Dodaj do ulubionych

debata o wiezy w trójce

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.03, 19:27
Ale kompromitacja: trzech siedzących obok siebie historyków najpierw
kwestionuje przekaz Gołby mówiąc że to tylko literacka fikcja, potem się nań
powołuje mówiąc o skrupulatności szczegółow
I ten najzabawniejszy fragment: kaczmarek zdziwiony tym, ze Turula tez jest
historykiem. I słusznie!!!!
Obserwuj wątek
    • pan_franek Re: debata o wiezy w trójce 25.11.03, 19:38
      Straszni krzykacze i pieniacze z tych naszych intelektualistów, aż dziw bierze
      że Wyborcza była taka spokojna, a poza tym cos nie cięzkiej próby ten
      intelektualizm jak jeden historyk musi zaświadczać za drugiego, że ten drugi
      jest ekspertem. Dziennikarz, z-ca naczelnego, Durczok wszyscy mówią że
      dziennikarz tylko zadał pytanie, a ci wciąż swoje, ze stwierdził, napisał,
      zawyrokował, obalił legendę, zmienił historię itp
      Coś mi się wydaje, że emocje tak nimi zatrzepały, że tego tekstu o wiezy
      spadochronowej w Wyborczej dokładnie nie przeczytali.
      Po tym programie połowa podpisanych pod listem "intelektualistów" pluje sobie w
      mordę!
      • Gość: TOMi Re: debata o wiezy w trójce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.03, 20:04
        WITAM!! Jestem młodym ślązakiem i troche sie dziwie oglądajac tą debate...i to
        fakt że nie mam wiedzy tak obfitej jak Ci Eksperci(mam namyśli tych co są
        przeciwko artukułowi wyborczej) na ten temat...ale chciałbym powiedzieć i
        przekazać że jest mi żle i aż sciska w gardle gdy widze tych Ekspertow ktorzy
        tak mocno bronią,wręcz (jak moj poprzednik napsał) zapominając o tym że czasami
        trzeba wysłuchać i zweryfikować poglądy.Mam do tych ludzi szacunek ale ja nie
        chce żyć i miec świadomość że Śląsk to tylko Polacy.Ja mimo ze sie urodziłem w
        śląsku polskim to zyje nadzieją ze jeszcze przyjdą te czasy o których marzyli
        moji pradziadkowie(nie dziadkowie)że Śląsk bedzie wolnym autonomicznym regionem
        Europy a nie okupowany przez Niemcy czy Polske.To fakt jestem młody nawet
        bardzo i napewno bede skrytykowany przez wielu ludzi...ale to ze takie jest
        moje zdanie na temat Ślaska nie wyssałem z palca wiele razy spotykam sie z
        ubijaniem "narodowości" ślaskiej (np nie mozna mowić po Śląsku na lekcjąch bo
        tu jest Polska-paranoja itp........)Duzo bym jeszcze mogł napisać ale myśle ze
        choć w małym stopnij jestem zadowolony ze chociaz w taki sposob umiem wyrazić
        swoj pogląd na tego typu dyskusje.Pozdrawiam (bez emocji)
    • Gość: mamlas Re: debata o wiezy w trójce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.03, 20:37
      Krzyki,nieustanne przerywanie wypowiedzi dziennikarza,nerwowość.Prawdziwy
      pokaz pieniactwa czy jak to inaczej nazwać? Odniosłem wrażenie że pobiją nam
      p.wielińskiego i jego kolegę (zastępce redaktora naczelnego)Chyba spokój i
      opanowanie wyborczej zapobiegło rękoczynom! Coś z tą inteligencją nie tak
      skoro raczy się nas takim widowiskiem.Myślę że niejeden podpis pod listem do
      pana Michnika rumieni sie i to nie z gorąca.
      • shtiger Re: debata o wiezy w trójce 25.11.03, 21:36
        wszystkie rybki majom cipki Turula la...
    • Gość: mamoń Re: debata o wiezy w trójce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 09:26
      Jedno jest pewne po tym programie że Grajewski czyta to forum bo sie powolywal
      na dyskusje w internecie
      panie redaktorze i co pan z tej dyskusji wyniosl?
      • Gość: gosc sobotni Re: debata o wiezy w trójce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 10:58
        Jak to co wyniósł? Że można sobie przy okazji rozpoznawalność nazwiska
        podreperować!!!!!!!
        • Gość: kermit Re: debata o wiezy w trójce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 11:08
          Frajewskiemu już nic nie pomoże.
          katowice.naszemiasto.pl/slaskie_abecadlo/specjalna_artykul/16948.html
          tak o nim napisał niegdys Smolorz. Grajewski straszył go za to sądem
          a tu sie tłumaczy ze swojego życiorysu
          www.gosc.pl/artykul.php?id=1019640233&naglkat=wyszukiwanie
          • Gość: gosc sobotni Re: debata o wiezy w trójce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 11:38
            No prosze, po raz kolejny okazuje się, że najgłośniej krzyczą ci, co mają
            najwięcej do ukrycia.
            Przewaga mlodego Wielinskiego nad oponentami jest bezdyskusyjna: on nie mial
            ani czasu ani mozliwosci zeby sobie wypracowac tak piekny, podobny do
            choragiewki na wietrze, zyciorys.
            I moze wlasnie tego nie moga mu wybaczyc?????????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka