc spoko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klimek Re: ehehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 17:32 smaczek powstal nie maly dlatego mogliby wiecej takich eventow zrobic a sama impreza szykuje sie elegancko cos czuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
teacher_pl Re: ehehehe 25.03.09, 23:11 Nio jak do tej pory to krucho z tym było...może to się rozbuja... Odpowiedz Link Zgłoś
yurkas Po katowickim rynku grasowała bestia 28.03.09, 01:58 Ajj ta nasza polska inteligencja całkowicie zakompleksiona na pkt amerykanów-gdzie 90% osób wypowiadających nie miała prawdziwego kontaktu z tą kulturą. Nie próbujcie prostym rzeczom - esencji rozrywki w czystej postaci nadawać jakiegoś większego sensu - zawody Monster Jam to duże samochody, parę wraków - nie podoba się to nie idziesz, ale wielu to się podoba i nie negujcie tego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klimek Re: Po katowickim rynku grasowała bestia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 21:54 i to jest wlansie nastawienie polakow jak psy ogrodnika same nie chca badz nie moga ale drugiemu tez nie beda chcialy dac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomaszek Re: Po katowickim rynku grasowała bestia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 19:14 Nie martw sie Polacy tez bawic sie potrafia i mam nadzieje ze wlasnei to pokaza na tej imprezie. Odpowiedz Link Zgłoś
teacher_pl Re: Po katowickim rynku grasowała bestia 11.04.09, 22:37 Raczej na pewno...bo niby dlaczego miało by być inaczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fale Re: Po katowickim rynku grasowała bestia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 22:20 oj bedzie fala meksykanska i to nie raz nie dwa... Odpowiedz Link Zgłoś
yurkas Re: Po katowickim rynku grasowała bestia 22.04.09, 01:33 a będzie jakiś rodowity Meksykańczyk ?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fale Re: Po katowickim rynku grasowała bestia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 23:01 wiem ale na nie trybunach sie troche polakow znajdize :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwany Re: Po katowickim rynku grasowała bestia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 23:27 polakow i nie tylko to jest w koncu impreza miedzynarodowa :D Odpowiedz Link Zgłoś
teacher_pl Re: Po katowickim rynku grasowała bestia 22.05.09, 00:48 Słyszałem że nie tylko na trybunach Polacy będą ;) Odpowiedz Link Zgłoś