Gość: lekarz IP: *.stk.vectranet.pl 03.07.09, 23:23 Nareszcie jakiś artykuł o Ruchu! chorzowscy kibice powinni być zadowoleni Myjcie zęby bRudasy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: R/R Trener patrzy piłkarzowi w zęby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.09, 00:48 Kiedyś śląscy piłkarze tak nienawidzili wizyt u dentysty, że zalewali dziury wyżarte przez próchnicę woskiem! A dziś kibice górnika używają dezodorantów z lidla na niemyte pachy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :):):) Re: Trener patrzy piłkarzowi w zęby IP: 212.106.164.* 04.07.09, 11:55 to dlatego jesteśmy śmieRdzielami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blue Re: Trener patrzy piłkarzowi w zęby IP: *.telpol.net.pl 04.07.09, 12:19 choRzowscy kibice sprawili, że Ty zamiast pasty używasz Corega Taps. Wciepni zymby do szklonki i idż nyny może odpoczynek lepi Ci zrobi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Trener patrzy piłkarzowi w zęby IP: *.skierniewice.vectranet.pl 04.07.09, 12:34 Boją się stomatologa? Mężczyźni bez kultury osobistej,a przede wszystkim bez JAJ ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lehoo Trener patrzy piłkarzowi w zęby IP: *.globalconnect.pl 04.07.09, 12:50 Świętej pamięci moja Babcia zwykła była mówić: "Tylko chamów bolą zęby. Kulturalny człowiek raz na kwartał odwiedza dentystę". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to jest chore Re: Trener patrzy piłkarzowi w zęby IP: *.chello.pl 04.07.09, 22:09 co to ma być za informacja sportowa ??? No jo wos prosza ogarnijcie się trocha !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość_portalu Re: Trener patrzy piłkarzowi w zęby IP: 83.238.95.* 06.07.09, 01:42 Todur gościu, sprawa Cissokho jest otwarta to raz. Dwa, to chodziło o zbicie ceny tego obrońcy. Trzy: nie przez dziury (widziałeś ty człeku kiedykolwiek... dziury w zębie????) tylko przez wadę zgryzu, która może powodować (podobno) urazy kręgosłupa. Todur jesteś kolejnym przykładem wprost (:)) z gazety, który prawie wykrzykuje: pisać każdy może, jeden lepiej drugi... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smile Re: Trener patrzy piłkarzowi w zęby IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.07.09, 03:16 To, ze w Polsce ludziom wali z pyska i z pod niemytych pach (o innych czesciach ciala przez grzecznosc i obrzydzenie wspominal nie bede) jak z chlewa, to niestety przykry fakt. Ale zeby w 21 wieku, w zawodowym sporcie takie rzeczy mialy miejsce, to sie nie miesci w glowie normalnego czlowieka, nie tylko sportowca. Jak wogole wspolczesny homo niby sapiens, w niby cywilizowanej Europie, w obecnych czasach moze miec jakiekolwiek, nawet najmniejsze slady prochnicy, tego pojac nie moge. Ktos tam pisal o babci, co co kwartal do dentysty chodzila. W obecnych czasach wystarczy raz do roku zrobic profesjonalny przeglad, dwa razy takiez czyszczenie, a przez pozostale dni myc ludkowie porzadnie paszcze kilka razy dziennie. Fuj, brudasy! Wstydzcie sie!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapidutu Re: Trener patrzy piłkarzowi w zęby IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.09, 10:15 rety, kim ty jesteś, że wąchasz ludziom inne części ciała, fuj, obrzydliwiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smile Re: Trener patrzy piłkarzowi w zęby IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.07.09, 18:20 Gość portalu: kapidutu napisał(a): > rety, kim ty jesteś, że wąchasz ludziom inne części ciała, fuj, > obrzydliwiec E tam zaraz obrzydliwiec. Jestem normalny, regularny, myjacy sie i dbajacy o higiene HOMO SAPIENS. To nie ja wacham, to od was tak smierdzi, a moj organ powonienia jest wrazliwy, a nie tak otepialy jak twoj, przyzwyczajony do smrodu jako normy. Ot i wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobRa Rada Re: Trener patrzy piłkarzowi w zęby IP: *.chello.pl 07.07.09, 20:01 Zamknij swój pysk, wyluftuj miyszkanie, wyciepnij stare krupnioki to nie bydzie juz Ci śmierdzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryptoreklama Trener patrzy piłkarzowi w zęby IP: *.chello.pl 06.07.09, 07:41 A nie lepiej takiemu juniorowi uzdolnionemu wyrwać wszystkie zęby o sztuczną szczenke łatwiej zadbać polecam tabletki na literę c. Odpowiedz Link Zgłoś
switonemsi Trener patrzy piłkarzowi w zęby 06.07.09, 08:04 I ciekawe skąd ten stereotyp, że sportowcy nie grzeszą rozumem? WOSKIEM?! Odpowiedz Link Zgłoś
jarekzgl w zdrowym ciele zdrowy duch xD 06.07.09, 08:20 Ja rozumiem ze przecietny obywatel tego kraju moze miec problem np natury finansowej w leczeniu zebow, ale przy zarobkach kopaczy nie wymowki do stomatologa marsz xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapidutu mięczaki... IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.09, 09:52 jak mnie boli przy wierceniu to staram się myśleć, że to nie jest ból tylko coś przyjemnego, myślę wtedy, no mocniej, mocniej - śmieszne to może, ale mi pomaga. I broń boże bez znieczuleń - dla mnie to obciach brać znieczulenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smile Jaskiniowe podejscie do tematu! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.07.09, 18:28 Gee, tos bohater od swieta, a brudas na codzien. Jaki normalny czlowiek doprowadza paszczeke do momentu, ze trzeba wiercic w zebach. To sie myje i to kilka razy dziennie. Nie chcial bym stanac z toba twarza w twarz - chyba ze w masce p. gazowej. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczynksi Jestem dentystą.U mnie na kolanach byś błagał o zn 07.07.09, 14:36 ieczulenie! Nier bój, nie bój... Odpowiedz Link Zgłoś