Gość: kristona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 00:36 Witam. może ktoś z was Pracuje lub pracował tam i pochwali się jakie sa tam warunki pracy, ile można zarobiś. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wiokla Re: Pakowanie ciastek Katowice-Piotrowice IP: *.centertel.pl 30.07.09, 20:34 4zeta/godz reżim jak cholera nie dają umowy rządzi młoda siksa co nie umie pisać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: Pakowanie ciastek Katowice-Piotrowice IP: 94.254.222.* 30.07.09, 20:40 To mało powiedziane nie wolno odchodzić od taśmy nawet jak ci sięsikać chce .jeżeli chodzi o brygadzistki to małupy które myślą że pozjadały wszystkie rozumy zresztą szkoda słów lepiej określa o nazwa OBÓZ KONCETRACYJNY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/do beti Re: Pakowanie ciastek Katowice-Piotrowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.09, 20:55 beti puknij sie w czolo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to_ja Re: Pakowanie ciastek Katowice-Piotrowice IP: *.chello.pl 30.08.09, 18:18 czy mozna np.pracowac same wekendy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ang Re: Pakowanie ciastek Katowice-Piotrowice IP: 83.143.102.* 05.11.09, 21:16 To jebany obóz pracy!!!! Za 6zl ja moge robic ale chce nos wytrzec jak mi cieknie z niego ;/ masakra nikomu nie polecam tej pracy a z ludzi to mialam ubaw bo wchodza w dupe pojebanym brygadzistka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa1426 Re: Pakowanie ciastek Katowice-Piotrowice 31.05.14, 07:03 witam tam jest tak że krzyczą na pracownika pracowałam i za byle co zwolnienie powiem tyle nie Nie idź tam Odpowiedz Link Zgłoś